Süper soru. İkisini de hiç kullanmadımMesela mokka veya 308 ile kıyaslama şansınız var mı, dümdüz 4 şeritli yolda kullandığım için yol tutuşunu bilmiyorum. Düz yoldaki hissini baya beğenmiştim ama
Hayirli olsun, Allah muvaffak etsin
Cok gecmis olsun, Kazasiz belasiz...
@mgdedeoglu senin için hayırlısı olsun. İnşallah istediğin gibi olur herşey. Gider gitmez bi Mx-5 çekersin artık.
hadi hayırlısı olsun abi yolun açık olsun, inşallah istediğin gibi gider işlerin
Allah yolunu açık etsin.
Haydi hayırlı, uğurlu olsun. Allah yolunu açık etsin, pişman etmesin inşaallah hocam.
Ahahahahah kusura bakma ya, bir daha atsana abi burdan Millet vag doluluğu görsün.@Berkin yav donanim listesi atiyom vip neden kapadın
Ahahahahahaha yok be abim bi onceki arabamiz daha doluydu yeminle bunda çift cam, entegre navigasyon, adaptif şasi ve uzun far asistanı yok mesela . İlk gelen Passat B8'imizde de bunlara ek kahve rengi alcantara deri koltuk, inci beyazı, 6 bölge kamera ve acc vardı ama R-Line dış paket yoktu . Bizim donanımlar biraz şattaklık ama ossun .satış temsilcisi sipariş girmemiş direkt klavyeye oturmuş bence
Hacı spor süspansiyon bekledigim kadar sert değil ama yine de pek tavsiye etmiyorum. O zaman bu donanimlara ek acc ve kör nokta ekleyerek bi fiyat cikarayim ben size koltuk isitma, masaj ve apple car play standart zaten highline da. Perdeleri istiyor musunuz yoksa cikarayim mi? R line olmasina gerek var mı bide 19 jant tavsiye etmiyorum 18 farklı bir r line janti bakalım istersen. Tahminimce 230 240 civarında olur bu araba haa eğer dersenki bundan biraz boş olsun bu fiyata 1.5 TSI Arteon bulurum sanaAbi bize spor süspansiyon hariç her şey uyar. Özellikle şehir içi güvenlik, varsa kör nokta, şerit takip. Dur kalklı ACC önceliklerimiz. Güzel bir multimedya sistemi. Koltuk ısıtmada fena olmaz.
Artık vagcıyım forum. (Araba 300 bin tl ye geldi asdlsa)
Abi aynen, 19 pederi etkiler diye düşünüyorum.Hacı spor süspansiyon bekledigim kadar sert değil ama yine de pek tavsiye etmiyorum. O zaman bu donanimlara ek acc ve kör nokta ekleyerek bi fiyat cikarayim ben size koltuk isitma, masaj ve apple car play standart zaten highline da. Perdeleri istiyor musunuz yoksa cikarayim mi? R line olmasina gerek var mı bide 19 jant tavsiye etmiyorum 18 farklı bir r line janti bakalım istersen.
19 jant 4k R line 4.5k olması lazım bana kalırsa ikiside gereksiz özellikler ama para çok dersen arabada süper duruyorlar .Abi aynen, 19 pederi etkiler diye düşünüyorum.
Perde çok dramatik fark yaratmıyorsa olabilir, şımarıklık sonuçta bu.
R-Line'lı R-Line'sız fiyat nedir ona bakmak lazım bide pedere kafası boşken gösteririm tasarım farkını
Ahahahahahaha yok be abim bi onceki arabamiz daha doluydu yeminle bunda çift cam, entegre navigasyon, adaptif şasi ve uzun far asistanı yok mesela . İlk gelen Passat B8'imizde de bunlara ek kahve rengi alcantara deri koltuk, inci beyazı, 6 bölge kamera ve acc vardı ama R-Line dış paket yoktu . Bizim donanımlar biraz şattaklık ama ossun .