Bırakırsan -ki bırakmayanı görmedim- ve başka bir sporla uğraşmaya başlamazsan verdiğin kiloları x2 alıyorsun. Benzer senaryoda geçen yıl spor salonu yerine bahçeyi kullandım. Başka rahatsızlıklarla birleşip hareketim kısıtlanınca kiloyu x2 aldım. Daha önceki yıllarda spor yaptığım dönemlerin sonrasında da aynısını yaşadım. Diyet kısmına çok değinmiyorum, burada en önemlisi hareketi azaltmaman. Bir kere başlarsan hareketi sakın bırakma.Spor salonuna giden duzenli diet yapan var mi ? uzun aradan sonra diete basliyorum, salona gidiyorum.. herturlu tavsiyelere acigim
75k parasi olan var mı bişey denicem
Yok turbo kafam balenoya kaymış.N-tec motor varTürkiye'de "nominal değeri" artmayan bir araba yok ki... Acı ama gerçek.
Bu arada, önceki mesajda c sınıfı 1.2 atmosferik demiştin Pulsar için. 1.2 turbo değil mi o? Yanlış mı biliyorum?
@bt
Hocam sizin Mazda 3, füme, 41 ** 741 plakalı mı?
Kaldı geriye 74.999.25 param olsa şu an türkiye 'de tek olan bir araba var onu alacam bize çok güzel fiyata veriyolar ama şu an onu alacak gücümüz yok eğer gücü olan varsa bana ulaşsın çok güzel yatırımlık araba.
Buyur kardeşim deneyebilirsin
evetmetro bıreysel satıs yapıyormuydu
metro bıreysel satıs yapıyormuydu
İ10 galiba bunun da girmedigi yer yok
Hızlı yanıt alabilmek icin alıntı yaparak cevaplayın
iMessage : tanseler@me.com
Bende tam yaz için ayakkabı bakıyordum tam üstüne geldi modelinide beğendim aklımda bulunsun.Geçen yazın sonunda bu ayakkabıdan almıştım İzmit'tte bir yerden. Efsane rahat tam yazlık bir ayakkabı dünkü konuşmalarda ayakkabı görünce aklıma geldi ayakkabı bakan varsa tavsiye edilir.
https://www.jump.com.tr/erkek/athletic/jump-15010-athletic.html?sp=15010_C
Bende tam yaz için ayakkabı bakıyordum tam üstüne geldi modelinide beğendim aklımda bulunsun.
Bende internetten mi? alsam yoksa gidip mağazadan mı? alsam karar veremedim benim şansa yırtık falan gelir diye çekiniyorum internetten almaktanUcuzmuş bendemi alsam..
Bende internetten mi? alsam yoksa gidip mağazadan mı? alsam karar veremedim benim şansa yırtık falan gelir diye çekiniyorum internetten almaktan
o paraya ikinci el oto galerisi acar hergun baska bir arabaya binerim5008 247.000 TL olmuş. Vay arkadaş.
Bu otomobil fiyatları 50-60 bine düşünce alcam beklicem.