Videonun başında Clio yayaya çarpıyor onu kovalıyorlarOlay neymiş ki. Fransızca olmayınca bende sadece ekşın kısmına tepki verebildim
Videonun başında Clio yayaya çarpıyor onu kovalıyorlarOlay neymiş ki. Fransızca olmayınca bende sadece ekşın kısmına tepki verebildim
Heeaa kaçırmışım demek orayıVideonun başında Clio yayaya çarpıyor onu kovalıyorlar
Brembolara kadar düşünmüş ama ne yaparsan yap aslını inkar edemiyor işte araç
Bir çakma Focus Rs vakası Efekt verince titanium koltuklar çıktı ortaya karanlıkta belli olmuyor hsdkjdjf @Cenk
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aasssksjksks Ön kaput la tamponu oturtamamislar yerine
Bir çakma Focus Rs vakası Efekt verince titanium koltuklar çıktı ortaya karanlıkta belli olmuyor hsdkjdjf @Cenk
Kaliperleri de brembo koymuş ama diskleri orijinal bırakınca cik kadar kalmış, jantın içinde kaybolmuş resmenAasssksjksks Ön kaput la tamponu oturtamamislar yerine
Adi gecen mekana benim de Mustang le gitmisligim var, maalesef hayatin gercegi tam olarak videodaki gibi.Kolay kolay paylaşmam ama paylaşıyorum arkadaşlar;
Para varsa Range Rover, para yoksa Game Over
Bu adam instagramda bir sayfada paylastirmisti arabayi @Mehmet hocamda foruma atmisti
Benim paylaştığım mi bu gerçek rs sanmistimBu adam instagramda bir sayfada paylastirmisti arabayi @Mehmet hocamda foruma atmisti
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Melek yüzlü şeytan sürücü, çılgın motorcu, örnek vatandaş Insignialı, motoru düşüren polis Güzel Paris turu da cabası.Aksiyona gel
Bir varlık olsa bir ihtimal derim de otomobil ne alaka ? Görüntülerde oynama vardır muhakkak.Arkadaşlar.
4 ncü boyuta girip gözden koybolan. Sonrasında tekrar 3 boyuta girip ortaya çıkan aracların yarattığı kazaları biliyormuydunuz...
Bunun gibi
O açıda gözükmeden kalmaları gerçekten büyük şans, uğraşsan yapamazsın yani.Arkadaşlar.
4 ncü boyuta girip gözden koybolan. Sonrasında tekrar 3 boyuta girip ortaya çıkan aracların yarattığı kazaları biliyormuydunuz...
Bunun gibi
Doktor adamsın, sende bi analiz yap. Sence neden?OOOOOOO en sevdiğim muhabbet dönmüş.Psikoanaliz yapıp karşı cinsiyet hakkında konuşuluyor
Fotoşok bu inanmıyorum bu goruntulereArkadaşlar.
Bunun gibi
marşta ışıkları kısmıyor çok şükür 3 yıl oldu ama Delphi almıştım, iyi gidiyor şimdilik.sağol abim, bujiler kolay ya akün ?