1.0 hepsinde ayni idi galibaAslında motor aynı diyoruz ama motorda da çok farklılık var.
1.0 hepsinde ayni idi galibaAslında motor aynı diyoruz ama motorda da çok farklılık var.
Neyse beyler konu dağılmasın, geyik başlığına geçelim.
Yok yazılımları farklı hatta 115 ve 116 lıklar daha büyük turbolu olması lazım1.0 hepsinde ayni idi galiba
Alla alla sinan bana hepsi ayni demistide yanlis aklimda kalmis herhalYok yazılımları farklı hatta 115 ve 116 lıklar daha büyük turbolu olması lazım
Yani aslinda anladigim kadariyla cok buyuk farkliliklar yok a3 yerine golf de tercih edilir gibi duruyorTabiki sadece iç mekan değil...
Şöyle diyim, Audi nin müşteri hizmetlerinden tutunda, araç bakımdayken veya servise geldiğiniz bekleme odasına, reklam ve sponsorluk giderlerine kadar bir çok endirek maliyet de çıkıyor... ek olarak bazı modeller için üretim yeri farklılıkları, üretim aşamasındaki kalite kontrol süreçleri de Audi de daha maliyetli diye okumuştum...
görsel ile anlatmaya çalışayım2 sayfa oldu yeni mi aklına geldi
görsel ile anlatmaya çalışayım
https://www.instagram.com/p/BhUVCyUnJLK/
yorum sizde beyler
İkisini saç saça bağlıcan sonrası mağlum.Olcak iş değil ama benzer örneği tr de de yaşandı
@Porsche yuru denizliye tasiniyoruzValla mantıkla yaklaşırsak ben o paraya ev alırım, kirasıyla kredi çekip 30 40 bin liralık araba alırım daha iyi
Edit: fakirlik böyle düşünmeyi gerektiryor
323 lise mezuniyetinde 180 le ani direksiyon hareketinde hayatimi kurtardı. 20 civarında param olursa direk 323 alırım 1.5 az yakıyor fena gitmiyor iyi tutuyor yolu
Cunku o bir mazda.O kadar iyiyse niye piyasası bu kadar uygun
TutulmuyorO kadar iyiyse niye piyasası bu kadar uygun
100 bine sıfır c segmenti yerine 330i+ucuz yollu az yakan haftaiçi aracı kombiniyle yakıttan azda olsa kaçılabilir Tek 330i olsa aradaki 13 bin lirayı yakıt parası olarak kullansak desek bir yılda yiyebilir o parayıVergiden çok 250 bg olması sıkıntı olabilir bide yakıtı da var
Alla alla sinan bana hepsi ayni demistide yanlis aklimda kalmis herhal
Yani aslinda anladigim kadariyla cok buyuk farkliliklar yok a3 yerine golf de tercih edilir gibi duruyor
Bu arada cok bulundum bekleme odasinda audi nin ama ikame arac vermediler hic a3 icin o yuzden gelen bardaktaki amblemin goz boyamasi var diyebilirim sadece
Kaç yakıyor yav acaba bu100 bine sıfır c segmenti yerine 330i+ucuz yollu az yakan haftaiçi aracı kombiniyle yakıttan azda olsa kaçılabilir Tek 330i olsa aradaki 13 bin lirayı yakıt parası olarak kullansak desek bir yılda yiyebilir o parayı
Şehir içi 12.7 litre diyor autodata sitesinde bir litrede üstüne koysan düz 14 litre. 1.3 multijet kullanıcısı olarak şimdi böyle düşününce benim yaktığım yakıtın üç katıKaç yakıyor yav acaba bu
Peki kaç katı gidiyor onu söyleŞehir içi 12.7 litre diyor autodata sitesinde bir litrede üstüne koysan düz 14 litre. 1.3 multijet kullanıcısı olarak şimdi böyle düşününce benim yaktığım yakıtın üç katı
Lastigi değiştirilirken bi golf 7 görmüştümBaya video var bunla ilgili dogru galiba. Zaten sasirtmadi ama benim aklima takilan soru su. Leon da olan motor golf te var a3 te var. Aralarindaki muazzam fiyat farkini sadece ic kalite sagliyor olamaz herhalde. Alt takimlari cok mu farkli bu araclarin
Yaklaşık dört katı Tabi ekstra olarak güvenlik, donanım, sürüş keyfini saymıyorum bilePeki kaç katı gidiyor onu söyle