Geçen hafta indirdim güzel de nick yaptım kendime whitenigı58, 15dk oynadım 2kişi vurdum pili müthiş hizli bitiriyodu sildimPubg mobil gelen
Son düzenleme:
Geçen hafta indirdim güzel de nick yaptım kendime whitenigı58, 15dk oynadım 2kişi vurdum pili müthiş hizli bitiriyodu sildimPubg mobil gelen
15dk da %20 gitti bendeBenim 25 dk lik oyunumda yuzde 9 gidiyor sanirim
Bizde yeni yeni başladı. Özelikle boş yolda hafif ses var tık tık. Düz yolda veya limitlerde tedirgin edici bir durum yok sadece hafiften ses var. Toyota nin forumuna baktım millet direksiyon kutusunun orjinali yerine poliuretan(emin değilim) başka bir malzeme yapılıp konulduğunda problemin çözüldüğünden bahsetmiş. Corolla nin serviste hangi parçaların degismesi gerektiği konusunda Service Manuel tarzı bir şeyler aradım ama bulamadım. Sizin bi bilginiz var mı ?Yok hayır tıkırtı sesi problemimiz hiç olmadı.Evet bayağı bir millet bu konudan muzdarip olmuşlar E140 kasalar.E160 da elektrikli direksiyona geçildi sorun ortadan kalktı diye biliyorum
13'' ler orjinal?Doğrudur. Zira 13" ile ağaçtan sırt üstü düşmüş gibi yapıyor, öksürtüyor.
Sehir icinde yollarin cokmesini saglayan bunlar. Adam olduren cocuk ezen bunlar. Yolda olmamasi gereken saatler kanun tarafindan belirlenmis hicbiri uymuyor genelde. Atiklarini devletin onerdigi yerlere degil kacak olarak ormanlara dokuyorlar. Yakit fiyatlari attiginda bu itler neredeydi diye sorarlar adama. Once kendilerini savunmaktan aciz insanlar gitmis afrini destekliyor yazikHep destek tam destek
Sanayide ön takım düzencileri çok iyi biliyor bu olayı.Dediğim gibi bayağı duyuyorum ben de.Yerine orjinal parça alınca yine yapıyor diye biliyorum.Dediğiniz poliüretan vs duymadım ama bişey uygulayıp kurtarıyorlar bu sorundan diye duydumBizde yeni yeni başladı. Özelikle boş yolda hafif ses var tık tık. Düz yolda veya limitlerde tedirgin edici bir durum yok sadece hafiften ses var. Toyota nin forumuna baktım millet direksiyon kutusunun orjinali yerine poliuretan(emin değilim) başka bir malzeme yapılıp konulduğunda problemin çözüldüğünden bahsetmiş. Corolla nin serviste hangi parçaların degismesi gerektiği konusunda Service Manuel tarzı bir şeyler aradım ama bulamadım. Sizin bi bilginiz var mı ?
Ebat orijinal ebat. Üstündeki jantlar ise sonradan takılan alaşım.13'' ler orjinal?
Daha tatlıdır orjinale göre.Aynı ebatsa tabiEbat orijinal ebat. Üstündeki jantlar ise sonradan takılan alaşım.
Evet ufak tefek bakım işleri için bakılabilir bir yerService Manuel hakkında bilginiz var mı @DouglasAdams
Feçes kafalılarSehir icinde yollarin cokmesini saglayan bunlar. Adam olduren cocuk ezen bunlar. Yolda olmamasi gereken saatler kanun tarafindan belirlenmis hicbiri uymuyor genelde. Atiklarini devletin onerdigi yerlere degil kacak olarak ormanlara dokuyorlar. Yakit fiyatlari attiginda bu itler neredeydi diye sorarlar adama. Once kendilerini savunmaktan aciz insanlar gitmis afrini destekliyor yazik
Hep destek tam destek
15dk da %20 gitti bende
Telefon hangisiydi birde kablosuz kulaklik hangisi
Telefon Mi Max 2, Pubg'yi de galiba 3buçuk saat civarı oynamışımTelefon hangisiydi birde kablosuz kulaklik hangisi