sen sapık bir herifsin35 kf 6978
Doktorun sapığı varsa peşinden ayrılmaz artikSıkıntı var mıydı yaw yazdım öle
Doktorun sapığı varsa peşinden ayrılmaz artik
Bedo çukur olm ora kaç kere dicemS.a bu yamuk arabayı hatırlayan?
Troll sahibinden ilanları?S.a bu yamuk arabayı hatırlayan?
Bedo çukur olm ora kaç kere dicem
Kahkaha attım jaozhızhakzbaTroll sahibinden ilanları?
Bedo haindir kendisi kore araçlarını küçümser ve suzukiyi kore malı zannediyordu @BedirhanTroll sahibinden ilanları?
Wright kardeşlerin ilk uçuşundan günümüze tam 114 yıl geçmiş. Acaba 114 yıl sonra kendileri günümüz uçaklarını görselerdi ne düşünürlerdi?
Denizcilik sektoru degisik bir yapida. Daha once buyuk denilen turk on gibi sirketler batmanin kiyisindan son anda kurtuldu.arkas gibi lider firmalar ise kisinti yapma yoluna gitti. Artik gemideki salonda tv izlemek icin bile izin almak zorundasiniz kisaca.Burada pek çok arkadaş üniversite öğrencisi ama piyasada iş yapan arkadaşlar da var. İş yaptığınız piyasada durumlar nasıl? Ben inşaat piyasasındayım, iş çok ama hep bedavacı. Kendi yaptığım işlerden olan alacaklarımı alamadım bir tanesi 3 ayı geçti. Çalıştığım ofisin bir işi için belediye çek verelim demiş, barter şirketi belediyeler şuan çok riskli ben bu çeki bozamam diyor. Yine alacağımız olan bir şahıs (kendisi 1 trilyonluk araca biniyor) aylardır öyle, şöyle deyip işi uzatıyor, yine bir alacaklımız çek verelim dedi bugün. Herkes parayı dolara yatırmış pusuda bekliyor bizim işlerde çok canım sıkkın açıkcası.
Yani ben de 3D işi yapıyorum ama ille aman aman o işe yoğunlaşayım demedim hiç. Geçende memlekette bir iş için çalıştık. Müteahhit zaten sıkıntı, ucuz olsun, iyi olsun, hızlı olsun vs. 8 daireli bina yapıyor 3'ü toprak sahibinde gerisi kendisine. 3'ü inşaata gitse 2'si kendisinin. Bir de daire satacak da inşaata devam edecekmiş haspam. Böyle müteahhitliği ben de yaparım valla, kafama esmiyor değil.Hocam ben 3D görselleştirme yapıyordum. Kaliteli işin tahsilatı iyice zorlaştı, ucuz ve kalitesiz işlere rağbet çok arttı. Hatta çevremde o şekilde paspal işleri daha çok tercih eder oldular. Bu şekilde piyasa iyice öldüğü için çok sevdiğim mesleğimi bırakıp IT sektöründe veritabanı yönetimine girdim. 2 yıldır tıbbi nedenlerle çalışamıyorum ama hala şunu söyleyebilirim: IT sektörü inşaat sektöründen çok daha medeni Size kolay gelsin ne diyeyim. Eğer tekrar inşaat sektörüne dönüş yapacak olursam BIM management gibi işlerden daha fazla yaklaşmam. Bu saatten sonra sinir hastası etmek istemem kendimi
O konuda bizi okulda fazlasıyla kanırttıkları için iş hayatı hafif bile gelmişti İş hayatına girerken mental olarak o tarafına hazırla kendini yeter.
Burada pek çok arkadaş üniversite öğrencisi ama piyasada iş yapan arkadaşlar da var. İş yaptığınız piyasada durumlar nasıl? Ben inşaat piyasasındayım, iş çok ama hep bedavacı. Kendi yaptığım işlerden olan alacaklarımı alamadım bir tanesi 3 ayı geçti. Çalıştığım ofisin bir işi için belediye çek verelim demiş, barter şirketi belediyeler şuan çok riskli ben bu çeki bozamam diyor. Yine alacağımız olan bir şahıs (kendisi 1 trilyonluk araca biniyor) aylardır öyle, şöyle deyip işi uzatıyor, yine bir alacaklımız çek verelim dedi bugün. Herkes parayı dolara yatırmış pusuda bekliyor bizim işlerde çok canım sıkkın açıkcası.
Serbest meslek erbabının bu motivasyona gerçekten çok ihtiyacı vardı, ilaç gibi geldi. Teşekkürler müdürüm.657 4bli memurum. Cezaevinde çalışıyorum. İflas edip vs taahhütten yatan bi sürü hükümlü var. Bazıları anlatıyor, trilyon alacağım var alsam sıkıntım yok ama alamadım e alamayınca ödemeleri yapamadım iflas ettim diyorlar
Serbest meslek erbabının bu motivasyona gerçekten çok ihtiyacı vardı, ilaç gibi geldi. Teşekkürler müdürüm.