Ne demek ölmüş 10 dakka önce dinliyordum arabadaAvicii ölmüş yav üzüldüm valla gençti daha .
Ne demek ölmüş 10 dakka önce dinliyordum arabadaAvicii ölmüş yav üzüldüm valla gençti daha .
Genelde böyle oluyor maalesef. Uzun ömürlü ampuller işlevsellikten çok uzaklar. Gerekirse her 1-2 sene ampul değiştir ama işlevsel olsun, görüşü güvenli kılsın. O yüzden yüksek performans ürünleri daha sağlıklı. NB unlimited işini görecektir.Eyvallah abi @bt abi bana almam gerekeni attı sağolsun.Dediğin gibi uzun ömür niyetine öyle cins bir ampul kullanılmış ki sanayide tek bir marka dışında yok böyle bişi
Avicii ölmüş yav üzüldüm valla gençti daha .
Hangi oda
O listenin yarısına boşuna gideceksin şimdiden demiş olayım
Şikayet butonunu kullanalım lütfen..Arkadaşı banlayalım lütfen
"En Basık Tofaş Üçüncüsü" - yılaaaannn... Koğktun mu
Hocam eskisi de torsiyon gibiydi, pek gerileme olacağını zannetmiyorum. O konuda A serisini müstesna bir model olarak görüyorum. Biraz açayım:Vay be.. Yeni Mercedes A serisinin bile arka süspansiyonları torsiyona dönmüş. Allah Allah bak sen şu işe.. Yahu bu c segment nereye gidiyor böyle ?
O listenin yarısına boşuna gideceksin şimdiden demiş olayım
C4 picassoValla şu an gözümde premium olup parasını hakeden tek bir araba var ama onu yazmayacam buraya Sanki izleniyoruz gibime geliyor, hangi arabayı övsek bi şey olsa fiyat uçuyor arkadaş Babamı ikna etmeye çalışıyorum, diğer yandan da bizim arabanın eksikliğini gidermeye çalışıyorum, kafalar karışık
Valla billa Muskat'da ölü bulunmuşNe demek ölmüş 10 dakka önce dinliyordum arabada
Yav bişey derdimde VIP kapalı şimdi iyi niyet garantisinden hallederiz hacı .Yürürken bir anda cortlamaz dimi knk @Porsche Ekli dosyayı görüntüle 12653
Yazılım atarsak R line yazısı gelirmi yanınaYürürken bir anda cortlamaz dimi knk @Porsche Ekli dosyayı görüntüle 12653
Millet delirmişhttps://www.instagram.com/p/BhzC0LJlVFe/
Adam kavga için yol kenarındaki çiftçinin elinen orakını aldı lan