Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doktor adamsın, sende bi analiz yap. Sence neden?
Erkekler geçmişe kadınlar geleceğe bakar derler.Bunun üzerinden anlatıcam.Kadın erkeğin geçmişine bakmaz çünkü geçmişte yaptığı değil gelecekte potansiyel eşinin potansiyel çocuklarına nasıl bir ortam saplayacağına ve kendisine nasıl bir ortam sağlayacağına bakar bilinçaltında. Erkek ise geçmişe bakarak çocuklarının kimden olduğuna emin olmaya çalışır; Aslan sürüsünde lider erkek değişince eski liderin çocuklarını öldürür.Bunun gibi düşün.Kendi çocuklarını doğurabileceği kendi çocukları olduğuna güvenebileceği herşeyine sahip olduğu bir kadın arayışında olur bilinçaltında.

O yüzdendir ki tip tip değişen kadınların hangi güce değer verdiklerine göre değişir erkeğin çekiciliği.Tek bir şey ise değişmeyendir.Gelecekte çocuklara sahip çıkabileceği izlenimini aramak erkekte.Kadınların tek ortak noktası.

Son düzenleme:
Dağdan, karlı havada eski kasa Ford Ranger pick-up farlarının ışığında, kaynağından damacanalara su doldururken story atayım dedim, yeminle utandım. Ne parıltılı hayatlar var bee.. :D
gordum gordum :D korku filmi jenerigi gibi olmus :D

aasdfasd ben de bişi oldu sandım ciddi ciddi bi sıkıntı var zannettim bi şey mi oldu abi diye mesaj attım :D :D

Benim pp deki accenti biliyosun baya bizdeydi araba. Son dönemlerde artık elimi attığım yer elimde kalıyordu. Bilmiyom ben mahcup olmaktan sıkıldım artık söyle taş gibi arabaya binmek istiyom
Malzemeler çok kaliteli ve uzun ömürlü değil doğru ama mekanik olarak çok sağlam bir araçtı. Bizim de direksiyonun altındaki kapak sanayide usta sıkarken çok sıktığı için köşeden kırılmıştı mesela ama ucuz bir parça al değiştir o konuda da çok iyiydi

Malzemeler çok kaliteli ve uzun ömürlü değil doğru ama mekanik olarak çok sağlam bir araçtı. Bizim de direksiyonun altındaki kapak sanayide usta sıkarken çok sıktığı için köşeden kırılmıştı mesela ama ucuz bir parça al değiştir o konuda da çok iyiydi
Yav bizimki zaten sel yedi. Ondan önce ve sonra da Antalya Manavgatta güneşte yattı çok. Gene iyi dayandı yani. Ama artık soğudum ya bi gün kilometre teli bozuldu aynı akşam sağ arka kapı kolu öbür sabah torpido kapağı

Yav bizimki zaten sel yedi. Ondan önce ve sonra da Antalya Manavgatta güneşte yattı çok. Gene iyi dayandı yani. Ama artık soğudum ya bi gün kilometre teli bozuldu aynı akşam sağ arka kapı kolu öbür sabah torpido kapağı
O tarz şeyler bizde bozulmadı siz iyi çekmişsiniz. Bizim bozulan cam motoru vardı 2 kere bozuldu o da sıkını bir parça feğil. Motor hiç arıza yapmadı

Günaydın..
Bu çok mutsuzum. Bu gün bir şeyin farkına vardım. Hayatım çok monotonlaşmış. Bunun farkına varmak beni mutsuzlaştırıyor. Her gün işe git gel, 3 kuruş maaş için büyük bir çabaya girdiğimi hissettim. Hayatımı daha güzel yaşayabilirdim gibime gelmeye başladı.
Bu beni mutsuz kılıyor, Her gün adım adım büyüyen kızımı seyretmekten başka eğlencem kalmadı :( Niye böyle oldu acaba :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...