Alınıyor abi. Çıkışta veriyorlar.Arkadaşlar ucağa bebek arabası alabiliyormuyduk. Bilen varmı.
Alınıyor abi. Çıkışta veriyorlar.Arkadaşlar ucağa bebek arabası alabiliyormuyduk. Bilen varmı.
Uçağa kadar bebek arabasıyla gidiyorsun orda ayırıp koyuyolar indiğinde geri alıyorsun bagaj gibi değil yaniArkadaşlar ucağa bebek arabası alabiliyormuyduk. Bilen varmı.
Uçağa kadar bebek arabasıyla gidiyorsun orda ayırıp koyuyolar indiğinde geri alıyorsun bagaj gibi değil yani
AlınmazBebek arabası 13.5 kilo. Ek ücret alırlarmı acep..
Ben aynısını kendi aracıma yaptım diye mesaj atmıştım. Sinan abimiz yanlış anlamış. Canı sağolsun)Sinan abinin clionun fara en kalın zımparayla giren sen misin Merak ettim
Şimdiki gençler hayatı çok geç yaşıyor , böyle olursa torunlarini görmeden giderler .Bana babam 30 yaşıma bastığım dediği şey çok fena koymuştu. "ben senin yaşında iken evim 2 çoçuğum vardı."
Bugün davarın birisi önüme kırınca çarpmamak için sola kırdım nasıl oldu tam anlayamadım ama tak diye bir ses geldi, sol teker refüje çarptı tampon değmeden araba uyarı verdi '' SÜRÜŞ DENGELEMESİ DİKKATLİ OLUN'' şeklinde jantın kenarı kırılmış direksiyonu 30 derece sağa kırınca araba düz gidiyor? araç 3.20 i ed
1. @motorsinann ve diğer bilgisi olan arkadaşlar sizce sorun nerededir? tahmini ne masraf çıkar?
2. Merter OTOMOL a götüreyim diyorum bana en yakın o -Ataköydeyim- nasıl bir servis, ikame araç veriyor mu, sanıyorum Borusanın şubesi @Ozgur Gunes @fksarall[/USER] ve diğer BMW kullanan arkadaşlar
hayır hızlı olsam içim yanmayacak 20 belki 30dur hızım yoğun trafikte oldu olayAbi jant değişecek zaten.Alt takım parçalarından bir kaçı zarar görmüş olabilir.Salıncaklar vs gibi.Kontrol ettirmek gerekir abi.
Kaskodan yapılacaksa Borusan ikame araç vermez, kaskonuzdan istetiyorlar. Sadece bakımlar ve arızalar için ikame veriyorlar diye biliyorum ben. Ankara'da olduğum için şube hakkında yorum yapamayacağım.Bugün davarın birisi önüme kırınca çarpmamak için sola kırdım nasıl oldu tam anlayamadım ama tak diye bir ses geldi, sol teker refüje çarptı tampon değmeden araba uyarı verdi '' SÜRÜŞ DENGELEMESİ DİKKATLİ OLUN'' şeklinde jantın kenarı kırılmış direksiyonu 30 derece sağa kırınca araba düz gidiyor? araç 3.20 i ed
1. @motorsinann ve diğer bilgisi olan arkadaşlar sizce sorun nerededir? tahmini ne masraf çıkar?
2. Merter OTOMOL a götüreyim diyorum bana en yakın o -Ataköydeyim- nasıl bir servis, ikame araç veriyor mu, sanıyorum Borusanın şubesi @Ozgur Gunes @fksarall[/USER] ve diğer BMW kullanan arkadaşlar
Valla çok uzağa gitmeyeceğim yine, onun ipucunu vereyim sadeceHedefte ne var satınca merak ettim. Umarım değecek bir şeydir uzulmeyiz beraberce
Kaskodan yapılacaksa Borusan ikame araç vermez, kaskonuzdan istetiyorlar. Sadece bakımlar ve arızalar için ikame veriyorlar diye biliyorum ben. Ankara'da olduğum için şube hakkında yorum yapamayacağım.
Valla çok uzağa gitmeyeceğim yine, onun ipucunu vereyim sadece
.
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üff be, bravaları severim hele 5 silindirli olanı olacak varya hgt yani tam İtalian Stallion Böğüre böğüre gideceksin varya öf be
Fikirlerimi vip'de belirtmek istiyorum...Şu görünce aklıma direk 5 silindirli motorun sesi geldi be..
Obaa efsane
5 silindir güzel ama alacak cesaret yok , hele de kocaeli'de ... Ankarada olsak belki .
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aslında station çok temiz var bir tane babami ikna etsem varya off .Korkunun ecele faydası yok