Sonuç:Mikemmel
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sonuç:Mikemmel
sen de gidersen afyon üzerinden gideceksin sanırım abi, ben ankaradan doğru geldiğim icin ist-afyon arasi nasildir bilmiyorum ama afyondan sonra çardak'a kadar standart cift gidis gelis karayolu. Oradan havaalanı yoluna dönunce yol iyi bi yerden sonrası da gidiş gelişli ilçeler arası yol normal. Bazı yerlerde bozukluklar, çalısmalar vardi ama sıkıntı yaratacak bi yol yok. Günübirlik gereksiz olur 1500km+gezi işi pek katlanılacak gibi değil. Ben arkadaşlarimla gittim 2 gece 3 gün sahilde kamp yaptım o yuzden kalmalik yer tavsiyesi veremem ama yanlis hatirlamiyosam gol kenarinda otel ve kamp alani var internetten bakabilirsin. Yemek icin de gol kenarindaki pideci sami abiye ugramani tavsiye ederim kesinlikle. Yesilovadaki halk ve esnaf da gayet iyiler pisman olmazsiniz gittiginizeSalda gölü yolları nasıl. İstanbuldan günübirlik gidilirmi. Kalmak istesem kalacak yerler nasıl.
Ondan pek iyi oldugumu söyleyemem artı yakıt tüketimi biraz yüksek ama çok keyifli araç kesinlikle tavsiye ederim . Bu arada araziye çıkmayan subaru mutsuz subarudur .Millet bu yeni Subaru XV'yi deneyen oldu mu? Performansı hakkında hiç iyi şeyler söylemiyorlar.
1.33 corolla'ya göre nasıldır?
Servisinin cok pahali oldugunu okudum ama.bir kac bakim fotografi gordum ocak sondururOndan pek iyi oldugumu söyleyemem artı yakıt tüketimi biraz yüksek ama çok keyifli araç kesinlikle tavsiye ederim . Bu arada araziye çıkmayan subaru mutsuz subarudur .
Servisi pahalı olmayan avuç içi kadar araç kaldı bence o pek bir problem değil. Valla benim şu an almak isteyeceğim tek Crossover/SUV XV dir .Servisinin cok pahali oldugunu okudum ama.bir kac bakim fotografi gordum ocak sondurur
Cvt ve motoru yuzunden sogudum ben yoksa arazi kabiliyeti efsane gibiServisi pahalı olmayan avuç içi kadar araç kaldı bence o pek bir problem değil. Valla benim şu an almak isteyeceğim tek Crossover/SUV XV dir .
elektrik konusunda en iyi arge BMWdeBen dediğimde benle dalga geçiyorlardı abi . Bak gör sene sonunda Audi ve Mercedes'in gümbür gümbür geldiğini görecekler. Yeni çıkacak olan E-Tron v3.0 otonom sürüşe dahi sahip olacak. Dediğim gibi elektrikli arabayı Tesla ateşlemiş almanlar geliştirecektir.
CVT güçsüz arabada güzel iş yapıyor indan dolayı sorun değil ama bu arabanın hakkı 1.6T orası ayrıCvt ve motoru yuzunden sogudum ben yoksa arazi kabiliyeti efsane gibi
BMW zaten iyiden iyiye o pazara girdi ondan dolayı onu yazmadım fakat artık i3'ün daha uzun menzillilerinin vakti geldi de geçiyor bile... Paris Motor Show'da söylentilere göre iX3'ü göreceğiz ama bakalım kısmet .elektrik konusunda en iyi arge BMWde
Tesla dan dolayı Amerikada 3 serisi satışları düşüşte tamamen elektrikli bir 3 serisi çok uzak değilBMW zaten iyiden iyiye o pazara girdi ondan dolayı onu yazmadım fakat artık i3'ün daha uzun menzillilerinin vakti geldi de geçiyor bile... Paris Motor Show'da söylentilere göre iX3'ü göreceğiz ama bakalım kısmet .
O arabayı sırf 115hp olduğundan elerimOndan pek iyi oldugumu söyleyemem artı yakıt tüketimi biraz yüksek ama çok keyifli araç kesinlikle tavsiye ederim . Bu arada araziye çıkmayan subaru mutsuz subarudur .
Bugun bir ayakkabi alayim dedim nike adidas gibi markalar ortalama 250 500 arasinda. North face 700. Yazik gunah cidden .
İsin kotusu bu araba full icine etmisler. Onde toplam 4 tane ucuz led var. Lip in oralarda ve sis farinin ustunde. Camlarin ustundeki ruzgarlik bos geliyor bana. Su yandan cikan siyah sey bilemedim@Sailor olmuşmu sence?Ekli dosyayı görüntüle 12486
5 6 sene önce amerikadan hediye north face gelmişti orda40$ burdaki fiyatına baktik 500 küsur. dışı paramparça oldu ama hala giyilebilir durumdaBugun bir ayakkabi alayim dedim nike adidas gibi markalar ortalama 250 500 arasinda. North face 700. Yazik gunah cidden .
Ben eski kafaliyim bu konularda. Giyip yurumem lazim yanlis gelir gondermekle ugrasmam vs birde cok sık ayakkabi degistiririm. Ogrendigim en iyi kural lacoste gibi hersey ureten firmalardan ayakkabi almamak. Kovaliyorum gibi aciyip almadim bugun.Yapacak bir şey yok kaptain.Ben 200 altına almaya çalışıyorum spor ayakkabılarımı indirim vs kovalıyorum sen de mağazadan bakma derim morhipo,boyner vs takip et.