Vallahi A sütunlarının tepesinden kestirmeye başlayacaklar bana sanayiyi de bekleyemeden Türkiye'de ki ilk soft top focus olacak bu gidişleVur baba spirali vur vur
Ekli dosyayı görüntüle 12375
Vallahi A sütunlarının tepesinden kestirmeye başlayacaklar bana sanayiyi de bekleyemeden Türkiye'de ki ilk soft top focus olacak bu gidişleVur baba spirali vur vur
Ekli dosyayı görüntüle 12375
eski hacı eski, şimdiki takozla sahipler aynı gerçi, ama serdar abi beni sever. Öyle çok pahalı sayılmaz yav. Memurlarda gazetecilerde falan daha pahalı
Serdar abi Zonguldak’ın ünlü abisi Aslında doğru cemiyete göre daha uygun, ben Filyos’a göre kıyasladım. Şuan ki takoza gitmek gerek
cemiyet başka şimdi, cemiyete gidip mezgit rakı yapmak vardı şimdi
Sis var sis, yoğun sis var. Ereğli fenadır şuan dikkat et kardeşDeme öyle deme.. Şöyle balkonundan oturup, arkadan fasıl çalarken. Ben bunu hafta sonu yapayım İstanbul’a dönmeden Ben yola devam ediyorum bu gaz uykumu açtı zaten
Deme öyle deme.. Şöyle balkonundan oturup, arkadan fasıl çalarken. Ben bunu hafta sonu yapayım İstanbul’a dönmeden Ben yola devam ediyorum bu gaz uykumu açtı zaten
Sis var sis, yoğun sis var. Ereğli fenadır şuan dikkat et kardeş
Sis var sis, yoğun sis var. Ereğli fenadır şuan dikkat et kardeş
harbi hee yol çalışması zaten bitmemiştir 15 senedir devam ediyor
Yok yok yolda hiç bozukluk kalmadı ama deli hakkı'ya tırmanırken hala daha yol değişimi var kısa bir mesafede. Oralarda pek sis olmuyor zaten daha yukarıda olur. Onun haricinde yollar cıncık gibi olduharbi hee yol çalışması zaten bitmemiştir 15 senedir devam ediyor
Allah yolunu açık etsin kardeşim, hayırlı yolculuklarHarbiden o sis 2 aydır çok yoğun var, sisini bile özledim. Ederim ederim, xenon sisleri söktüm zaten sarı sarı işe yarar umarım
Allah yolunu açık etsin kardeşim, hayırlı yolculuklar
Zonguldak’a gidiş yönü baya düzeldi, bi virajlar var uf uf
Yok yok yolda hiç bozukluk kalmadı ama deli hakkı'ya tırmanırken hala daha yol değişimi var kısa bir mesafede. Oralarda pek sis olmuyor zaten daha yukarıda olur. Onun haricinde yollar cıncık gibi oldu
Kayma olması zaten Allah'ın emri de bildiğin beton asfalt döktüler tüm yollara. Artık kolay kolay çukur olmaz otoban yolu gibi oldu. Virajlar efsane ötesi. Focus'la kaptırıp 120-140 viraj kasmak çok eğlenceli oluyor da gece tehlikeli işte. Gündüz yapmak lazımbu sene kış önceki senelere göre daha yumuşak geçti ondandır, yoksa bi yerlerde kayma olup kapatırlardı gene
Kayma olması zaten Allah'ın emri de bildiğin beton asfalt döktüler tüm yollara. Artık kolay kolay çukur olmaz otoban yolu gibi oldu. Virajlar efsane ötesi. Focus'la kaptırıp 120-140 viraj kasmak çok eğlenceli oluyor da gece tehlikeli işte. Gündüz yapmak lazım
İşte onu ne sen sor ne ben söyleyeyimoo o kadar iyi mi yav ? devrek yolu ne durumda ?
İşte onu ne sen sor ne ben söyleyeyim
Lanetli Ereğli yolunu bile 20 yıl sonra halledebildilerse orayı da hallederler elbet. Umudu kesmeneyse bu kadar şaşırmam bile büyük bir şeydi
Lanetli Ereğli yolunu bile 20 yıl sonra halledebildilerse orayı da hallederler elbet. Umudu kesme
4.2 A6 Avant almayan ....... o derece iddialıyımEkli dosyayı görüntüle 12370 burda depo fulleme 60lira olsa sokaklarda neler gezer düşünemiyorum