vay bee carbon egsoz ucu alacam ne zamandir paraya kiyamadim, elin cocugu karbon jant kullaniyor demek..Carbon jant var hatta 488 Pista ile Ferrari'de sunmaya başladı ama bu jant kaplama diye düşünüyorum.
vay bee carbon egsoz ucu alacam ne zamandir paraya kiyamadim, elin cocugu karbon jant kullaniyor demek..Carbon jant var hatta 488 Pista ile Ferrari'de sunmaya başladı ama bu jant kaplama diye düşünüyorum.
Water transfer printing diye geçiyor hocam buEkli dosyayı görüntüle 12828 boyle bir jant olabilir mi ya ? kaplama mi yapmislar orjinal mi ? park yerinde gordum, karbon jant var mi gercekten ? kafamda deli sorular
Supreme olanı yok mu bunun :/Ekli dosyayı görüntüle 12828 boyle bir jant olabilir mi ya ? kaplama mi yapmislar orjinal mi ? park yerinde gordum, karbon jant var mi gercekten ? kafamda deli sorular
arabayi orda kiralayacaksan, kiralamak daha mantikli, yakit parasini kiraya verirsin, arabanin bakimi yaklasmaz, coluk cocuk ucakla daha rahat gidersiniz(buna pek emin degilim). Empati yapinca boyle dusunuyorum ama kendim gitsem arabayla yapistirir giderim yolda ekonomi kasmam, hem sure azaldigi icin yolcular daha az yorulur hem de indi bindi vs isin icine katinca ucaktan daha kisa surede gelmis olurumGünlüğü 80 liradan 4 günlüğüne araba kiralamakmı, yoksa arabaylamı gitmek
Dün taksim 1 mayıs dolayısıyla kapanan osmanbey metrosunu toplu taşımayla erişemiyince taksiyle ara sokaklarda kıvrıla giderken benimde karşıma i8 çıktı.Ekli dosyayı görüntüle 12823 Otobüste tıklım tıklım giderken yanından i8 geçmesi
Karbon fiber jantlar var ama seti 15-20k$mustang gt350r karbon jantla geliyor mesela koennigseggler de aynı şekilde ama fotoğraftaki sadece kaplamaEkli dosyayı görüntüle 12828 boyle bir jant olabilir mi ya ? kaplama mi yapmislar orjinal mi ? park yerinde gordum, karbon jant var mi gercekten ? kafamda deli sorular
Hocam valla 3-4 sefer trafik kontrolüne denk geldim, o zaman da sordum aldığım cevap 'biz de bilmiyoruz, ama ceza kesilme durumu olmuyor' oldu. Benim camlara da laf etmediler. Ben bazı haberlerin gündemi değiştirmek adına yapıldığına inanıyorum her zaman böyle saçma haberlerin bir süre gündemi meşgul ettiği oluyor.Cam filmi işi ne oldu? Yönetmelik vs diyorlardı. Sona mı erdi? Haberimiz mi yok?
Gidip yaptırayım bari. Zaten zindan yapmayacağım. Arkaları 2 yaparım önleri 1Hocam valla 3-4 sefer trafik kontrolüne denk geldim, o zaman da sordum aldığım cevap 'biz de bilmiyoruz, ama ceza kesilme durumu olmuyor' oldu. Benim camlara da laf etmediler. Ben bazı haberlerin gündemi değiştirmek adına yapıldığına inanıyorum her zaman böyle saçma haberlerin bir süre gündemi meşgul ettiği oluyor.
Bizim de öyle, hem gece görüşü engellemiyor hem de yazları cidden rahat ettiriyor.Gidip yaptırayım bari. Zaten zindan yapmayacağım. Arkaları 2 yaparım önleri 1
Gidip yaptırayım bari. Zaten zindan yapmayacağım. Arkaları 2 yaparım önleri 1
bu ulkede yıllar gectıkce hıcbır sey ucuzlamaz cok eskıden arabalar yaslandıkca vergılerı duserdı sımdı her sene zam gelıyor vergıye hedef 2023 mukemmel turkıyeAytenin sigortalarını yaptırdım. Kasko 765, Trafik sigortası 710 tl. Geçen senenin fiyatları ile nerdeyse aynı Hasarsız gecen koca bir yıla rağmen
Bagaj üstü çita şeklinde spoyler istiyor sanki
alım satım İşlemler tamamlandı, yarın bakıma girecek. Bazı yapacaklarım var, onlardan sonra konuyu açacağım
Bagaj üstü çita şeklinde spoyler istiyor sanki