ikamet polonya ama heryil yaklasik 6 ay polonyadayim, bikac ayligina proje bazli baska ulkelerdeki ofislere gidiyorum.Hacım sen polonyadamıydın... Polonyalı gelinimiz olucak yakında. Yeğenim polonyaya yerleşiyor. Kharkowa yerleşiçekler..
ikamet polonya ama heryil yaklasik 6 ay polonyadayim, bikac ayligina proje bazli baska ulkelerdeki ofislere gidiyorum.Hacım sen polonyadamıydın... Polonyalı gelinimiz olucak yakında. Yeğenim polonyaya yerleşiyor. Kharkowa yerleşiçekler..
Vay kolonlanıyorum resmen Hatta onlara satalım şimdi sıfırı olmuş 150 benim arabaSavol gülüm, kuzenimin oğlan üni sınavına girecek. Tıp istiyor 2. Girişi sıralaması 4bin civarıymış şu an denemelerde. Babası tıp olursa 100bn civarına araba demiş. Senin maceralarını anlattım, banko chr alcam diyor
O anlara tanık oldum, haklıydı
Benim senem var canisiBen daha 30 olmadım 26 günüm var
Ooooo gtr hemide sagolasin cok hacim
Sagolasin cok doktorum :*Kaptan iyi ki doğdun @Sailor
Sagolasin cok doktorum :*
Cok sagolasin tesekkur ettim :*@Sailor doğum günün kutku olsun kaptanım
Sagolasin abi bi gidim daha kaldi 30 rakamina. Bi bunalti basiyor yavastanDoğum günüz kutlu olsun, 30 yaşıma girdiğim gün kendimi çok pis hissetmiştim.
Sagolasin abi bi gidim daha kaldi 30 rakamina. Bi bunalti basiyor yavastan
Bizimkilerin evlendiği yaşta ben üni okuyorumBana babam 30 yaşıma bastığım dediği şey çok fena koymuştu. "ben senin yaşında iken evim 2 çoçuğum vardı."
Böyle sevilsem yeterdi...
Hedefte ne var satınca merak ettim. Umarım değecek bir şeydir uzulmeyiz beraberceArabayı ilana koydum, satılırsa doldurmalık bir araba alacağım. Buradan isteyen olursa yardım ederim fiyatta. Aciliyeti pek yok. Elim konu açmaya da gitmedi açıkçası, ilanı buraya salıyorum o yüzden. Mazur görün.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-temiz-servis-bakimli-218i-coupe-557450770/detay/