bir ara yag oranimi olcturecem, 10 sene once %12 idi, bundan 5 sene once falan olcturmustum %18 di. suan 20yi gecmistir diye dusunuyorum, overweight yani kilolu sinifina resmen girdim, bel cevresi 98 cm iken suan 110 cm olduİlk önce günde kaç kalori yakıyorsun onu bulmak lazım. Bunu ortalama olarak ölçen tartılar var. Şimdi benim kullandığım diyet ortalama 1500 kalori eğer bunun altında kalori yakıyorsan kilo alırsın eğer üstüyse direk atarım
Bizim arabada falken var genel olarak iyi ama biraz sert galiba darbe emisini beğenmiyorum .Arkadaşlar hiç hesapta yokken, falken snecra ecorun sn532 lastik aldım.. Şu an bekliyorum..
@İstanbulluu kocaeli yuvacik nasildir resimleri cok efsane simdi tv de gorduk gidelim diyoruz haftaya
3.Dünya Savaşı geliyor gibi gözüküyor.. İnşaallah o dönemleri görmeyiz.Amaruga franza ve engeltre suri suri yı vurdu ya laaa rusya tepkisiz
Bizi bu mevzulardan ayıklasınlar valla
eyvallah abı tesekkurler gıdelım o zaman bızde@Sailor
Karaaslan Kamping
Servetiye Cami Mahallesi, Servetiye Cami Köyü Yuvacık Baraj Yolu 8. Km., Yuvacık, Başiskele, Kocaeli (İzmit), 41090 Başiskele/Kocaeli
(0262) 345 01 07
https://goo.gl/maps/CGKese2wzyF2
İ20 ile oraya gitmiştim..
http://uberjager.blogspot.com.tr/2015/08/hyundai-i20-12-jump-ile-yakt-tasarufu.html?m=1
eyvallah abı tesekkurler gıdelım o zaman bızde
@İstanbulluu kocaeli yuvacik nasildir resimleri cok efsane simdi tv de gorduk gidelim diyoruz haftaya
tam olarak ısımlerını ne dıye aratayım nette kamp alanları mı mangal vs mıKaraaslan ve Gazi’nin yeri var oralarda.2 si de gayet güzel tavsiye ederim
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aha la aynı ben
tam olarak ısımlerını ne dıye aratayım nette kamp alanları mı mangal vs mı
2. Hitler'i gördükten sonra 3. dünya savaşını görmemiz bana sürpriz olmaz.3.Dünya Savaşı geliyor gibi gözüküyor.. İnşaallah o dönemleri görmeyiz.
Aynen panpama katılıyorum [emoji106]Karaaslan ve Gazi’nin yeri var oralarda.2 si de gayet güzel tavsiye ederim
sagolasın cok hacımKaraaslan Kamping yaz çıkar herhalde.