Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
IMG-20180502-WA0007.jpg
images

:D

Günlüğü 80 liradan 4 günlüğüne araba kiralamakmı, yoksa arabaylamı gitmek :)
arabayi orda kiralayacaksan, kiralamak daha mantikli, yakit parasini kiraya verirsin, arabanin bakimi yaklasmaz, coluk cocuk ucakla daha rahat gidersiniz(buna pek emin degilim). Empati yapinca boyle dusunuyorum ama kendim gitsem arabayla yapistirir giderim yolda ekonomi kasmam, hem sure azaldigi icin yolcular daha az yorulur hem de indi bindi vs isin icine katinca ucaktan daha kisa surede gelmis olurum :D

Ekli dosyayı görüntüle 12828 boyle bir jant olabilir mi ya ? kaplama mi yapmislar orjinal mi ? park yerinde gordum, karbon jant var mi gercekten ? kafamda deli sorular
Karbon fiber jantlar var ama seti 15-20k$:Dmustang gt350r karbon jantla geliyor mesela koennigseggler de aynı şekilde ama fotoğraftaki sadece kaplama
Hatta jay lenonun böyle de bir videosu var

Cam filmi işi ne oldu? Yönetmelik vs diyorlardı. Sona mı erdi? Haberimiz mi yok?
Hocam valla 3-4 sefer trafik kontrolüne denk geldim, o zaman da sordum aldığım cevap 'biz de bilmiyoruz, ama ceza kesilme durumu olmuyor' oldu. Benim camlara da laf etmediler. Ben bazı haberlerin gündemi değiştirmek adına yapıldığına inanıyorum her zaman böyle saçma haberlerin bir süre gündemi meşgul ettiği oluyor.

Hocam valla 3-4 sefer trafik kontrolüne denk geldim, o zaman da sordum aldığım cevap 'biz de bilmiyoruz, ama ceza kesilme durumu olmuyor' oldu. Benim camlara da laf etmediler. Ben bazı haberlerin gündemi değiştirmek adına yapıldığına inanıyorum her zaman böyle saçma haberlerin bir süre gündemi meşgul ettiği oluyor.
Gidip yaptırayım bari. Zaten zindan yapmayacağım. Arkaları 2 yaparım önleri 1

Gidip yaptırayım bari. Zaten zindan yapmayacağım. Arkaları 2 yaparım önleri 1

Biz de öyle yaptırmıştık.3m kullanmıştı yaptırdığımız yer.Çok memnun kaldık 2 seneyi geçti hala üstünde.Öndeki 1 leri söktük ama biri kazada kırılmıştı diğerinde durmasın diye söktük o ara durum şaibeliydi zaten.Muayeneden sonra tekrar yaptırırız tahminimce.

Aytenin sigortalarını yaptırdım. Kasko 765, Trafik sigortası 710 tl. Geçen senenin fiyatları ile nerdeyse aynı :( Hasarsız gecen koca bir yıla rağmen :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...