+5hp 3 kapı olmasından, +2hp sarkan tamponlardan@bt ve onun 82 bg arabası roll da. Zambiya havaları
Bayilmayi sevme anlamidaki bayilma sandım bi an
@yaso ve maymunu 1,3 motoru 90 hp olanından
Evlendiler diye biliyorum.Rıdav Dilmen ile Tuğba Dural yıllardır sevgiliymiş ya la. Vay şeytan Rıdvan vay.
Yahu bak şimdi...la ben de geçen duydum, kimden duyduğumu da hatırlamıyorum sanırsam @bt 'den duydum, şok oldum hiç haberim yoktu. Abisi de söylemedi hiç
Ayrılmışlar zaar.Evlendiler diye biliyorum.
Evlendiler diye biliyorum.
Yahu bak şimdi...
GS TV'de Melisa'nın hastasıyımAyrılmışlar zaar.
Dolar, Euro falan boşver.. Önümüzdeki 1-2 yıl içerisinde devletin maaşları ödeyemeyeceği, bazı şeyleri bahane ederek maaşlardan belli oranda kesintiler yapacağı konuşuluyor kulislerde.byler haberinz olsn yıl sonunda dolar 5-6 tl olabılır. bırıkım yapın pıyasa tedırgın
GS TV'de Melisa'nın hastasıyım
Deniz Satar der susarımBeinsports Seyhun Şaşko’dan iyisini henüz görmedim :/
Hangi yerlere niyetin var abi ? İzmir taraflaına ineceksen bir iki otel mekan önerebilirim ?Günaydın Millet...
Benim kız 15 aylık olup Baba Baba diye kuyruğumda gezmeye başladı. Artık beni kendime bırakmıyor. Bende onu bırakamıyorum.. Bu nedenle evde pc başına geçipde 2 kalem yazı yazamıyorum. Arabada 2 ayda 1000 km yolu zar zor yaptı. Anca işte mesaide , çay çorba molasında forumu okuyabiliyorum. Ama yazacak zamanda artık bulamıyorum. Mayısda uzun yol yapmak konusunda hanım ile anlaştık. Ama daha nere gideceğimizi bulamadık. Bakalım @emreozukan instagramından kopya çektiğim , benimde aklımda olan bir kaç yer var. Kızı babaannesi bakarsa, hanımla yola çıkacaz hayırlısı ile.
Hangi yerlere niyetin var abi ? İzmir taraflaına ineceksen bir iki otel mekan önerebilirim ?
Çeşme tash mekan diye bir otel bu sene faliyete geçti çok güzel bir otel instadan linklerini atıcam birazdanSamandere şelalesi felan oraları düşündüm. Ama sen gene öner. Alaçatıyada gidebilirim.
İşte niye hız sınırlayıcı var. Manuel de yok demekki cvt arabanın performansını sınırlıyor buna sende katılıyorsun.
Toyota nın şanzıman ın farkı çok daha içgüdüsel ve tepkisel çalışıyor özellikle düşüşleri çok daha iyi ki bana sorarsanız şanzımanın kalitesini vites düşüşü belirler.Civic de sollamaya çıkacaksın arkadan araba geliyor 180 bg arabaya güveniyorsun gaza bir basıyorsun 2-3 saniye bekliyorsun ve arkadan gelen sana çoktan yetişmiş oluyor ya da en basitinden kalkışta berbat asfaltta gaz-fren kalkışı yapmama rağmen 180 bg lik araba sarmıyor. Gücü aktarması,sürücünün tepkilerine verdiği yanıtlar vasatın altında sen şimdi hızlanma verileri atıyorsun ama vites elinde hazır olduktan sonra şuan piyasadaki her şanzıman sıkıntısız gidiyor ki. Tek kavramalarda dahil asıl önemli olan sürücüye verdiği tepkiler yani sürüş hisleri.