Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kulaklığım çalındıktan sonra kulaklık bakıyordum.En son Xiaomi Hybrid Pro’da karar kıldım inşallah üzmez :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Öncelikle çok geçmiş olsun. Umarım bir daha talihsiz bir olay yaşamazsın.. Kafanı kurcalamak istemem fakat kendi kullandığım kulaklığı atmak isterim. Açıkcası muazzam bir ses aralığı, fiyatına göre muazzam bir kalitesi var. Xiaomi'yi hiç kullanmadım fakat özelliklerini karşılaştırdığımda Jwmaster teknik olarak önde gözüküyor. Yakında olsaydın kullanılmamış kulaklık başlıklarıyla test ederdin. :)

https://www.morhipo.com/i20-mikrofo...G_5ouQE2LjaBOWrRxOPVPK-qbcw_T0hEaAnYZEALw_wcB

Öncelikle çok geçmiş olsun. Umarım bir daha talihsiz bir olay yaşamazsın.. Kafanı kurcalamak istemem fakat kendi kullandığım kulaklığı atmak isterim. Açıkcası muazzam bir ses aralığı, fiyatına göre muazzam bir kalitesi var. Xiaomi'yi hiç kullanmadım fakat özelliklerini karşılaştırdığımda Jwmaster teknik olarak önde gözüküyor. Yakında olsaydın kullanılmamış kulaklık başlıklarıyla test ederdin. :)

https://www.morhipo.com/i20-mikrofo...G_5ouQE2LjaBOWrRxOPVPK-qbcw_T0hEaAnYZEALw_wcB
Xiaomi Hybrid HD vardı bende önceden ona güvenerek sipariş geçtim :) Bu da hoşuma gitti bi dahaki kulaklık alışverişimde listeye sokarım mutlaka :)

Son düzenleme:
Geçmiş olsun hocam. Ağrın çok oluyorsa gitmişken bir ağrı kesici yaptırıver. Kum dökmek ciddi can yakıyor özellikle küçük abdesti yaparken.
Geçmiş olsun Allah sana da yakınına da hayırlı şifalar versin.
Çok çok teşekkürler beyler. Feci yorgunum bitkinim ama şükür herkeste durumlar iyi.
Leon FR nasıl bilirsiniz?
Göreceli olarak az yakar, çok kaçar. Frenleyince yeterince durur. Ama dönmez. Düz yol gazcıları için ideal araçtır. Virajcıların elinde ise bariyerlerde patlayıp perte çıkarmak için biçilmiş kaftandır. :p

Çok çok teşekkürler beyler. Feci yorgunum bitkinim ama şükür herkeste durumlar iyi.

Göreceli olarak az yakar, çok kaçar. Frenleyince yeterince durur. Ama dönmez. Düz yol gazcıları için ideal araçtır. Virajcıların elinde ise bariyerlerde patlayıp perte çıkarmak için biçilmiş kaftandır. :p
DiEsGi hızlı fites atıo ama onu napcaz???

O kadar kötü mü yav

Hayırlısı bu sabah itibariyle Almanya'da yaşama ve çalışma için el sıkıştık. Zorlu süreç şimdi başlayacak olsa da bir karar verebilmiş olmak güzel.
Hayirli olsun, Allah muvaffak etsin :D
Bir taraftan kum döküyorum, bir taraftan da 80km ötedeki hastaneye bir yakınımın yanına desteğe gitmem lazım. Bana şans dileyin arkadaşlar.
Cok gecmis olsun, Kazasiz belasiz...

DiEsGi hızlı fites atıo ama onu napcaz???
e taam işte az yakar çok kaçar diyoruz. :D
O kadar kötü mü yav
Tabii ki Symbol veya herhangi bir Dacia gibi değil. O kadar gömülmez. Aman "160'a çıktım havalanıyoruz" dedirten cinsten değil. Ama gidişinin, tasarımının, o duruşunun hakkını verecek bir yol tutuşu kesinlikle yok. Efsane kasa denen Mk2 Leon'un yanına yaklaşamaz.

Mesela mokka veya 308 ile kıyaslama şansınız var mı, dümdüz 4 şeritli yolda kullandığım için yol tutuşunu bilmiyorum. Düz yoldaki hissini baya beğenmiştim ama
e taam işte az yakar çok kaçar diyoruz. :D

Tabii ki Symbol veya herhangi bir Dacia gibi değil. O kadar gömülmez. Aman "160'a çıktım havalanıyoruz" dedirten cinsten değil. Ama gidişinin, tasarımının, o duruşunun hakkını verecek bir yol tutuşu kesinlikle yok. Efsane kasa denen Mk2 Leon'un yanına yaklaşamaz.

Son düzenleme:
upload_2018-3-31_22-35-39.png

var mı feysini patlatmamı istediğiniz?:D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...