hadi hayırlısı olsun abi yolun açık olsun, inşallah istediğin gibi gider işlerinHayırlısı bu sabah itibariyle Almanya'da yaşama ve çalışma için el sıkıştık. Zorlu süreç şimdi başlayacak olsa da bir karar verebilmiş olmak güzel.
hadi hayırlısı olsun abi yolun açık olsun, inşallah istediğin gibi gider işlerinHayırlısı bu sabah itibariyle Almanya'da yaşama ve çalışma için el sıkıştık. Zorlu süreç şimdi başlayacak olsa da bir karar verebilmiş olmak güzel.
Leon FR nasıl bilirsiniz?
aynen hocam bütün bilim yanılıyo siz haklısınız falan diyebilirsin ama dersten geçebilme garantin yok
O nasıl hoca öyle 6 senedir fizigin f sini gormedim ama biliyorum yükseklik arttikca basınç azalır
Yok la mevzu uçakla alakalı ztnO nasıl hoca öyle 6 senedir fizigin f sini gormedim ama biliyorum yükseklik arttikca basınç azalır
Su altında derinlik-basinç olmasın hocanın dediği?
Kafayı yicem nese onun sınavı cuma sıkıntı yokaynen hocam bütün bilim yanılıyo siz haklısınız falan diyebilirsin ama dersten geçebilme garantin yok
Kulaklığım çalındıktan sonra kulaklık bakıyordum.En son Xiaomi Hybrid Pro’da karar kıldım inşallah üzmez
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Xiaomi Hybrid HD vardı bende önceden ona güvenerek sipariş geçtim Bu da hoşuma gitti bi dahaki kulaklık alışverişimde listeye sokarım mutlakaÖncelikle çok geçmiş olsun. Umarım bir daha talihsiz bir olay yaşamazsın.. Kafanı kurcalamak istemem fakat kendi kullandığım kulaklığı atmak isterim. Açıkcası muazzam bir ses aralığı, fiyatına göre muazzam bir kalitesi var. Xiaomi'yi hiç kullanmadım fakat özelliklerini karşılaştırdığımda Jwmaster teknik olarak önde gözüküyor. Yakında olsaydın kullanılmamış kulaklık başlıklarıyla test ederdin.
https://www.morhipo.com/i20-mikrofo...G_5ouQE2LjaBOWrRxOPVPK-qbcw_T0hEaAnYZEALw_wcB
Geçmiş olsun hocam. Ağrın çok oluyorsa gitmişken bir ağrı kesici yaptırıver. Kum dökmek ciddi can yakıyor özellikle küçük abdesti yaparken.
Çok çok teşekkürler beyler. Feci yorgunum bitkinim ama şükür herkeste durumlar iyi.Geçmiş olsun Allah sana da yakınına da hayırlı şifalar versin.
Göreceli olarak az yakar, çok kaçar. Frenleyince yeterince durur. Ama dönmez. Düz yol gazcıları için ideal araçtır. Virajcıların elinde ise bariyerlerde patlayıp perte çıkarmak için biçilmiş kaftandır.Leon FR nasıl bilirsiniz?
DiEsGi hızlı fites atıo ama onu napcaz???Çok çok teşekkürler beyler. Feci yorgunum bitkinim ama şükür herkeste durumlar iyi.
Göreceli olarak az yakar, çok kaçar. Frenleyince yeterince durur. Ama dönmez. Düz yol gazcıları için ideal araçtır. Virajcıların elinde ise bariyerlerde patlayıp perte çıkarmak için biçilmiş kaftandır.
O kadar kötü mü yavÇok çok teşekkürler beyler. Feci yorgunum bitkinim ama şükür herkeste durumlar iyi.
Göreceli olarak az yakar, çok kaçar. Frenleyince yeterince durur. Ama dönmez. Düz yol gazcıları için ideal araçtır. Virajcıların elinde ise bariyerlerde patlayıp perte çıkarmak için biçilmiş kaftandır.
Hayirli olsun, Allah muvaffak etsinHayırlısı bu sabah itibariyle Almanya'da yaşama ve çalışma için el sıkıştık. Zorlu süreç şimdi başlayacak olsa da bir karar verebilmiş olmak güzel.
Cok gecmis olsun, Kazasiz belasiz...Bir taraftan kum döküyorum, bir taraftan da 80km ötedeki hastaneye bir yakınımın yanına desteğe gitmem lazım. Bana şans dileyin arkadaşlar.
e taam işte az yakar çok kaçar diyoruz.DiEsGi hızlı fites atıo ama onu napcaz???
Tabii ki Symbol veya herhangi bir Dacia gibi değil. O kadar gömülmez. Aman "160'a çıktım havalanıyoruz" dedirten cinsten değil. Ama gidişinin, tasarımının, o duruşunun hakkını verecek bir yol tutuşu kesinlikle yok. Efsane kasa denen Mk2 Leon'un yanına yaklaşamaz.O kadar kötü mü yav
e taam işte az yakar çok kaçar diyoruz.
Tabii ki Symbol veya herhangi bir Dacia gibi değil. O kadar gömülmez. Aman "160'a çıktım havalanıyoruz" dedirten cinsten değil. Ama gidişinin, tasarımının, o duruşunun hakkını verecek bir yol tutuşu kesinlikle yok. Efsane kasa denen Mk2 Leon'un yanına yaklaşamaz.
Bilmiyorum abi@Berkin forumun nesi var Berkin? Bitcoin işine mi girdi sunucu? Miner mı bulaştı noldu? Performans yerlerde bu akşam.