Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oradan İnkumu sahiline, hatta yetmez Filyos sahiline kadar gitmek lazım. Hatta not düşeyim; İstanbul’dan Kozlu sahiline gidiyorum şuan. Havamı atayım. :D(Molada yazıyorum, linç etmeyin)
Noliy yav zonguldak sevenler toplanmış :D @Cenk

valla öğrencilik zamanımda filyos inkumu falan yapamadım, ama kozlu sahil yolundaki benzinliklerin arkasında oturdum 2 sene. canım sıkıldıkça kozlu sahile indim, arıtmanın arkasına indim :D

valla öğrencilik zamanımda filyos inkumu falan yapamadım, ama kozlu sahil yolundaki benzinliklerin arkasında oturdum 2 sene. canım sıkıldıkça kozlu sahile indim, arıtmanın arkasına indim :D

67!!!:D Orada ben çok oturdum senin gibi, tabi arıtma kokmuyorsa. Vay be, memleket kokuyor şuan :D

67!!!:D Orada ben çok oturdum senin gibi, tabi arıtma kokmuyorsa. Vay be, memleket kokuyor şuan :D
Zonguldaklılar gecesi :D İnkum, filyos gidilmesi gereken nadir yerlerden. Muhakkak görmek lazım. Cam tavanlı bir araba da ayarladık mı tamamdır mevzu :D

Dur kardeş düz tavandan cam tavana atladık, şimdi bir de cabrio sevdası depreşirse benim focus hepten tavansız kalacak :D
Vur baba spirali vur vur
upload_2018-4-7_1-53-59.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...