4.2 audi mi? viper alırım ben viper, 8.4 sakin sürüşte 25 yakıyo diyolar4.2 A6 Avant almayan ....... o derece iddialıyım
4.2 audi mi? viper alırım ben viper, 8.4 sakin sürüşte 25 yakıyo diyolar4.2 A6 Avant almayan ....... o derece iddialıyım
Adam cok sallamis benzine 5 70 demis turkiyede oysa 5 95 olmasi lazim4.2 A6 Avant almayan ....... o derece iddialıyım
5 le 10u biraz hatirliyorum, 29u da 3sene önce akıllı telefon kullanmaya başladığım için bayağı yaşadım
Yok yav evdeyim.5 le 10u biraz hatirliyorum, 29u da 3sene önce akıllı telefon kullanmaya başladığım için bayağı yaşadım
Bu arada nerdesin abi sen? Pist deme lütfen
Buna göre benim 5 yaşındaki yeğen de yaşlı. Beni üzemedi.
Buralar akıyor be dr. S kasa, bmw7kasa, kasa kasa rangerover...2 gündür istanbuldayım homesick oldum.Ne biçim şehir bu ya.Ya da maviş arabamı özlemiş de olabilirim.Her yer reno ve vosvogen beyaz-gri
Uzen tamami degil zaten o zamanki kullanilan seylere ozlem ozellikle o tetrisin bir sonraki versiyonu dinazor falan buyutmeli yumurtalar o 1000 in 1 oyun kasetleri vs keske saklasaymisimBuna göre benim 5 yaşındaki yeğen de yaşlı. Beni üzemedi.
Buralar akıyor be dr. S kasa, bmw7kasa, kasa kasa rangerover...
Keske canlandirmasaydim aklimda...
Panpalar bisiklet bakmaya gittim , yanlışlıkla aldim gibi oldu
6aylik ozlem sona erdi , 500kişiden fikir aldim . Ümitten Carraroya kadar çok farklı markalara baktim . En sonunda kron tx150 aldim . İkinci el Shimano Bayisi tanıdık bir bisikletciden .
Kilitli maşa var , v fren , 28vites tourney
Bi hayırlı olsununuzu alirim
@DuzboruDownpipe , @emert20 , @alfhonso ve diğer velespitci panpalar [emoji56]
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İcim fesat
tamamen kendi fikrim ama kucucuk 1.0 motora cok fazla para istemisler. Ayni paralara onlardan cok daha dolu 1.5 1.6 motorlu satilan araclar varken hele o paralar sadece 4 halkaya gidiyor gibi duruyor. Kendi fikrim tamamen yazik olacagi yonunde.Bu gün arkadaşım 125k ya 2018 Audi A3 Sportpack aldı... 1.0tfsi .. baz paket ama sanırım Golf Comfortline dan 1-2 fazla donanımı varmış yani bence gayet yeterli bir donanım
Kafam karışık... sizce nasıl ? Tdi ı verip girsek mi bu işe
Çoğu 90'lar.. Çok şanslıyım 90'lı yılları görebildiğim için
Bazılarına yetişemesem de çoğunu hatırlıyorum, zaman çabuk geçiyor, 18 olayım ehliyet alayım diye bakıyordum, nerelere geldik.
Biraz yaşlanmışız ama bazı ağır hamleleri(Kaset doldurma-Walkman Pili bekletme vs vs) hiç hatırlamıyorum, çoğu çocukluğumda kalmış yahu yine de o zamanların ucundan çocuk da olsa yakalamak çok güzel bence şanslıyız.
O walkman pilleri çok dandikti Çikolata soyar gibi soyuluyor içinden siyah kömürümsü şeyler çıkıyordu hey gidi5-7-10-11-12-20-21-22-27-29
Biraz yaşlanmışız ama bazı ağır hamleleri(Kaset doldurma-Walkman Pili bekletme vs vs) hiç hatırlamıyorum, çoğu çocukluğumda kalmış yahu yine de o zamanların ucundan çocuk da olsa yakalamak çok güzel bence şanslıyız.