225 liraya 41,5 litre yakıt aldım.Arka cama da kuş mıçmış.Dedim usta şu camları bir silebiliri misin? Hepsini mi dedi? Hepsini ödüyorum ya dedim.Sonra döndüm emekçinin ne suçu var diye ahlandım.Öğrenci halimle beni böyle çıldırttılar.Kolay gelsin
Günlük 110- Aylik 110https://www.sahibinden.com/ilan/vas...assat-dizel-otomatik-highline-552687091/detay
İlandaki inanılmaz mantık hatasını bulun.
İnanılmaz mantık hataları olsa gerekhttps://www.sahibinden.com/ilan/vas...assat-dizel-otomatik-highline-552687091/detay
Boşline bu normal far kucuk jant sunroof yokhttps://www.sahibinden.com/ilan/vas...assat-dizel-otomatik-highline-552687091/detay
Açıklamaya gel; ‘’UBER San Francisco'da doğmuş bugün benim askerime silah sıkan Afrin'de askeri şehit eden hainlerin ürediği yerdir. UBER'e binen de kullanan da vatan hainidir.’’
Amin abi. Çok zor iş, Allah düşmanınım bile başına vermesin.Allah acılarını dindirsin, daha fazla süründürmeden hayırlısıyla yanına alsın inşaallah. Maalesef hayat böyle.. Sakıp Sabancı'nın bir röportajı vardı ve şöyle diyordu; neredeyse her şeyi satın alabilecek gücüm olmasına rağmen yürüyemeyen oğluma bir gün bile ayakkabı satın alamadım.
Hayat ne yazık ki böyle.. Mal mülk maddi kazanç gibi şeyler yaşamayı sürdürebilmek için temel anlamda ihtiyaç duyulan şeyler olsa da asla bir amaç olmamalı. Allah hayırlısını nasip etsin.
Amin hocam amin, cümlemiz için hayırlısı olsun inşaallah.Amin abi. Çok zor iş, Allah düşmanınım bile başına vermesin.
Ekranın altına şimdi geldi açıklaması. Teşekkürler duyarlı başganSelam millet,
DNS servislerindeki bir bakım sebebiyle saat 22 ile 23 arasında sitede yavaşlama ve açılmamalar meydana gelebilir. Planda kesinti yavaşlama yok bu arada, ama biz işin kötü tarafına bakıyoruz yine
Uberciler fetöcüdürAçıklamaya gel; ‘’UBER San Francisco'da doğmuş bugün benim askerime silah sıkan Afrin'de askeri şehit eden hainlerin ürediği yerdir. UBER'e binen de kullanan da vatan hainidir.’’
Bu hitap şekli, bu cümleler bana bir siyasetçiyi hatırlattı ama neyse..
Bu ülkenin en büyük sorunu da bu zaten. Niye eleştiri alıyorum, kendimi nasıl daha iyi hale getirebilirim, nasıl daha iyi hizmet verebilirim diye sormak yerine laga luga yapıp milleti yaftalamak. Balık baştan kokar diye boşuna dememişler. Başkanı böyle olduktan sonra taksiciyi siz düşünün.
Açıklamaya gel; ‘’UBER San Francisco'da doğmuş bugün benim askerime silah sıkan Afrin'de askeri şehit eden hainlerin ürediği yerdir. UBER'e binen de kullanan da vatan hainidir.’’
Bu hitap şekli, bu cümleler bana bir siyasetçiyi hatırlattı ama neyse..
Bu ülkenin en büyük sorunu da bu zaten. Niye eleştiri alıyorum, kendimi nasıl daha iyi hale getirebilirim, nasıl daha iyi hizmet verebilirim diye sormak yerine laga luga yapıp milleti yaftalamak. Balık baştan kokar diye boşuna dememişler. Başkanı böyle olduktan sonra taksiciyi siz düşünün.
UBER israyildir.Uberciler fetöcüdür
Selam millet,
DNS servislerindeki bir bakım sebebiyle saat 22 ile 23 arasında sitede yavaşlama ve açılmamalar meydana gelebilir. Planda kesinti yavaşlama yok bu arada, ama biz işin kötü tarafına bakıyoruz yine
Selam millet,
Ben hep 20:00-21:00 arası girdiğim için beni etkilemeyendir.
Bende hep 50liralik aliyorum zaten .Ben hep 20:00-21:00 arası girdiğim için beni etkilemeyendir.