Arkadasimiz havalarin bi tik isinmasini bekleyin deyince gitmedik . Bi orasi var bide eskisehir ikisinede bi ara gunubirlik gitcez mutlaka
Bende eskişehire gitmek istiyorum 10 12 nokta seçtim kendime
Arkadasimiz havalarin bi tik isinmasini bekleyin deyince gitmedik . Bi orasi var bide eskisehir ikisinede bi ara gunubirlik gitcez mutlaka
Telefonlarada guncelleme gelmis. Cogu seyini cozmusler artik yagdiriyor .kamerayida bi tik degistirmisler.
Telefonlarada guncelleme gelmis. Cogu seyini cozmusler artik yagdiriyor .kamerayida bi tik degistirmisler.
dun geldı 1.7 gbNe ara geldi, bana gelen giden yok
bendekı 9.5.3.0
Konyalı çok fiyat bindiriyor. Yakın zamanda saat aldım, baktığım saat konyalıda hesapta indirimdeydi. Çakallar saate 200 tl zam yapıp fiyatını 120 tl falan düşürmüşler. Biraz araştırsan 1200lere falan bulursun o saatiEminonunde 1400 e varmis. İndiresim var.
valla su akasyadakı konyalıdan daha once alısverıs yaptım fena degıldı. 1200 baya guzel olurda cam mıneral ımıs galıba o uzdu yoksa tam aklımdakı gıbı.Konyalı çok fiyat bindiriyor. Yakın zamanda saat aldım, baktığım saat konyalıda hesapta indirimdeydi. Çakallar saate 200 tl zam yapıp fiyatını 120 tl falan düşürmüşler. Biraz araştırsan 1200lere falan bulursun o saati
Ben bi önceki saati baya uyguna almıştım konyalıdan, sonrasında pil değişimi vs konusunda da baya yardımcı oldular ama saat baktığım dönemde değişik bi politikaları vardı, bindirim üzerinden indirim yapıyorlardı ters geldi bana da. Diğer cam tipi nedir hocam ben pek hakim değilim, diğer saatte mineral cam var 5 sene oldu o kadar vurmama rağmen derin bi çizik çatlak vs yok.valla su akasyadakı konyalıdan daha once alısverıs yaptım fena degıldı. 1200 baya guzel olurda cam mıneral ımıs galıba o uzdu yoksa tam aklımdakı gıbı.
aslında benımde tam olarak su sudur dıyememde 2 cesıt kullandım bır safır krıstal bırde mıneral cam . safır 10 senedır cızılmedı dıgerınde hafıf ızler olustu . seıko ya donme kararı vermıstımde herhalde baska modelını alırımBen bi önceki saati baya uyguna almıştım konyalıdan, sonrasında pil değişimi vs konusunda da baya yardımcı oldular ama saat baktığım dönemde değişik bi politikaları vardı, bindirim üzerinden indirim yapıyorlardı ters geldi bana da. Diğer cam tipi nedir hocam ben pek hakim değilim, diğer saatte mineral cam var 5 sene oldu o kadar vurmama rağmen derin bi çizik çatlak vs yok.
Anladım, safir o konuda daha iyiyse tabi safir olması daha mantıklı, saati aldığında uzun süre kullanılıyor çünkü.aslında benımde tam olarak su sudur dıyememde 2 cesıt kullandım bır safır krıstal bırde mıneral cam . safır 10 senedır cızılmedı dıgerınde hafıf ızler olustu . seıko ya donme kararı vermıstımde herhalde baska modelını alırım
nautıca almıstım kendını bıraktı tek tavsıyem saatı sadece saat uretenlerden almakAnladım, safir o konuda daha iyiyse tabi safir olması daha mantıklı, saati aldığında uzun süre kullanılıyor çünkü.
Casio edifice var bi tane o baya sağlamda yakın zamanda Lacoste aldım inşallah senin ki gibi olmaznautıca almıstım kendını bıraktı tek tavsıyem saatı sadece saat uretenlerden almak
özel mesaja gelDepo marka farlar için bilgisi olan var mı? Bizim octinin ön 2 farı değişmeyi düşünüyorum da arada çok ciddi fark olunca hatta depo marka olan mercekliler aşırı ucuz olduğundan almayı düşünüyorum da, ne dersiniz?
Bu orjinal mercekli olanı ki en ucuz orjinal bu https://www.aloparca.com/yedek-parca/OEM/Ana-far/1Z1941018D/80033836
Bu da depo marka http://depostopfar.com/tr/skoda-oct...IA-2005-2008-ON-FAR-SOL-MOTORU-UZERINDE-.html