Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün davarın birisi önüme kırınca çarpmamak için sola kırdım nasıl oldu tam anlayamadım ama tak diye bir ses geldi, sol teker refüje çarptı tampon değmeden araba uyarı verdi '' SÜRÜŞ DENGELEMESİ DİKKATLİ OLUN'' şeklinde jantın kenarı kırılmış direksiyonu 30 derece sağa kırınca araba düz gidiyor? araç 3.20 i ed
1. @motorsinann ve diğer bilgisi olan arkadaşlar sizce sorun nerededir? tahmini ne masraf çıkar?
2. Merter OTOMOL a götüreyim diyorum bana en yakın o -Ataköydeyim- nasıl bir servis, ikame araç veriyor mu, sanıyorum Borusanın şubesi @Ozgur Gunes @fksarall[/USER] ve diğer BMW kullanan arkadaşlar

Son düzenleme:
Bugün davarın birisi önüme kırınca çarpmamak için sola kırdım nasıl oldu tam anlayamadım ama tak diye bir ses geldi, sol teker refüje çarptı tampon değmeden araba uyarı verdi '' SÜRÜŞ DENGELEMESİ DİKKATLİ OLUN'' şeklinde jantın kenarı kırılmış direksiyonu 30 derece sağa kırınca araba düz gidiyor? araç 3.20 i ed
1. @motorsinann ve diğer bilgisi olan arkadaşlar sizce sorun nerededir? tahmini ne masraf çıkar?
2. Merter OTOMOL a götüreyim diyorum bana en yakın o -Ataköydeyim- nasıl bir servis, ikame araç veriyor mu, sanıyorum Borusanın şubesi @Ozgur Gunes @fksarall[/USER] ve diğer BMW kullanan arkadaşlar

Abi jant değişecek zaten.Alt takım parçalarından bir kaçı zarar görmüş olabilir.Salıncaklar vs gibi.Kontrol ettirmek gerekir abi.

Kaskodan yapılacaksa Borusan ikame araç vermez, kaskonuzdan istetiyorlar. Sadece bakımlar ve arızalar için ikame veriyorlar diye biliyorum ben. Ankara'da olduğum için şube hakkında yorum yapamayacağım.

Hedefte ne var satınca merak ettim. Umarım değecek bir şeydir uzulmeyiz beraberce :)
Valla çok uzağa gitmeyeceğim yine, onun ipucunu vereyim sadece :)

Son düzenleme:
Arkadaşlar, aklımda çok çılgın fikirler var.
Eşimi ucakla gönderip kendim marmarise dreksiyon sallayayım diyorum. Eşi,mde sıcak bakıyor. Fakat otele giriş saatine uygun ucak bulamadığım gibi,, bulduklarımın fiyatlarda çok yüksek. Böyle giderse gece araba ile yola çıkarak ptelden maksimum şekilde faydalanmak için arabayla gidecez. Ama çoçuk helak olmasın , dalamandan bunları ben alayım diyorum. Fakat ucak bileti yok. Ucuz bilet saatleride uygun değil. Ölücülük yapıp sabahın köründe otele giriş yapıp , oda hazır olana kadar otelin tüm imkanlarını sömürmek :)

Kaskodan yapılacaksa Borusan ikame araç vermez, kaskonuzdan istetiyorlar. Sadece bakımlar ve arızalar için ikame veriyorlar diye biliyorum ben. Ankara'da olduğum için şube hakkında yorum yapamayacağım.

Valla çok uzağa gitmeyeceğim yine, onun ipucunu vereyim sadece :)

Pd130 mu geliyor [emoji1] Kara tren spec.Sonuçta 2 si de alman.

.
8cf45135b91e1fba668660ec11bed322.jpg

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üff be, bravaları severim hele 5 silindirli olanı olacak varya hgt yani tam İtalian Stallion :) Böğüre böğüre gideceksin varya öf be :)

Şu görünce aklıma direk 5 silindirli motorun sesi geldi be..

5 silindir güzel ama alacak cesaret yok , hele de kocaeli'de ... Ankarada olsak belki .

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...