Honda markasi ve cvt vitesleri en guzeli desek konular kapanirmi acaba
Hocam benim ne Honda en iyi marka ne de CVT en iyi şanzıman diye bir iddiam yok. Başka bir konuda yazdığım mesajımdan alıntı yapılarak bu konu açıldı bende bilgim dahilinde cevap yazıyorum.
Yo okudum zaten sürekli veri,yazılım diyorsun başka bir şey demiyorsun ki. Niyeyse bütün forumun kullanım tecrübesine inanmayıp hala veriler olmadan olmaz diyorsun ve Toyota'nın CVT'sinin daha iyi olduğuna inanmam diyorsun daha ne yapalım. Gaza basınca araba yürüdüyse vites zaten hazırdır. Ben kickdown tepkisinden bahsediyorum
-Yazılım ile bu hızı yapar demiyorum tam tersi yazılım olmadan 230 km hıza ulaşır diyorum.
-Video ve fotolarla 200 km üstüne çıkabildiğini gösteriyorum, şanzıman nedeniyle 200 km üstüne çıkamıyor dediniz diyorsunuz.
-Hondata ile 250 km hıza çıkabiliyor hatta abd'de garantisi bile bozulmuyor diyorum, şanzımanın güvensiz olduğunu kabul ettiniz diyorsunuz.
Bence mesajımı dikkatli okumadan yorum yazıyorsunuz.
Konfor, rahatlık vs gibi konularda evet kullanım tecrübesine göre yorum yapılabilir çünkü kişisel şeylerdir ancak hızlanma, fren mesafesi gibi skaler büyüklükler kullanım tecrübesi ile değil test sonuçları ile kıyaslanır.
Konu çıkmaza girdi, buradakiler de sıkıldı... konuyu burada kapatalım isterseniz.