Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Millet and abinin desibel ölçümlerinde 100 km de giden bir aracın desbeli kaçtı söyleyecek olan var mı örenek fark etmez daha hızlı da olabilir

6 senedir gittigim yikamaciya artik gitmemeye karar verdim. Bu ilaclama pompasi adi altinda satilan zimbirtiya modifiye yapip arabaya kopuk yaptirtan insanciklar varmis bilen eden var mi

Bize niye anlatmıyon
Amatör modifiye ile olmuyor , ama bu işle ilgilenen Zuvasli bir hemşehrim var . Memnun olmayan yoktur . Fiyat olarak bazilarina tuzlu gelebiliyor ama bence oldukça mantikli ...

İsteyene dmden link atarim , bir forum uzerinden satış yapiyor .

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6 senedir gittigim yikamaciya artik gitmemeye karar verdim. Bu ilaclama pompasi adi altinda satilan zimbirtiya modifiye yapip arabaya kopuk yaptirtan insanciklar varmis bilen eden var mi
Modifiyeli halde satanlar filan da var DT de görmüştüm ama su aralar imkansızlıktan petrol köpüğünden başka çarem kalmadigi için pek dikkatli incelememistim. Kesinlikle önermiyorum. Hatta petrol köpüğü pismanliktır.

Bir gün sabah bir uyanıyoruz c.başkanının kafası atmış.Emisyon yasağını Türkiye ye getiriyor. Ahahahaah kahkaha atarım Sonra benzinli arabama %150 fiyatının üstünde satarım.Neden? Çünkü Tc ikinci eli:)

Yalnız haberde bir saçmalık var o da ingiltere de trafik soldan akıyor yani birini geçmek için sola ya da için sağa geçmezsin ki. Bide yaşanılan sorunun aynısını biz 80 ile giderken yaşadık araba pat diye hızından kesip yolda kaldı bu bildiğim kadarıyla mekantronikle alakalı. Buna benzer bir olay avustralya da birinin başına geldi. Araba böyle güçten kesince arkadan bir tır ezip içindeki sürücüyü öldürmüş.

http://www.abc.net.au/news/2015-10-...-investigate-vw-after-daughters-death/6861628

@DouglasAdams
Babanızın arabasi Corolla hakkında ...
Hocam burdan devam edelim konu dağılmasın.
Bu kasalarda kronik olan direksiyondaki tıkırtı sesi başınıza geldi mi ?
Yok hayır tıkırtı sesi problemimiz hiç olmadı.Evet bayağı bir millet bu konudan muzdarip olmuşlar E140 kasalar.E160 da elektrikli direksiyona geçildi sorun ortadan kalktı diye biliyorum

Yok hayır tıkırtı sesi problemimiz hiç olmadı.Evet bayağı bir millet bu konudan muzdarip olmuşlar E140 kasalar.E160 da elektrikli direksiyona geçildi sorun ortadan kalktı diye biliyorum
Yeni tramvay yolunu ayıran kedi gözlerine ara ara girin. 1 yıl içerisinde olacaktır. :D

Yeni tramvay yolunu ayıran kedi gözlerine ara ara girin. 1 yıl içerisinde olacaktır. :D
O kedi gözlerine palioyla da girdim 15 cantla; pat pat vurdu. Corollayla geçtim ucu ucuna titredim.Chr la hissetmedim 18lerle.Olay şu sanırım 2 kedi gözü arasına girince cantın çapı.Adamı gebeş yapıyor.

O kedi gözlerine palioyla da girdim 15 cantla; pat pat vurdu. Corollayla geçtim ucu ucuna titredim.Chr la hissetmedim 18lerle.Olay şu sanırım 2 kedi gözü arasına girince cantın çapı.Adamı gebeş yapıyor.
Doğrudur. Zira 13" ile ağaçtan sırt üstü düşmüş gibi yapıyor, öksürtüyor.

Edit:
Juventus - Real Madrid
TRT 1 (Canlı) 03 Nisan Salı 21:45

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...