Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mesela mokka veya 308 ile kıyaslama şansınız var mı, dümdüz 4 şeritli yolda kullandığım için yol tutuşunu bilmiyorum. Düz yoldaki hissini baya beğenmiştim ama
Süper soru. İkisini de hiç kullanmadım :)
Leon ile birlikte aklıma gelen C sınıfı kullandığım araçlar: Golf, Jetta, Octavia, Focus, Megane (en son 3. jenerasyonu kullandım, yenisini değil), Corolla, i30 (eskisi&yenisi), Kia Cee'd, Mercedes A180, Mazda3, bir de bence Egea=)
Bunların arasında viraj içerisinde yolu tutmuş dönerken Leon kadar aniden sapıtan sadece Fluence vardı, onu da bu listeye bile almadım. O düz yolda bile sapıtıyor :D Yalnız limiti aştıklarında sapıtmamakla birlikte eski kasa i30 ve Kia Cee'd in viraj limitleri Leon'dan düşük olabilir.

Hayirli olsun, Allah muvaffak etsin :D

Cok gecmis olsun, Kazasiz belasiz...

@mgdedeoglu senin için hayırlısı olsun. İnşallah istediğin gibi olur herşey. Gider gitmez bi Mx-5 çekersin artık.:)

hadi hayırlısı olsun abi yolun açık olsun, inşallah istediğin gibi gider işlerin :)

Allah yolunu açık etsin.

Haydi hayırlı, uğurlu olsun. Allah yolunu açık etsin, pişman etmesin inşaallah hocam.

Hepinize teşekkürler. Maddi manevi önemli bir problem çıkmadığı sürece en erken temmuz, en geç eylül gibi gideceğim. En kötü ihtimalle 1 yıl Almanca öğrenirim, yurt dışı tecrübesi de yanıma kar kalır. İşler iyi giderse hayatı orada planlayacağız artık.

satış temsilcisi sipariş girmemiş direkt klavyeye oturmuş bence :D
Ahahahahahaha yok be abim bi onceki arabamiz daha doluydu yeminle :D:D bunda çift cam, entegre navigasyon, adaptif şasi ve uzun far asistanı yok mesela :D. İlk gelen Passat B8'imizde de bunlara ek kahve rengi alcantara deri koltuk, inci beyazı, 6 bölge kamera ve acc vardı ama R-Line dış paket yoktu :D. Bizim donanımlar biraz şattaklık ama ossun :D.

Sizin istediğiniz donanımlar neler haftasonu ilgileneyim ona göre bizim araba aşağıdaki gibi

Sedan kasa tipi ve kırmızıyla yazan PKI entegre çocuk koltukları da var bizim makina da.

Abi bize spor süspansiyon hariç her şey uyar. Özellikle şehir içi güvenlik, varsa kör nokta, şerit takip. Dur kalklı ACC önceliklerimiz. Güzel bir multimedya sistemi. Koltuk ısıtmada fena olmaz.

Artık vagcıyım forum. (Araba 300 bin tl ye geldi asdlsa)

Abi bize spor süspansiyon hariç her şey uyar. Özellikle şehir içi güvenlik, varsa kör nokta, şerit takip. Dur kalklı ACC önceliklerimiz. Güzel bir multimedya sistemi. Koltuk ısıtmada fena olmaz.

Artık vagcıyım forum. (Araba 300 bin tl ye geldi asdlsa)
Hacı spor süspansiyon bekledigim kadar sert değil ama yine de pek tavsiye etmiyorum. O zaman bu donanimlara ek acc ve kör nokta ekleyerek bi fiyat cikarayim ben size koltuk isitma, masaj ve apple car play standart zaten highline da. Perdeleri istiyor musunuz yoksa cikarayim mi? R line olmasina gerek var mı bide 19 jant tavsiye etmiyorum 18 farklı bir r line janti bakalım istersen. Tahminimce 230 240 civarında olur bu araba haa eğer dersenki bundan biraz boş olsun bu fiyata 1.5 TSI Arteon bulurum sana

Son düzenleme:
Hacı spor süspansiyon bekledigim kadar sert değil ama yine de pek tavsiye etmiyorum. O zaman bu donanimlara ek acc ve kör nokta ekleyerek bi fiyat cikarayim ben size koltuk isitma, masaj ve apple car play standart zaten highline da. Perdeleri istiyor musunuz yoksa cikarayim mi? R line olmasina gerek var mı bide 19 jant tavsiye etmiyorum 18 farklı bir r line janti bakalım istersen.
Abi aynen, 19 pederi etkiler diye düşünüyorum.

Perde çok dramatik fark yaratmıyorsa olabilir, şımarıklık sonuçta bu.

R-Line'lı R-Line'sız fiyat nedir ona bakmak lazım bide pedere kafası boşken gösteririm tasarım farkını

Abi aynen, 19 pederi etkiler diye düşünüyorum.

Perde çok dramatik fark yaratmıyorsa olabilir, şımarıklık sonuçta bu.

R-Line'lı R-Line'sız fiyat nedir ona bakmak lazım bide pedere kafası boşken gösteririm tasarım farkını
19 jant 4k R line 4.5k olması lazım bana kalırsa ikiside gereksiz özellikler ama para çok dersen arabada süper duruyorlar :D.

ilk görüşmede sövecem sana :D
Ahahahahahaha yok be abim bi onceki arabamiz daha doluydu yeminle :D:D bunda çift cam, entegre navigasyon, adaptif şasi ve uzun far asistanı yok mesela :D. İlk gelen Passat B8'imizde de bunlara ek kahve rengi alcantara deri koltuk, inci beyazı, 6 bölge kamera ve acc vardı ama R-Line dış paket yoktu :D. Bizim donanımlar biraz şattaklık ama ossun :D.

Nerdeyse forum eksikliğinden hastayene kaldırılıcaktım:D
Screenshot_2018-04-01-15-10-04-1.png

Bunu görünce site yasaklandı sanıp vpnle girmeye çalıştım:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...