Bedava. Adamlar 500 liraya bakim yaptiriyor demektir valla yurtdisinda olmak vardi simdi.rutin bakim 500-1000 euro arasi aracin modeline ve bakimin ne kadar agir olmasina gore...
Bedava. Adamlar 500 liraya bakim yaptiriyor demektir valla yurtdisinda olmak vardi simdi.rutin bakim 500-1000 euro arasi aracin modeline ve bakimin ne kadar agir olmasina gore...
Sizin oradaki fiyat mı hocam? Eğer öyleyse ucuzmuş.rutin bakim 500-1000 euro arasi aracin modeline ve bakimin ne kadar agir olmasina gore...
Dogum gunum bugun ama siteden hediye gelmedi. Aksam haberlere cikcam alkol almis simarik genc porsche ile kaza yaptiKac para bi targa4s
Hayırlı olsun. 3 otomobil dizmişin kapıya. Komşular 90 model taunus dan a4 ve alfaya yükselişinize şaşırmıştır.
hayırlı olsun müdürüm güle güle kullanın, başlığını bekliyorum
Hayırlı olsun müdür, kazasız belasız inşallah
Sağolun varolun beylerHayırlı olsun müdür, kazasız belasız.
Geçen hafta malum BABAMIN Fiesta'yı sattık. Az önce Leon'a binip gitti, yarın da tek kapı Corciyle İstanbul'a gidecek. Yaş 68 Vergisi az olsa, az yaksa Supra, GT-R bile alır
Doğum günün kutlu olsun panpa. Sevdiklerinle birlikte nice mutlu yaşlaraDogum gunum bugun ama siteden hediye gelmedi. Aksam haberlere cikcam alkol almis simarik genc porsche ile kaza yapti
Dün burak ertem Nurburring de canlı yayında iken mesaj yazdım. "Nurburring de ekonomi kasmak isterim" yazdım. Oda okudu canlı yayında. Durdu duraksadı düşündü. Evet yapılırımsı bişey söyledi.
Ama sürat ifadesi aklından geçeni çok guzel yansıtıyordu..
Hayırlı olsun abi bende a4 lere bakıyorum bir başlık açıp tanıtır mısın çok merak ettiğim bir araba
Dün optimusu yıkadım cilaladım.Dün gece sokak lambalarını ayna gibi yansıtıyordum hayırlı işler.
Bu arada @alfhonso hayırlı olsun
polonya yetkili servis fiyatlariydi. porsche ingiltere servis fiyatlarini buldum internette, fikir vermesi acisindan paylasayim.rutin bakim 500-1000 euro arasi aracin modeline ve bakimin ne kadar agir olmasina gore...
Sagolasin hacim tesekkur ettim valla iyicene yaklastim 30 a hos gelmiyor pek sen beni anlarsin yasini basini almis olarak@Sailor gene mi yaşlandın yv ?
Doğum günün kutlu olsun, sevdiklerinle nice mutlu huzurlu sağlıklı ve sakin senelerin olsun inşallah
Eyvallah tesekkur ederimDoğum günün kutlu olsun @Sailor Nice güzel yaşlara
Eyvallah gozum sagolasinDoğum günün kutlu olsun panpa. Sevdiklerinle birlikte nice mutlu yaşlara
Dogum gunum bugun ama siteden hediye gelmedi. Aksam haberlere cikcam alkol almis simarik genc porsche ile kaza yapti
Sagolasin hacim tesekkur ettim valla iyicene yaklastim 30 a hos gelmiyor pek sen beni anlarsin yasini basini almis olarak
Eyvallah tesekkur ederim
Eyvallah sagolasin hacim :*
polonya yetkili servis fiyatlariydi. porsche ingiltere servis fiyatlarini buldum internette, fikir vermesi acisindan paylasayim.