O nedir yav abi lock up
4ncü vites debriyajı diyelim sen anla. Uzun yolda direk bağlantı yapıp tüketimi düşürür. Tork konverterini iptal eder.
O nedir yav abi lock up
90 da sabit 4 yakiyordu galiba4ncü vites debriyajı diyelim sen anla. Uzun yolda direk bağlantı yapıp tüketimi düşürür. Tork konverterini iptal eder.
Farları bilmiyorum ama genel olarak normal, filtreler fazla biraz tutmuşEkli dosyayı görüntüle 12342
Tanıdığımın focus'unu özel servisde bakıma soktuk nasıl fiyatlar sizce ?
Niye bütün etkinlikler benim çalıştığım günler yapılıyor?Ooo tamamdir haci
testine bile gittim@ali_tremonti
https://www.yenisafak.com/teknoloji/yeni-doblo-en-guclu-motoru-ile-geliyor-3192770
muhtemelen görmüşsündür
yeni ergen oto haber bülteninde bu konuya bir yorum getirirsin sanırım
Abi o tır içimde hep ukde kalmıştır satarsan haberim olsun
Oha kac tane var orda 300? ben aynısını dergilerde yapıyorum evonun 2013 kasımdan beri hiçbir sayısını kaçırmadımAl al doldurursun ben gibi dolabın birine
Abi o tır içimde hep ukde kalmıştır satarsan haberim olsun
Bunun bende burunlu olan versyonu vardı misafirliğe gelen veledin teki kırmıştı bnde anneme sövmştmAbi o tır içimde hep ukde kalmıştır satarsan haberim olsun
Ooo tam olarak anladığım şeyse çok kötü bi kelime oyunuymuştam olarak aciklarsam yanlış anlaşılır
Yani zaten yanlis anlasilacak gibi .
Ben buraya nasil çıktım niçin ciktim ?
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben gelemem valla Pazar günü babalarla olmam gerek bide fuar beylikdüzü tarafında değil mi yahuPazar günü automechanika fuarına gitmeyi düşünüyorum kimler gelir?
@Sailor @motorsinann @Porsche @mustafa.e @emreozukan
Çok uzak yavPazar günü automechanika fuarına gitmeyi düşünüyorum kimler gelir?
@Sailor @motorsinann @Porsche @mustafa.e @emreozukan