Babama anlatamıyorum ki, yağı degistirtmek için bile 3 ay konuşmam gerekti lastikleri taaa gecen sene de söylemiştim iyi duruyo gider daha diyoo lastikler ölmüş abicim değişmesi lazım
hahahaaayydaaaa kolay gelsin kardeşim sanaBabama anlatamıyorum ki, yağı degistirtmek için bile 3 ay konuşmam gerekti lastikleri taaa gecen sene de söylemiştim iyi duruyo gider daha diyo
Bu lastiğin sizden çektiği nedir be, ömrü bitmiş, çivi girmiş yetmemiş kapana girmişsiniz hala duruyor. Artık değişmeniz için evren lastiğe yardım etmiş resmen. Markası ne bu lastiğin ya bizim arabalara da takalım bir şey deneyecemAnnem dün ters yön yazısını fark etmeyip tuzağa girmiş. Bütün tekerler sağlam indim baktım hepsine görebildiğim tek hasar sağ öndeki bu hasar, sorun olur gibi durmuyor ama yine de sorayım, sorun olurmu?Ekli dosyayı görüntüle 12809
Her işte bi hayır var derler ya, sağ arkaya da çivi girmişEkli dosyayı görüntüle 12811 Toyotaya takılan lastiğe bile bişey olmuyor arkadaş
Dunlop sp sport 01Bu lastiğin sizden çektiği nedir be, ömrü bitmiş, çivi girmiş yetmemiş kapana girmişsiniz hala duruyor. Artık değişmeniz için evren lastiğe yardım etmiş resmen. Markası ne bu lastiğin ya bizim arabalara da takalım bir şey deneyecem
Fİyatı da fena değilmiş baktım da şimdi. Takdir ettim bak şimdi Şaka bir yana acil değişin o lastiği, babanı lastikçiye bir yere mecbur götüreceksin zaten lastikte hasar olmuştur gibisinden sen de orada lastikçiye de ki ustam bu lastikler nasıl ne zaman değişelim diye sor, babana onlar anlatsın sen karışma. Can taşıyorsunuz ya lastik önemli, bu lastik kaza yaptırır Valla ölmüş yani.Dunlop sp sport 01
Musluğa bağlı tesisata göre değişir o. Mesela tuvalet musluğuna sadece bir tane boru gider o da tahmin edeceğiniz gibi soğuktur. Mutfak ve banyo musluklarina iki hat gider biri sıcak biri soğuktur. Doseli tesisatın olduğu her yere gider sıcak su yaniBeyler sizlere bir sorum var termoşifon sadece banyo için mi sıcak su sağlıyor ?yoksa evdeki tüm musluklar için sıcak su sağlıyor? Bilgi sahibi arkadaşlar beni bilgilendirirse sevinirim.
Yok yok emektar diyelim sadeceS3 e ne giydirmissiniz önceki mesajlarda be Tribe girdi şimdi telefon olur olmadık yerde kasmaya başladı
Aynı hisleri nazi kampını gezerken yaşadım, insanların yakıldığı fırınlar, gaz odaları falan. Yaşamayı geçtim, olayları canlı görsek kafayı yeriz.Şu işkenceleriyle ve bir çok tanınmış kişinin yatmasıyla ünlü Sinop Cezaevi'ne gitme fırsatı buldum. Tüm gezim sırasında düşündüğüm tek şey özgürlüğün ne kadar kıymetli olduğuydu. Farelerin ve böceklerin bolca cirit attığı, rutubetten nefes bile almanın zor olduğu, prangalara bağlı sadece yerde oturabildiğin zindanda bir gece kalsak psikolojimiz ne olurdu düşünmek bile zor.
İçeri hiç ışık girmesin diye çift kapılı yapmışlar zindanı.
Onlar zaten iskencede sinif atlamis bir kitle. Insaallah bir daha kimsenin basina boyle seyler gelmez, var olanlar da son bulur.Aynı hisleri nazi kampını gezerken yaşadım, insanların yakıldığı fırınlar, gaz odaları falan. Yaşamayı geçtim, olayları canlı görsek kafayı yeriz.
Amin, inşallah.Onlar zaten iskencede sinif atlamis bir kitle. Insaallah bir daha kimsenin basina boyle seyler gelmez, var olanlar da son bulur.
Final gibi bi maçtı real madridli veya bayern münchenli olsam net stresten tansyonum falan fırlardı. İki takımı da tutmamama rağmen strese girdim. Harika bir maçtı.
Anlayana sivri sinek saz, anlamayana sazı soksan az demiş o yüzden dimiBazen susmak en iyi yoldur.