İçimin yağlarını eridi.
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/i...n-anlar-gelip-gecenlere-de-aldirmadi-40792688
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/i...n-anlar-gelip-gecenlere-de-aldirmadi-40792688
Çıkmayı becerememiş. Gitsin ehliyetini kırsın.
İkiside sorunlu, audi niye öyle biyere park ediyor? Corolla fazladan 1 manevrayla çıkılacak yerden 2 manevrayla çıkmış git lastiği indir silecek kırmak nedir?Çıkmayı becerememiş. Gitsin ehliyetini kırsın.
Aracını yanlış yere park eden birisi yüzünden fazladan manevra yapmak zorunda değil kimse. Ayrıca oradan acil bir durumda ambulans, itfaiye aracı gibi araçların geçmesi de gerekebilir.Çıkmayı becerememiş. Gitsin ehliyetini kırsın.
Fiyat olarak soruyorsan nette bir çok farklı fiyat var. Ama güvenilir sitelerden almakta fayda var çünkü fason ürünler olabiliyor piyasada. Ürünün üzerinde original equipmant yazan gümüş renkli sticker muhakkak olmalı. Direkt elden alırım diyorsan da tanıdık falan olursa 70-80 liraya kadar iner belki.Bunların uygun olduğu bir yer var mi abi
Adam yeteri boşluğu bırakmış. Sayın bakalım kaç hamle de çıkabilirdi oradan. Senin aracının önüne koyarlar ona eyvallah( yine de silecek kırılmaz) Burada adamı savunduğum falan da yok. Aracını oraya neden koyduğunu da bilemeyiz.Aracını yanlış yere park eden birisi yüzünden fazladan manevra yapmak zorunda değil kimse. Ayrıca oradan acil bir durumda ambulans, itfaiye aracı gibi araçların geçmesi de gerekebilir.
Çift fiyatı değil mi abiFiyat olarak soruyorsan nette bir çok farklı fiyat var. Ama güvenilir sitelerden almakta fayda var çünkü fason ürünler olabiliyor piyasada. Ürünün üzerinde original equipmant yazan gümüş renkli sticker muhakkak olmalı. Direkt elden alırım diyorsan da tanıdık falan olursa 70-80 liraya kadar iner belki.
Aynen aynen, ampuller tekli satılmıyor zaten. Kutunun içinde çift şekilde geliyor.Çift fiyatı değil mi abi
Bu kayıttaki aracı bilemem ama buna benzer yüzlerce/binlerce araç gördüm, İstanbul'da yaşayanlar olarak hepimiz görmüşüzdür. O gördüğüm araçların hemen hemen hepsinin araçlarını neden öyle yerlere koyduklarını biliyorum: saygısızlıktan, üşengeçlikten, cehaletten.Adam yeteri boşluğu bırakmış. Sayın bakalım kaç hamle de çıkabilirdi oradan. Senin aracının önüne koyarlar ona eyvallah( yine de silecek kırılmaz) Burada adamı savunduğum falan da yok. Aracını oraya neden koyduğunu da bilemeyiz.
Bu kayıttaki aracı bilemem ama buna benzer yüzlerce/binlerce araç gördüm, İstanbul'da yaşayanlar olarak hepimiz görmüşüzdür. O gördüğüm araçların hemen hemen hepsinin araçlarını neden öyle yerlere koyduklarını biliyorum: saygısızlıktan, üşengeçlikten, cehaletten.
Engelli park yerine park eden, engelli olmayan vatandaşlarımızı da unutmayalım. Cahil, saygısız falan dedim onlardan da bahsetmiş oldum.
Ve porsche den cevap: Çokta s....Porschenin türkiye satışları %90 düşer
https://m.ahaber.com.tr/ekonomi/2018/04/03/porsche-dizel-uretiminden-cikiyor/amp
: ))))Aslında artık plakalarda engelli işareti kalktı.Engelli aracı sanmıyoruz oradaki çoğu aracı.Ama engelli aracı olabiliyorlar.Tabi bilerek parkedenlere lafım ayrı
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Audinin kalbi kırılmış..Çıkmayı becerememiş. Gitsin ehliyetini kırsın.
Sence sebebi ne? Bence sebebi belli avm ye çıkan yere yakın park yeri bulamamış ve oraya bırakmış.Kuralları çiğneyen bir yere araba bırakmaya hakkı yok kimsenin.Babam ülseratif kolit hastası günde 15 kere tuvalete çıktığı oluyor ivedi olarak tuvalet bulması gerekiyor.Tuvalet ihtiyacı olduğunda bile babamın böyle bir kabalık yaptığını görmedim.Medeniyeti konuşarak anlatamadığın durumda bu gerekli.Adam yeteri boşluğu bırakmış. Sayın bakalım kaç hamle de çıkabilirdi oradan. Senin aracının önüne koyarlar ona eyvallah( yine de silecek kırılmaz) Burada adamı savunduğum falan da yok. Aracını oraya neden koyduğunu da bilemeyiz.
çamurluk boyalı mı yoksa bana mı öyle geldi
Geçmiş olsun.Sence sebebi ne? Bence sebebi belli avm ye çıkan yere yakın park yeri bulamamış ve oraya bırakmış.Kuralları çiğneyen bir yere araba bırakmaya hakkı yok kimsenin.Babam ülseratif kolit hastası günde 15 kere tuvalete çıktığı oluyor ivedi olarak tuvalet bulması gerekiyor.Tuvalet ihtiyacı olduğunda bile babamın böyle bir kabalık yaptığını görmedim.Medeniyeti konuşarak anlatamadığın durumda bu gerekli.
Haber sitesinde olması sebebiyle daha fazlasını yapıcak diye bekledim. Bence gayet olağan bir hareket heleki adam kızgınken bu başına gelmişse. Silecek kırmak yerine arabasından cıkmadan dikiz aynayı indirebilirdi.