3 compactları forumda seven bi ben bi @bt var
Bende varım.
Hatta Mercedes C coupeleri bilirsiniz, seveni pek yoktur. Bence o da iyi.
Hatta 3 compact alacağıma onu almak isterim ama Türkiye'de baya az olması sorun yaratır.
3 compactları forumda seven bi ben bi @bt var
Dm den yolla. Harbiden merak ediyorum. Nedir bu sevda yani?Cevap verirsem ban yerim
Kendilerini savunmasız falan mı hissediyorlar? Biri bana laf attığında izbandut sevgilim hemen olaya müdahale edip adamı yere yapıştırsın filan.Cevap verirsem ban yerim
Fill in the blanks diyelimKendilerini savunmasız falan mı hissediyorlar? Biri bana laf attığında izbandut sevgilim hemen olaya müdahale edip adamı yere yapıştırsın filan.
Şehir efsanesi değil mi o ya fasdfsdf Beklentilerin altında kalırsa onun hayal kırıklığı daha büyük olur haniFill in the blanks diyelim
Ozelden gondermeme gerek kalmadi @Cagdas CagFill in the blanks diyelim
Yeteri kadar tanimamissin abi daha sen.Bir birini seven iki birey, kendileri için canınn acıtacağı hareketler yapmazlar. Genelde kadınlar bırak geç gidelim der böyle durumlarda.
Sevdalar yalan diyorsun yani..O zaman yıkılalım kardeşim bizOzelden gondermeme gerek kalmadi @Cagdas Cag
Kendi adima ben 180 e yakin birseyim 90 kiloyum simdilik mutluyum mesela emre benden iri. Kaldirir beni kenara koyar oyle diyim. Bu konuda ona danismak lazimSevdalar yalan diyorsun yani..O zaman yıkılalım kardeşim biz
Hangi Emre hocam? Danışalım.Kendi adima ben 180 e yakin birseyim 90 kiloyum simdilik mutluyum mesela emre benden iri. Kaldirir beni kenara koyar oyle diyim. Bu konuda ona danismak lazim
Boyutlarımız benziyor reisKendi adima ben 180 e yakin birseyim 90 kiloyum simdilik mutluyum mesela emre benden iri. Kaldirir beni kenara koyar oyle diyim. Bu konuda ona danismak lazim
Selam stalkerBoyutlarımız benziyor reis
Kendi adima ben 180 e yakin birseyim 90 kiloyum simdilik mutluyum mesela emre benden iri. Kaldirir beni kenara koyar oyle diyim. Bu konuda ona danismak lazim
Sanırım o benim 193 boy 150 kgyimHangi Emre hocam? Danışalım.
Maşallah hocam. O zaman o izbandut siz mi oluyorsunuz Bence ''Fill in the Blanks'' dışında minyon tipli kızların seçmesindeki asıl neden kendilerini güvende hissetmeleri. Size göre başka neden yok mu hocam? Gözlemleriniz neler??Sanırım o benim 193 boy 150 kgyim
Yuklen hocam emreye 2 ye tek aliriz benceMaşallah hocam. O zaman o izbandut siz mi oluyorsunuz Bence ''Fill in the Blanks'' dışında minyon tipli kızların seçmesindeki asıl neden kendilerini güvende hissetmeleri. Size göre başka neden yok mu hocam? Gözlemleriniz neler??
Gorustugumuzde dediklerimi unutalim lutfenSanırım o benim 193 boy 150 kgyim
Vur kaç taktiğini yapıcaz. Yakalanırsak işimiz yaş. Telef olabiliriz.Yuklen hocam emreye 2 ye tek aliriz bence