Adamlar çizikleri bile kaskodan yaptırmış galiba 300tl hasar kaydı ne?
Arabanın ustundeki boya donmadan kurumadan bi daha boyanmış. Yada dediğin gibi pasta cila boya koruma detaylı temizlik vs kaskodan yaptırılmışAdamlar çizikleri bile kaskodan yaptırmış galiba 300tl hasar kaydı ne?
Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim .Musluğa bağlı tesisata göre değişir o. Mesela tuvalet musluğuna sadece bir tane boru gider o da tahmin edeceğiniz gibi soğuktur. Mutfak ve banyo musluklarina iki hat gider biri sıcak biri soğuktur. Doseli tesisatın olduğu her yere gider sıcak su yani
Meganların camurlukları hala plastik miEkli dosyayı görüntüle 12824
Yok kötü oralak bişey demiyorum da böyle görmek garip oldu yoksa doğru ucuz parça değiştir gitsinBence hiç bir sıkıntı yok plastik olmasında hem hafif zaten.Kırıldığında da değiş gitsin ne olcak ki
Bence en güzeli zaten ne boya derdi var ne bişeyiBence hiç bir sıkıntı yok plastik olmasında hem hafif zaten.Kırıldığında da değiş gitsin ne olcak ki
997.2 GT3 RS'in gri kırmızı kombinasyonuna bitiyorum yaa çayını kahveni al izle bazen odamdaki maketine bakarak uzun uzzunn vakit geçiriyorum .
benim arabada da ufak cizikler var, cogu park yerinde yandaki araclar sayesinde oldu, goren bu arabaya yakismiyor bunu rutus yap diyor, ama aklimda kaplama tarzi bir dusunce var, seneye arabayi degismezssem farkli bir renk-desen kombinasyonu yapmak istiyorum. cocuk bi gelsin de arabaya sigacakmiyiz ona gore bakicam.Benim arabanın tamponu bir daha çizilirse boyatmıyacağım
Benim favori renk kombinasyonum bu997.2 GT3 RS'in gri kırmızı kombinasyonuna bitiyorum yaa çayını kahveni al izle bazen odamdaki maketine bakarak uzun uzzunn vakit geçiriyorum .
Carbon jant var hatta 488 Pista ile Ferrari'de sunmaya başladı ama bu jant kaplama diye düşünüyorum.Ekli dosyayı görüntüle 12828 boyle bir jant olabilir mi ya ? kaplama mi yapmislar orjinal mi ? park yerinde gordum, karbon jant var mi gercekten ? kafamda deli sorular