Arabayı da karaciğerden alkol yasağı olan biri kullansın di miGökyüzünde yıldızlar, elinde buzz gibi bi bomonti filtresiz. Hafif yatırdığım koltukta sunroof'tan gökyüzünü seyrediyorum. Daha ötesi cabrio zaten
Arabayı da karaciğerden alkol yasağı olan biri kullansın di miGökyüzünde yıldızlar, elinde buzz gibi bi bomonti filtresiz. Hafif yatırdığım koltukta sunroof'tan gökyüzünü seyrediyorum. Daha ötesi cabrio zaten
Arabayı da karaciğerden alkol yasağı olan biri kullansın di mi
kafada kuruyorum. beyin bedevayav evin bahçesindeyim belki nerden biliyosun .s
kafada kuruyorum. beyin bedeva
ne sandın ya...?Abi bence iyi değiliz
ne sandın ya...?
Noliy yav zonguldak sevenler toplanmış @CenkOradan İnkumu sahiline, hatta yetmez Filyos sahiline kadar gitmek lazım. Hatta not düşeyim; İstanbul’dan Kozlu sahiline gidiyorum şuan. Havamı atayım. (Molada yazıyorum, linç etmeyin)
Noliy yav zonguldak sevenler toplanmış @Cenk
valla öğrencilik zamanımda filyos inkumu falan yapamadım, ama kozlu sahil yolundaki benzinliklerin arkasında oturdum 2 sene. canım sıkıldıkça kozlu sahile indim, arıtmanın arkasına indim
tabii ki. Küfüre karşı olduğumu her zaman belirtmişimdir.burası küfürsüz bölgeydi dimi
67!!! Orada ben çok oturdum senin gibi, tabi arıtma kokmuyorsa. Vay be, memleket kokuyor şuan
tabii ki. Küfüre karşı olduğumu her zaman belirtmişimdir.
Noliy yav zonguldak sevenler toplanmış @Cenk
valla öğrencilik zamanımda filyos inkumu falan yapamadım, ama kozlu sahil yolundaki benzinliklerin arkasında oturdum 2 sene. canım sıkıldıkça kozlu sahile indim, arıtmanın arkasına indim
Zonguldaklılar gecesi İnkum, filyos gidilmesi gereken nadir yerlerden. Muhakkak görmek lazım. Cam tavanlı bir araba da ayarladık mı tamamdır mevzu67!!! Orada ben çok oturdum senin gibi, tabi arıtma kokmuyorsa. Vay be, memleket kokuyor şuan
Geçmişin üstüne çekelim bir sünger
Zonguldaklılar gecesi İnkum, filyos gidilmesi gereken nadir yerlerden. Muhakkak görmek lazım. Cam tavanlı bir araba da ayarladık mı tamamdır mevzu
herkesin izlediği diziyi izlemiyon şeqilsin ya ondanasdgfsdfasdf ben bunu nasıl bilmem ya
herkesin izlediği diziyi izlemiyon şeqilsin ya ondan
eski takoza da gidelim dicem deee karakum yalan olmuş
Vur baba spirali vur vurDur kardeş düz tavandan cam tavana atladık, şimdi bir de cabrio sevdası depreşirse benim focus hepten tavansız kalacak
Orada rakı çok pahalı, bi de çıkış çevirme var..
Aynen öyle.. Ama buluruz manzaralı bir yer onda sıkıntı yok. Zonguldak dağ tepe ne de olsaeski takoza da gidelim dicem deee karakum yalan olmuş