Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler Fırsat bu fırsatta , anneler günü için fırsatlara bakıyorum... Varmı aklınızda fikirler.

Bu arada mars roket fırlatacaklar. canlı kanlı izliyom..

Mi5s kullanıyorum 4 çekirdek telefonumuz var. Root yapmadan 3. Çekirdeği ihtiyaç halinde aciyor 4. Yu hiç açmıyor. Saçmalık resmen. Biraz da sıkıldım cihazdan redmi 5 plus la değiştirsem mi? Benimki 1300 liralik telefon ortalama redmi5 plus da 1000 1100 civarında

Mi5s kullanıyorum 4 çekirdek telefonumuz var. Root yapmadan 3. Çekirdeği ihtiyaç halinde aciyor 4. Yu hiç açmıyor. Saçmalık resmen. Biraz da sıkıldım cihazdan redmi 5 plus la değiştirsem mi? Benimki 1300 liralik telefon ortalama redmi5 plus da 1000 1100 civarında
4. cekırdegı hıcbır durumda kullanmıyor mu ? valla kamera onemsızse alınabılır ama ıslemcısıde eskı. senınkınden gecebılırsen daha ıyısıne gec yoksa bekle derım.

Allahım çıldıracam ya :mad:. Sırf RS6 Avant için Ankara'ya tam gidecem araba S8'i olan bi müşteriye tahsis edilmiş... İstanbul'a gelince de arabayla denk gelemiyorum hiç... Biri üzerine RS6 atsın kafayı yiyecem ya :mad: çevrede de kimsede yok RS6 Avek'de vardı onlarda sattı :mad::mad:.
Test ederkn sen mi sürüyon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...