Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Annem dün ters yön yazısını fark etmeyip tuzağa girmiş. Bütün tekerler sağlam:D indim baktım hepsine görebildiğim tek hasar sağ öndeki bu hasar, sorun olur gibi durmuyor ama yine de sorayım, sorun olurmu?Ekli dosyayı görüntüle 12809
Her işte bi hayır var derler ya, sağ arkaya da çivi girmişEkli dosyayı görüntüle 12811 Toyotaya takılan lastiğe bile bişey olmuyor arkadaş:D
Bu lastiğin sizden çektiği nedir be, ömrü bitmiş, çivi girmiş yetmemiş kapana girmişsiniz hala duruyor. Artık değişmeniz için evren lastiğe yardım etmiş resmen. Markası ne bu lastiğin ya bizim arabalara da takalım bir şey deneyecem :rolleyes:

Dunlop sp sport 01
Fİyatı da fena değilmiş baktım da şimdi. Takdir ettim bak şimdi :D Şaka bir yana acil değişin o lastiği, babanı lastikçiye bir yere mecbur götüreceksin zaten lastikte hasar olmuştur gibisinden sen de orada lastikçiye de ki ustam bu lastikler nasıl ne zaman değişelim diye sor, babana onlar anlatsın sen karışma. Can taşıyorsunuz ya lastik önemli, bu lastik kaza yaptırır Valla ölmüş yani.

Panpalar Meşutiyetler ve Kanuni esasi hakkinda arastrima odevim var kaynak onerisi olan var mi

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beyler sizlere bir sorum var termoşifon sadece banyo için mi sıcak su sağlıyor ?yoksa evdeki tüm musluklar için sıcak su sağlıyor? Bilgi sahibi arkadaşlar beni bilgilendirirse sevinirim.

Beyler sizlere bir sorum var termoşifon sadece banyo için mi sıcak su sağlıyor ?yoksa evdeki tüm musluklar için sıcak su sağlıyor? Bilgi sahibi arkadaşlar beni bilgilendirirse sevinirim.
Musluğa bağlı tesisata göre değişir o. Mesela tuvalet musluğuna sadece bir tane boru gider o da tahmin edeceğiniz gibi soğuktur. Mutfak ve banyo musluklarina iki hat gider biri sıcak biri soğuktur. Doseli tesisatın olduğu her yere gider sıcak su yani

Şu işkenceleriyle ve bir çok tanınmış kişinin yatmasıyla ünlü Sinop Cezaevi'ne gitme fırsatı buldum. Tüm gezim sırasında düşündüğüm tek şey özgürlüğün ne kadar kıymetli olduğuydu. Farelerin ve böceklerin bolca cirit attığı, rutubetten nefes bile almanın zor olduğu, prangalara bağlı sadece yerde oturabildiğin zindanda bir gece kalsak psikolojimiz ne olurdu düşünmek bile zor.

İçeri hiç ışık girmesin diye çift kapılı yapmışlar zindanı.
BLp3Bv.jpg

jykmdn.jpg

QVrmjk.jpg
Aynı hisleri nazi kampını gezerken yaşadım, insanların yakıldığı fırınlar, gaz odaları falan. Yaşamayı geçtim, olayları canlı görsek kafayı yeriz.

Final gibi bi maçtı real madridli veya bayern münchenli olsam net stresten tansyonum falan fırlardı. İki takımı da tutmamama rağmen strese girdim. Harika bir maçtı.

Final gibi bi maçtı real madridli veya bayern münchenli olsam net stresten tansyonum falan fırlardı. İki takımı da tutmamama rağmen strese girdim. Harika bir maçtı.

Türkiye'de bir tane düzgün maçı olmayan cücünün avrupada nasıl maç yönettiğine şaşırdığım bir maç daha oldu.

Yine ön plana çıktı

Ama gerçekten çok keyifliydi, Bayernin hakkıydı. Cimbomlu alabayı üzdüler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...