@bt Gizli Galatasarayli diyorum kimse inanmiyor.
Onu bilemedim ama story'i görünce şok oldum, bi an fernandonun berker abinin story'de ne işi var dedim, sonra bi baktım aha fernandonun hesap açıklama bekliyorum
@bt Gizli Galatasarayli diyorum kimse inanmiyor.
Adam tek başına yetti. Muazzam bir vuruş yaptı ama Cüneyt Çakır da Juve'yi patates edenler arasına girerİnsanlık dışı gol muazzam ya ağzım çenem açık kaldı söyleyecek söz bulamadım, adam patates etti juveyi. hem de torinoda
Adam tek başına yetti. Muazzam bir vuruş yaptı ama Cüneyt Çakır da Juve'yi patates edenler arasına girer
Juve hocasindan kalecisine komple formsuzdu, Cüneyt de olunca bi de Ronaldo'nun tank moduna geçmesiyle 3 yemeleri az bileO en başta zaten, dybala'nın kırmızıya bişi diyemem birinci sarıda penaltı vardı evet ama dybala'nın kırmızı göreceği net belliydi. AAma ronaldo her türlü aldıracakmış görünüşe göre
Juve hocasindan kalecisine komple formsuzdu, Cüneyt de olunca bi de Ronaldo'nun tank moduna geçmesiyle 3 yemeleri az bile
Mac destekli ise Final Cut Pro Şu anda kullanıyorum, çok güzel. Anlatmaya gerek yok.
bana gore en buyuk sebebı kı bence bu dıger markalar ıcınde gecerlı, ellerınde kı eskı teknolojılerı daha cok uzun zaman ıteleyeceklerdı. ama ıste tesla onlardan cok once davranınca herkes bırer bırer mecbur gecmek zorunda kaldı.adamlar bır sekılde tarıhe yon verdı. zamanında elektrıklı aracların onunu kesen gm falan tesla batar dıyorda tamamen kıskanclık.http://www.vwvortex.com/news/heres-vw-doesnt-actually-want-kill-tesla/
Adam çok doğru söylemiş valla.
Hiç bilmiyorum ki.Bana kaça mal olur oraya cıkmak..
hayırdır atlıycan mı
Aslında GM önünü kesmedi aksine petrol lobisi elektrikli araçları engelledi. GM EV1 çok güzel ve elektrikli araçları özellikle California bölgesinde canlandıran bir modeldi. Bu konu aslında çok detaylı CERB sayesinde 2000'lerin başında California'da satılan her markanın bir adet elektirkli modeli olma zorunluğu getiriliyordu hatta. Adını şimdi hatırlayamadığım Detroit menşeili bir batarya üreticisi pillerin çok düşük maaliyetler indirilmesi yolunu dahi bulmuştu. Bu konu hakkında "Who Killed The Electric Car" isimli filmi tavsiye ederim. Ayrıca markaların elektrikli araç segmentine Tesla'dan önce girmemeleri geçmişte yaşanan petrol lobisi olayları aynı 1900'lü yılların başında yaşandığı gibi...bana gore en buyuk sebebı kı bence bu dıger markalar ıcınde gecerlı, ellerınde kı eskı teknolojılerı daha cok uzun zaman ıteleyeceklerdı. ama ıste tesla onlardan cok once davranınca herkes bırer bırer mecbur gecmek zorunda kaldı.adamlar bır sekılde tarıhe yon verdı. zamanında elektrıklı aracların onunu kesen gm falan tesla batar dıyorda tamamen kıskanclık.
saat gec saatAslında GM önünü kesmedi aksine petrol lobisi elektrikli araçları engelledi. GM EV1 çok güzel ve elektrikli araçları özellikle California bölgesinde canlandıran bir modeldi. Bu konu aslında çok detaylı CERB sayesinde 2000'lerin başında California'da satılan her markanın bir adet elektirkli modeli olma zorunluğu getiriliyordu hatta. Adını şimdi hatırlayamadığım Detroit menşeili bir batarya üreticisi pillerin çok düşük maaliyetler indirilmesi yolunu dahi bulmuştu. Bu konu hakkında "Who Killed The Electric Car" isimli filmi tavsiye ederim. Ayrıca markaların elektrikli araç segmentine Tesla'dan önce girmemeleri geçmişte yaşanan petrol lobisi olayları aynı 1900'lü yılların başında yaşandığı gibi...
Aras Dinçer'in "Hothatch'i Almanlar yaratmış, Fransızlar geliştirmiştir" sözüne benzer olarak bende "Elektrikli araçları Tesla yaratmış, Almanlar geliştirecektir" demek istiyorum.
Bu konu ve otonom sürüş hakkında burada saatlerce sohbet edebiliriz. Tabii isteyen ve ilgi duyan varsa...
Saatle alakası yok abim ama hadi neyse diyorum. Lafım senle alakalı değil ha alınma .saat gec saat
Sadece Nissan Leaf değil aynı şekilde Renault Zoe'de çakılan modellerden. Biraz araştırdım ama E-Golf ve i3 hakkında #rapidgate skandalı hakkında bir bulguya rastlayamadım. Senin bir bilgin var mı abi?Rapidgate scandalı var şu an. 2018 Leaf fena çakıldı. Siz gm ev1 takılmayın..
Sadece Nissan Leaf değil aynı şekilde Renault Zoe'de çakılan modellerden. Biraz araştırdım ama E-Golf ve i3 hakkında #rapidgate skandalı hakkında bir bulguya rastlayamadım. Senin bir bilgin var mı abi?
Bu arada GM EV1 bence bu işin öncülerinden. Şu anda ikinci eli olsa almak isteyeceğim araçlardan biri...
Benim esas merak ettiğim nokta 40'lık batarya ile bu kadar ısınan bir araç ilerleyen günlerde tanıtılacak olan daha güçlü versiyonu ile nasıl baş edecek?Adam 1000 km yolu 0 derece hava sıcaklığına rağmen 2018 leaf ile 1 günde zar zor tamamladı. Bataryayı normal sıcaklığa düşürmek 14 saate 40 dereceden 16 dereceye ev prizinde şarj ederken ancak düşürdü. Adam 120 km hızla yola cıktı. Bataryası ısınınca 65 km hızla ancak bitirebildi.. Altı üstü 40 lık batarya.