Ben bu kis icin mont getirttim abd den 400 liraya hallettim burada 1 milyar su an.5 6 sene önce amerikadan hediye north face gelmişti orda40$ burdaki fiyatına baktik 500 küsur. dışı paramparça oldu ama hala giyilebilir durumda
Ben bu kis icin mont getirttim abd den 400 liraya hallettim burada 1 milyar su an.5 6 sene önce amerikadan hediye north face gelmişti orda40$ burdaki fiyatına baktik 500 küsur. dışı paramparça oldu ama hala giyilebilir durumda
Öküz kadar duck tail de vardı bagajdaİsin kotusu bu araba full icine etmisler. Onde toplam 4 tane ucuz led var. Lip in oralarda ve sis farinin ustunde. Camlarin ustundeki ruzgarlik bos geliyor bana. Su yandan cikan siyah sey bilemedim
Ben eski kafaliyim bu konularda. Giyip yurumem lazim yanlis gelir gondermekle ugrasmam vs birde cok sık ayakkabi degistiririm. Ogrendigim en iyi kural lacoste gibi hersey ureten firmalardan ayakkabi almamak. Kovaliyorum gibi aciyip almadim bugun.
350 ye gordum bugun ucuz dedım. yuh be arkadas nasıl aldın numaranmı kucukBen geçen yaz 150 tl ye Skechers almıştım hala giyiyorum Genelde 150-200 arasına bulabiliyordum 3-4 ay önce.Şimdi gidip bakmak lazım.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
350 ye gordum bugun ucuz dedım. yuh be arkadas nasıl aldın numaranmı kucuk
ogretsene bana bu ay cok acıldım 200 e bulursak hele tadından yenmezAdfksjdldjxldk 42 aldım kaptain en çok satılan numara
ogretsene bana bu ay cok acıldım 200 e bulursak hele tadından yenmez
Şaşırmadım, markasini hatırlamıyorum ama bi bot da gelmişti ilk dükkana geldi ordan eve getirdi babam botun görüntüsü nasıl diye sorduğumda babam bunu giymek için ruhsat lazım demişti öyle büyük evereste çıkılacak tarzda bişey fiyatı ne? 80$ burda baktık en benzerleri 700 liraydıBen bu kis icin mont getirttim abd den 400 liraya hallettim burada 1 milyar su an.
Tabi pahali . Eve cikcak olsan 2 nin altinda kira kalmadi misBen T sportsdan almıştım şu an 150 imkansız gibi ama bizim burdaki Skechers bayisi mi diyim ne diyim 200-250 arasına veriyordu.Bakmak lazım bir de İstanbul pahalı memleket.
Uzak değil lakin G20'nın normal versiyonu bile kuvvetle muhtemel Cenevre'ye kalacakken elektirkli versiyonun gelmesi çok daha uzun sürecektir. BMW, aynı diğer rakipleri gibi ilk olarak bir SUV modeli ile high-range klasmanına girmek isteyecektir bence.Tesla dan dolayı Amerikada 3 serisi satışları düşüşte tamamen elektrikli bir 3 serisi çok uzak değil
@İstanbulluu
Elektrik tüketimi (kWsa/100km) (BMW i3s) 14,3*
Tabi pahali . Eve cikcak olsan 2 nin altinda kira kalmadi mis
ogretsene bana bu ay cok acıldım 200 e bulursak hele tadından yenmez
55liraya almış babam bunu 44no serçe parmağı biraz sıkıyo biraz da havasız gibi ama neticede 55liraBen T sportsdan almıştım şu an 150 imkansız gibi ama bizim burdaki Skechers bayisi mi diyim ne diyim 200-250 arasına veriyordu.Bakmak lazım bir de İstanbul pahalı memleket.
55liraya almış babam bunu 44no serçe parmağı biraz sıkıyo biraz da havasız gibi ama neticede 55lira
Ekli dosyayı görüntüle 12487 Ekli dosyayı görüntüle 12488
aman tadımız kacmasın alı rıza bey sinirim bozuldu sımdıYapacak bir şey yok.Bir de daha bu senenin başında Salomon spor ayakkabı aldım 210 tl ye.Bence gene fena fiyata almadım.Bi de harley bot aldım %50 indirimle 190 tl ye.Denk düşüyor bana nedense.
decathlon severız55liraya almış babam bunu 44no serçe parmağı biraz sıkıyo biraz da havasız gibi ama neticede 55lira
Ekli dosyayı görüntüle 12487 Ekli dosyayı görüntüle 12488
amazon.de ye bakabilirsin 2. olarak metro markette çok uygun spor ayakkabılar oluyoraman tadımız kacmasın alı rıza bey sinirim bozuldu sımdı
decathlon severız
metro bıreysel satıs yapıyormuyduamazon.de ye bakabilirsin 2. olarak metro markette çok uygun spor ayakkabılar oluyor
metro bıreysel satıs yapıyormuydu
Bmw i3 en az yakan elektrikli araba. Ama 120 km hızla giderken egolf 17 kw çıkması çok güzel.. İ3 120 yaparken kac yakıyor bilmek lazım..Tesla dan dolayı Amerikada 3 serisi satışları düşüşte tamamen elektrikli bir 3 serisi çok uzak değil
@İstanbulluu
Elektrik tüketimi (kWsa/100km) (BMW i3s) 14,3*