Kaptanim saygılarprıme var bende
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kaptanim saygılarprıme var bende
primela kirala kesin o kadar uyguna geliyor ki hiçbiyerde o fiyata bulamıyorsun, ben a serisini 80tlye kiralamıştım geçen senePeki hocam , benim kafama yatti babamla konuşalım bakalım . Custom iyi gider bize 9kisilikti galiba .
Prime'ye %50 indirim var diye yazıyor sitede . Güzel fırsat benceprimela kirala kesin o kadar uyguna geliyor ki hiçbiyerde o fiyata bulamıyorsun, ben a serisini 80tlye kiralamıştım geçen sene
Karisiyi da buna itelemişler belliArabayı uçurumdan yuvarlamışlar sanırım. O kadar hasar kaydı nasıl oluyor?
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...-s3-sedan-quattro-a3-fiyatina-515899665/detay
prıme var bende
geçen yine @Sailor kaptanın zenginliği ifşa olurkensende bi zengin havası var zaten ben anlamıştım
Bende de RED varprıme var bende
Yok indirim isterseniz diye sey ettiydim numarami paylasayim indirimli kullaninKaptanim saygılar
Yok canim ne zenginligi yavsende bi zengin havası var zaten ben anlamıştım
Birimiz mazda birimiz audi kullaniyor yalnizgeçen yine @Sailor kaptanın zenginliği ifşa olurken
Yalan daha yeni saat aldı parlağindanYok canim ne zenginligi yav
Ne saati hangi saat iftiraYalan daha yeni saat aldı parlağindan
Birimiz mazda birimiz audi kullaniyor yalniz
Anladim kaptanim , çok teşekkür ederim . İş o aşamaya gelirse yardım isterizYok indirim isterseniz diye sey ettiydim numarami paylasayim indirimli kullanin
e alfada mazda dan pahalı ?asdfadsfasdf iyi malzeme verdim yalnız bu sefer haklısın
da ben yine alfa
e alfada mazda dan pahalı ?
Roma karşısında Muhammed Salah 2 gol, 2 asist. İnsan değilsin.
çok erken çıkardı bence. Ben 80 85de falan bekliyodum.oyundan çıkarmasa rekoru kırabilirdi