Merhabalar.Merhaba
Adamin kaputu kapatinca far dusuyordu en son. Ben sorgulamayi biraktim. Allahtan parcasi mazda gibi ultra pahali degil . Birde parcasinin orjinali yan sanayisi vs cogu yerde var. Japonlardan daha mantikli boyle bakinca.Geçmiş olsun da nasıl oldu o ?
bende anlamadım ki okuldan cıktım 1 km sonra durdum ik dk arabdan indim dönerken farkettim ön taraftan tamla damla radyatör suyu geliyor su ekleye ekleye servise gittim radyatör iki taraftandada patlamışGeçmiş olsun da nasıl oldu o ?
bak hem daş atıyor hem gizli gizli atıyor ya o far mevzusunu hallettik duyanda döküntü bişi sanıcak arabamı be kaptanAdamin kaputu kapatinca far dusuyordu en son. Ben sorgulamayi biraktim. Allahtan parcasi mazda gibi ultra pahali degil . Birde parcasinin orjinali yan sanayisi vs cogu yerde var. Japonlardan daha mantikli boyle bakinca.
Araba en son senden temizdi ne dokuntusu klasik opel arizalari sonucta senin sucun degil ki bea. Arabanin bagajindaki temizlik malzemeleri zaten konuyu bitirir. Kendine o kadar baktigini sanmiyorumbak hem daş atıyor hem gizli gizli atıyor ya o far mevzusunu hallettik duyanda döküntü bişi sanıcak arabamı be kaptan
Araba en son senden temizdi ne dokuntusu klasik opel arizalari sonucta senin sucun degil ki bea. Arabanin bagajindaki temizlik malzemeleri zaten konuyu bitirir. Kendine o kadar baktigini sanmiyorum
E bu son ariza neden ciktiahahahdahd son zamanlarda ilgilenemedim arabayla ama en son gördüğünden benden bakımlıydı hahaha klasik opel arızaları diyoruzda kullandıkça fark ettiğim arabanın kronik denilen çoğu arızasının usta görünümlü kasaplar ve bilinçsiz kullanıcılardan kaynaklı olduğu
eski sahipleri 16 yılda bir kez akıl edelermiş antfriz yenilemeyi bence bu sıkınıt çıkmazdıE bu son ariza neden cikti
Vallahi bravo biride bakmamis bu ne ola diyeeski sahipleri 16 yılda bir kez akıl edelermiş antfriz yenilemeyi bence bu sıkınıt çıkmazdı
abi ilk aldığımda antfiriz değiştirmek için suyu boşaltalım dedik bildiğin çamur akmıştı ve kıvamı koyulaşmıştı suyun artık 3 defa haftada bir suyu değiştirince normal kıvama gelmiştiVallahi bravo biride bakmamis bu ne ola diye
Şşşş bırak kurcalama sebebini. =)Minyon kızlar neden iri kıyım, dev gibi erkek isterler yanlarına? 1.85-1.90, geniş omuz falan filan. The strongest man yarışmasına mı sokacaklar nedir??
Hoaydaaa... Geçmiş olsun kardeş.ulan akşam akşam gene gitti tüm haftalık, benim corsanın radyatör patlamış
sağol abim, bujiler kolay ya akün ?Hoaydaaa... Geçmiş olsun kardeş.
Benim de bujiler jübile istiyor. Dingil servis değiştir dememe rağmen değiştirmedi son bakımda. Bu sabah zor çalıştırdım, boğuldu soğukta.
Olay neymiş ki. Fransızca olmayınca bende sadece ekşın kısmına tepki verebildimAksiyona gel