Hahh, bundan da var tabii. Birden fazlaydı hatta ama akıbetleri hakkında bilgim yok. Umarım kolilerde bulabilirim.
Bizde de anca Opet Gitt bir de bunun cem Yılmaz'ı var
Hahh, bundan da var tabii. Birden fazlaydı hatta ama akıbetleri hakkında bilgim yok. Umarım kolilerde bulabilirim.
Bizde de anca Opet Gitt bir de bunun cem Yılmaz'ı var
Ferit amca miBen Porsche ve VW biriktiriyorum. Genelde special edition modelleri alıyorum. En son GT3 RS ve GT3 CUP modellerini aldım daha doğrusu biraz mevkili bir büyüğümden hediye geldiler .
Benim kitaplıkta da viski varMaşallah Maşallah böyle bir koleksiyonum olsun isterdim milyarderlerin araba koleksiyonu gibi Benimde vardı bir iki tane ama küçük kardeş olunca hepsi yalan oldu
Ekli dosyayı görüntüle 12347
Şimdi bunların yerine R/C takılıyorum 1/8 Buggy ve 6 kanal 450'lik helikopter var başımın belası
He he ferit amcaFerit amca mi
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok uzak yav
Nekadar uzak olduğunu unutmuşum vazgeçtimbeylıkduzu ne hele pazar cık ya
Herkese açıkeğer giriliyorsa gelirim. Ama sitede yetkililer için gibisinden yazı okumuştum.
Sendeki şu şans varyaBen Porsche ve VW biriktiriyorum. Genelde special edition modelleri alıyorum. En son GT3 RS ve GT3 CUP modellerini aldım daha doğrusu biraz mevkili bir büyüğümden hediye geldiler .
" Varsa şekliniz tarlaya bekleriz )"
Ne alaka yav" Varsa şekliniz tarlaya bekleriz )"
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alttaki tweet panpa , ben demedim .Ne alaka yav
Benim kitaplıkta da viski var
Bir Araba parası yiğor tecrübe ile sabitBir ara iyi bir bütçeyle, 3/4G ile uzaktan yönetilebilen, havada sınırsız süre kalabilen bir insansız hava uçağı yapma düşüncem var
Aynısı bende var arkadaş hediyesi malibu bozulacak diye 1 litreliğini 2 günde içtim.Odam hindistan cevizi koktu 2 haftaBenim de vardı da geçen içtim. Dolapta içki durduramıyorum bi türlü, bozulur korkusundan içiyorum
Bir ara iyi bir bütçeyle, 3/4G ile uzaktan yönetilebilen, havada sınırsız süre kalabilen bir insansız hava uçağı yapma düşüncem var