Abi, dayımdan hatırlıyorum bazen akıyordu bu piller. Ceketini falan mahvetmişti.O walkman pilleri çok dandikti Çikolata soyar gibi soyuluyor içinden siyah kömürümsü şeyler çıkıyordu hey gidi
Abi, dayımdan hatırlıyorum bazen akıyordu bu piller. Ceketini falan mahvetmişti.O walkman pilleri çok dandikti Çikolata soyar gibi soyuluyor içinden siyah kömürümsü şeyler çıkıyordu hey gidi
Tabii, baya dandik şeyler. O kırmızı dışı kağıt gibi soyulurdu. Benzer piller o dönemin uzaktan kumandalı ama kablolu oyuncak arabalarda da kullanılırdı. O zamanlar da kaliteli piller vardı ama şimdiki gibi değil ve çok pahalıydı.Abi, dayımdan hatırlıyorum bazen akıyordu bu piller. Ceketini falan mahvetmişti.
Yazısını yazabilirsen daha iyi olur. Yol tutuşu passat'tan az çok anlaşılır ama konforu, yalıtımı, malzeme ve işçilik kalitesi falan onlara bir değinirsin. Harbi premium mu onlara değinirsin.1.5 tsi dsg r line arteon kullandım. Sorularınız varsa alayım akşama müsait olursam yazısını yazacağım. Yol tutuş ve 160 km üstünü test edemedim maalesef.
Hayırlı olsun güzel günlerde pedalla Kask eldiven falan yoksa onlarıda tamamla biran önce.Panpalar bisiklet bakmaya gittim , yanlışlıkla aldim gibi oldu
6aylik ozlem sona erdi , 500kişiden fikir aldim . Ümitten Carraroya kadar çok farklı markalara baktim . En sonunda kron tx150 aldim . İkinci el Shimano Bayisi tanıdık bir bisikletciden .
Kilitli maşa var , v fren , 28vites tourney
Bi hayırlı olsununuzu alirim
@DuzboruDownpipe , @emert20 , @alfhonso ve diğer velespitci panpalar [emoji56]
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kumandalı arabamdan hatırlıyorum, duracell falan alamıyorduk, aldığımız en iyi pil panasonicti, şu mavi siyah olanlar. Onlar da ya hemen bitiyordu ya da biraz beklerse akıp pil yuvasını mahvediyordu.Tabii, baya dandik şeyler. O kırmızı dışı kağıt gibi soyulurdu. Benzer piller o dönemin uzaktan kumandalı ama kablolu oyuncak arabalarda da kullanılırdı. O zamanlar da kaliteli piller vardı ama şimdiki gibi değil ve çok pahalıydı.
Yazısını yazabilirsen daha iyi olur. Yol tutuşu passat'tan az çok anlaşılır ama konforu, yalıtımı, malzeme ve işçilik kalitesi falan onlara bir değinirsin. Harbi premium mu onlara değinirsin.
Şimdikiler çok daha dayanıklı ama uzun süre kullanılmadan kumanda içinde bırakılırsa onlar da kumandanın içindeki metal uçları paslandırıyor dikkat etmek lazımKumandalı arabamdan hatırlıyorum, duracell falan alamıyorduk, aldığımız en iyi pil panasonicti, şu mavi siyah olanlar. Onlar da ya hemen bitiyordu ya da biraz beklerse akıp pil yuvasını mahvediyordu.
Tahmin ediyordum zaten.. Artık bir yazı yazabilirsen daha akıcı sohbet dönebilir.Malzeme işçilik zaten passat ile aynı. İlk çıkan serilerde kapılar yamuk olduğu söyleniyordu onu da gidermişler. Ama aynı yolda mercedes c serisi,audi a4 de kullandım. Yanlarına yaklaşamaz.
Hayırlı olsun güzel günlerde pedalla Kask eldiven falan yoksa onlarıda tamamla biran önce.
Önce bir bilgisayar bulmalıyımTahmin ediyordum zaten.. Artık bir yazı yazabilirsen daha akıcı sohbet dönebilir.
O zaman bulunca diyelim artıkÖnce bir bilgisayar bulmalıyım
Maşallah oldukça güzel. Dağa çok çıkmıcaksan eğer güzel tercih yapmışsın.
Panpa dağda hiç iş yapmaz mi yauv ? Arada yapariz birşeyler diyordum .Maşallah oldukça güzel. Dağa çok çıkmıcaksan eğer güzel tercih yapmışsın.
İş görür gidersin yine dağda tabiki de ama bir dağ bisikleti gibi yardıra yardıra gidemezsin. Biraz daha dikkat etmen lazım. Millet yol bisikletiyle giriyor bir şey olmuyor.Panpa dağda hiç iş yapmaz mi yauv ? Arada yapariz birşeyler diyordum .
İş görür gidersin yine dağda tabiki de ama bir dağ bisikleti gibi yardıra yardıra gidemezsin. Biraz daha dikkat etmen lazım. Millet yol bisikletiyle giriyor bir şey olmuyor.
Direksiyonda 100 yaşında teyze