Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yenileceksek böyle yenilelim. Rakip bizden iyi oynadığı için yenilelim. GS 50 dk.da yorulur kesilir dedik, kesilmedi :/
Simdi ozeti izledim de gidip gelmis mac. Iki tarafin da cok net pozisyonlari var. Neticede iki takim da oynamaya calismis, pozisyonlar bulmus. Begendim yani oyunu. Uzun zamandir bol pozisyonlu derbi izlememistik.

Bugün davarın birisi önüme kırınca çarpmamak için sola kırdım nasıl oldu tam anlayamadım ama tak diye bir ses geldi, sol teker refüje çarptı tampon değmeden araba uyarı verdi '' SÜRÜŞ DENGELEMESİ DİKKATLİ OLUN'' şeklinde jantın kenarı kırılmış direksiyonu 30 derece sağa kırınca araba düz gidiyor? araç 3.20 i ed
1. @motorsinann ve diğer bilgisi olan arkadaşlar sizce sorun nerededir? tahmini ne masraf çıkar?
2. Merter OTOMOL a götüreyim diyorum bana en yakın o -Ataköydeyim- nasıl bir servis, ikame araç veriyor mu, sanıyorum Borusanın şubesi @Ozgur Gunes @fksarall[/USER] ve diğer BMW kullanan arkadaşlar
geçmiş olsun, mekanik hasar vardır üzülmeyin yapılınca eskisinden daha güzel olacaktır :) bu şekilde yol yapmanızı önermem başka bir yerlere de zarar verebilirsiniz

@DuzboruDownpipe arabayı çalmışlar
rOl1vB.png

Peheyyyyy be sırf sesi için bile alınır. Tam ehliyetsiz kaçırılası araba ha :D Lisedeyken babamın böyle arabası olsa paso kaçırıp arkadaşları alırdım, kanka sese bak seseeeee bak nasıl gidiyor beee derdim :D
Babam cenaze arabasi dedi :( :(

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

[emoji16] , bize böyle geniş birşey lazim keşke alsak ...

Baban sw sevmediyse Skoda bakın hacim olarak üzmez. Bütçe ne kadar gerçi bilmiyorum da octavia bakılabilir yani biz bayağı memnunuz. Bizim arabaya spesifik olarak ufaktan bir nefretim var o ayrı tabii ikimiz arasında :D

Baban sw sevmediyse Skoda bakın hacim olarak üzmez. Bütçe ne kadar gerçi bilmiyorum da octavia bakılabilir yani biz bayağı memnunuz. Bizim arabaya spesifik olarak ufaktan bir nefretim var o ayrı tabii ikimiz arasında :D
Muhtemelen son sahibi oluruz weekendin :)

Suanlik araba değiştirme mevzusu ciddi degil , bana kalsa yarin laguna 3 alirim ama babamın öyle vir düşüncesi yok :)

Octavialar surekli takibimde mk1 1.8T vardi bir aralar takip ettigim biraz masraf cikarma potansiyeli vardı . Turbo özen istiyor .
onun haricinde 1.9TDİ mk2ler hitlerler hepsine bakıyorum .

@bt @DouglasAdams @Cenk özeti şimdi izledim de son 2 haftanın kahramanlarından muslera belirleyici olmuş. Negredo gomis ve belhandanın hücum saçmalıklarına karşılık linnes rodrigues nagatomo ve fernando ön plana çıkmış ona eyvallahta bizim defansın saçmalıklarına her kafa topunu taliscaya kaptırmalarına vs hep muslera engel olmuş. Bence maçın adamı muslera bile olabilir 90 dk izlemedim ama özetten bunu çıkardım ben. Muslera formdaysa kolay kolay yemez, formu devam ederse rahat bi şekilde şampiyonluğu da getirir

Arabayı ilana koydum, satılırsa doldurmalık bir araba alacağım. Buradan isteyen olursa yardım ederim fiyatta. Aciliyeti pek yok. Elim konu açmaya da gitmedi açıkçası, ilanı buraya salıyorum o yüzden. Mazur görün.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-temiz-servis-bakimli-218i-coupe-557450770/detay/
Hocam araç hakkında bilgi verebilirseniz memnun olurum. Yürütme masrafları , yakıt , sürüş kabiliyetleri parasını hak ediyor mu filan .
Estoril mavi olanları çok beğeniyorum ama fiyatlar simdilik fazla gibi. 1.6 170 beygirlik motorla sunulsaymis çok daha keyifli olurmuş sanki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...