Amaç neymiş baca borusu gibi üçgen çatı da koysaymış bari.dakıka 6
Amaç neymiş baca borusu gibi üçgen çatı da koysaymış bari.dakıka 6
Aynu zamanda mazda yok ama seçen çok
Bu arada emeğine sağlık ama yazıyı okumadım çünkü arteon ilgimi çekmiyor
Ne zmn yalan söylediğimi gördünüz..dürüstlük
Ne zmn yalan söylediğimi gördünüz..
Valla reeldede trollerim ama psikolojime bağlı burda da öyletroll biri olmamana rağmen burda trollmüş gibi kandırıyorsun milleti knk
Wastegate çıkışı olması lazımAmaç neymiş baca borusu gibi üçgen çatı da koysaymış bari.
Valla reeldede trollerim ama psikolojime bağlı burda da öyle
Hahaha gelin abi her zamanMayıs ayı içersinde muhtemelen 3ümüzün de uygun olduğu zaman tespit edebilirsek yanınıza gelcez @Koraykaya ve @emert20 ile ayıq olun
ozkokeli kankanın banı da kalkmış olcak o zamana
Bu araba bence muayeneden geçemez. Geçmemesi lazım.dakıka 6
cızgı fılm karakterı gıbı uzgun cok cırkın geldı
yeni cls gelmiş
ulkede aptal cakal cok . tuv e gırmeden arabayı stock yapıp sonrasında gene eskı halıne cevıren cakallar oldugu surece maalesef gecıyor. keske yollarda cevırme olsa.Bu araba bence muayeneden geçemez. Geçmemesi lazım.
Bir yayaya çarpsa insana bir şey olmayacağı varsa o kaputtakine (kaputtaki diye yazıyorum, oturup zamanımı harcamadım bunlar için) çarpınca olabilir.
Bende izmitte stelvio gördüm , ben tramwayda milletle sirt sırta giderken adam yanımızdan bastı gitti be ...
yeni cls gelmiş
Orada da devreye polislerimiz girmeli. Aracı bağlayıp otoparka çekecek, bu kadar basit. Taviz yok, bam bam bam.ulkede aptal cakal cok . tuv e gırmeden arabayı stock yapıp sonrasında gene eskı halıne cevıren cakallar oldugu surece maalesef gecıyor. keske yollarda cevırme olsa.
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...matik-amg-distr-head-up-masaj-549606965/detaycızgı fılm karakterı gıbı uzgun cok cırkın geldı
Bende izmitte stelvio gördüm , ben tramwayda milletle sirt sırta giderken adam yanımızdan bastı gitti be ...
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi