Mactan hic umidim yoktu. Hatta unutmusum bile bittikten sonra mac vardi noldu acaba dedim. Lig icin gram hevesim yok. Avrupa maclarini bekliyorum acikcasi. Asil heyecan, rekabet orada.Ben sana dedim içimizden geçeceğinizi @alfhonso
Mactan hic umidim yoktu. Hatta unutmusum bile bittikten sonra mac vardi noldu acaba dedim. Lig icin gram hevesim yok. Avrupa maclarini bekliyorum acikcasi. Asil heyecan, rekabet orada.Ben sana dedim içimizden geçeceğinizi @alfhonso
Ben sana dedim içimizden geçeceğinizi @alfhonso
Yenileceksek böyle yenilelim. Rakip bizden iyi oynadığı için yenilelim. GS 50 dk.da yorulur kesilir dedik, kesilmedi :/Mactan hic umidim yoktu. Hatta unutmusum bile bittikten sonra mac vardi noldu acaba dedim. Lig icin gram hevesim yok. Avrupa maclarini bekliyorum acikcasi. Asil heyecan, rekabet orada.
Simdi ozeti izledim de gidip gelmis mac. Iki tarafin da cok net pozisyonlari var. Neticede iki takim da oynamaya calismis, pozisyonlar bulmus. Begendim yani oyunu. Uzun zamandir bol pozisyonlu derbi izlememistik.Yenileceksek böyle yenilelim. Rakip bizden iyi oynadığı için yenilelim. GS 50 dk.da yorulur kesilir dedik, kesilmedi :/
geçmiş olsun, mekanik hasar vardır üzülmeyin yapılınca eskisinden daha güzel olacaktır bu şekilde yol yapmanızı önermem başka bir yerlere de zarar verebilirsinizBugün davarın birisi önüme kırınca çarpmamak için sola kırdım nasıl oldu tam anlayamadım ama tak diye bir ses geldi, sol teker refüje çarptı tampon değmeden araba uyarı verdi '' SÜRÜŞ DENGELEMESİ DİKKATLİ OLUN'' şeklinde jantın kenarı kırılmış direksiyonu 30 derece sağa kırınca araba düz gidiyor? araç 3.20 i ed
1. @motorsinann ve diğer bilgisi olan arkadaşlar sizce sorun nerededir? tahmini ne masraf çıkar?
2. Merter OTOMOL a götüreyim diyorum bana en yakın o -Ataköydeyim- nasıl bir servis, ikame araç veriyor mu, sanıyorum Borusanın şubesi @Ozgur Gunes @fksarall[/USER] ve diğer BMW kullanan arkadaşlar
eyvallah sağol otoparka çektim servise giderken kullansam sadece sıkıntı olmaz heraldegeçmiş olsun, mekanik hasar vardır üzülmeyin yapılınca eskisinden daha güzel olacaktır bu şekilde yol yapmanızı önermem başka bir yerlere de zarar verebilirsiniz
Onca sevgiye rağmen kalbi filizlenmemişse, toprağı sen değilsindir.
Hadi eyvallah.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-fiat-marea-weekend-hlx-558432334/detayKorkunun ecele faydası yok
Peheyyyyy be sırf sesi için bile alınır. Tam ehliyetsiz kaçırılası araba ha Lisedeyken babamın böyle arabası olsa paso kaçırıp arkadaşları alırdım, kanka sese bak seseeeee bak nasıl gidiyor beee derdimhttps://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-fiat-marea-weekend-hlx-558432334/detay
@Ugur
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Babam cenaze arabasi dediPeheyyyyy be sırf sesi için bile alınır. Tam ehliyetsiz kaçırılası araba ha Lisedeyken babamın böyle arabası olsa paso kaçırıp arkadaşları alırdım, kanka sese bak seseeeee bak nasıl gidiyor beee derdim
Arkası biraz andırıyor gibiBabam cenaze arabasi dedi
[emoji16] , bize böyle geniş birşey lazim keşke alsak ...Arkası biraz andırıyor gibi
Baban sw sevmediyse Skoda bakın hacim olarak üzmez. Bütçe ne kadar gerçi bilmiyorum da octavia bakılabilir yani biz bayağı memnunuz. Bizim arabaya spesifik olarak ufaktan bir nefretim var o ayrı tabii ikimiz arasında[emoji16] , bize böyle geniş birşey lazim keşke alsak ...
Muhtemelen son sahibi oluruz weekendinBaban sw sevmediyse Skoda bakın hacim olarak üzmez. Bütçe ne kadar gerçi bilmiyorum da octavia bakılabilir yani biz bayağı memnunuz. Bizim arabaya spesifik olarak ufaktan bir nefretim var o ayrı tabii ikimiz arasında
çok uzun olmadığı sürece sorun olmazeyvallah sağol otoparka çektim servise giderken kullansam sadece sıkıntı olmaz heralde
Hocam araç hakkında bilgi verebilirseniz memnun olurum. Yürütme masrafları , yakıt , sürüş kabiliyetleri parasını hak ediyor mu filan .Arabayı ilana koydum, satılırsa doldurmalık bir araba alacağım. Buradan isteyen olursa yardım ederim fiyatta. Aciliyeti pek yok. Elim konu açmaya da gitmedi açıkçası, ilanı buraya salıyorum o yüzden. Mazur görün.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-temiz-servis-bakimli-218i-coupe-557450770/detay/