Cumartesi akşamı pederin corolla bendeydi.Yeşildere yıkık kemer yolunu bilen bilir limiti 120 falandır altımdaki corollayla.Daha önce yapardım arada oradan biliyorum.Neyse gece 12:30 suları önümde astra j sedan yardırıyor ona takılarak gidiyorum.Astra J ufak sola kavisli bir virajda savrulur gibi oldu kendini en sol şeritten yavaş yavaş açarak en sağ şeride atarak topladı kendini.Ben onu görünce ayağı gazdan çektim.Çektim çekmesine ama orta şeritte corollanın c sütunu tarafında bir araba var.Direk şeridimde gitmek için hızımı 100 e düşürecek hafif bir fren koydum virajın başlangıcında.Koyar koymaz aracın arkası sağa aniden açıldı.Bir anda kaldırımları ve istimlak duvarını gördüm.Kontralar vererek virajı hem almaya hem arabayı duvara oturtmamak için bayağı bir çaba sarfettim işte Sağ-sol kontrolar kafa düzleişince az verilen gazlar vs.Neyseki 5.kontramda verdiğim gaz ve hızım oturttu beni düz çizgiye.Hemen sağa çekip indim sakinlemek için.Bir baktım yola; yağın üzerini kumla kapatmışlar.Ve tam kaydığım alandan başlıyor.Gece gece tüm sülalelerine küfrederek eve tin tin gittim.
2-3 gündür ne gazlıyorum ne bişey biraz travma oldu bende.Ne olacağı belli olmayan bir ülke şartlarında yaşıyoruz.Hatırlattı tekrar.
Not:Corollada esp yok.Sadece direksiyon ve hissiyatla büyük br badireden kurtuldum.Sadakamız varmış
Önde gördüğünüz tatlı viraj ve dediğim istimlak duvarı