Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla şu rapidgate skandalından sonra plug in hybridleri daha çok sevmeye başladım.Şehir içinde vs elektrikle git uzun yolda ise az yakarak mis gibi ohh

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Valla şu rapidgate skandalından sonra plug in hybridleri daha çok sevmeye başladım.Şehir içinde vs elektrikle git uzun yolda ise az yakarak mis gibi ohh

O konuda Golf GTE ve Passat GTE favorim valla. Kim bilir yıl sonunda Tiguan PHEV (GTE değil sebebini bizde bilmiyoruz) çıkınca belki bir çılgınlık yaparız :D. Range Rover P400e Aurobiography'yi unutmuşuz yahu.

Son düzenleme:

Şu an prius phev var. 52 km batarya menzilli. Motor şarj ederken çalışıyor. Adamın biri 0.8 litre benzinle full dolu batarya ile 100 km kat etti.

0.8 litre ile 100 km olayı..
Ben bu arabayı İrlanda'da inceleme şansına sahip oldum. Böyle bir çirkinlik yoktur arkadaş. Yeminle bakarken ak ile karayı seçiyor insan özellikle de arkasına bakarken.

Toyota son zamanlarda her anlamda ciddi atakta fakat neden hala v2.0 veya v3.0 otonom sürüşe ayak uydurabilmiş değil anlayamıyorum. Nissan bile "ProPilot" adı altında v2.0'a yaklaşan bir sistemini tanıttı. Umarım kısa süre içinde Camry'ye bu sürücü destek sistemi gelir (ilerleyen günlerde neden Camry'yi hedef aldigimi anlattığım bir yaziyi sizlerle paylasacagim hatta ufak bir teaser: Toyota bize supriz yapacak ama nasıl?)

Buda normal prius 2.6 litre yakıyor..
Normal Pruis şehir içinde cidden çok az yakıyor zaten bu yüzden yurtdışında çoğu Taksicinin direk tercih ettiği araç oluyor. Eski nesli Avensis'e göre oldukça konforlu ve keyifliydi. Yeni nesili hakkında iç mekan kalitesi hariç pek bir fikrim yok fakat Toyota Türkiye'de kırmızı renk boş paket bir test aracı olması lazım...

Rakamlar can yakıyor dimi..
Yok muhabbet takildi kaldi ondan . Bu aralar 8 lire yaktigimdan sikinti yok bana
kOdQV7.jpg

Uzun süredir forumda güncel konuları konuşmuyorduk. Anladım ki bu tarz konuları forumda konuşmamak gerekiyormuş :(.

Merco alınca ben :D:D o değilde az yakmış haa normalde W212 E180'ler 10'dan aşağı çok zor yakıyor hatta yeni nesli bile 9G-Tronic şanzımana rağmen 9.5 civarında yakıyor.
Cok kotu trafige girmedim birde dikkat ettim az basinca 7 bile yaktirabilirim ben oyle diyim onu cok acik bir motor bana gore

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...