Türkçe altyazı nasıl yaparım
Edd China yeni program yapıyor bence buralar değerlenir.
Türkçe altyazı nasıl yaparım
Edd China yeni program yapıyor bence buralar değerlenir.
çilekli pasta mı ?Aha bu iyi fikir ikisi de var .
3 aksesuarcı gezdim yok. Pastayla çıkar dedi 3ü de
4000 pounda E39 m5 alıyodu ben orda kafyı yedim.2000 pounda slk 200komp. Alıyor tamirat tadilattaki amca. Yav enteresan harbiden
O programı konuşmasak burada, sadece psikolojimizi bozuyor orada sıradan, orta gelirli bir vatandaş bile m5 alıp toplayabiliyorken biz şahin toplayamıyoruz.4000 pounda E39 m5 alıyodu ben orda kafyı yedim.
Bir kaçı cidden saçma ama insanlık hali işte yadırgamamak lazım. Şimdi bakınca hiç birini yapmam diyorum ama Allah korusun, büyük konuşmamak lazım.
kaptan acıkmış ya da şekeri düşmüş.çilekli pasta mı ?
Aynı özelliklerde (sadece smart değil) philips kullanıyoruz baya memnunuz bu da üzmez diye düşünüyorum. Piyasayı düşününce de fiyatı fena değil.http://www.vatanbilgisayar.com/lg-4...uhd-webos-3-5-smart-tv-dahili-uydu-alici.html
Bu TV nasıldır bilgisi olan var mı
Teşekkürler Vatandan mesaj geldi demin bir anda gelişti olaylar şimdi gideceğiz almayaAynı özelliklerde (sadece smart değil) philips kullanıyoruz baya memnunuz bu da üzmez diye düşünüyorum. Piyasayı düşününce de fiyatı fena değil.
Mi Max 2 al mis gibi telefonMi5s kullanıyorum 4 çekirdek telefonumuz var. Root yapmadan 3. Çekirdeği ihtiyaç halinde aciyor 4. Yu hiç açmıyor. Saçmalık resmen. Biraz da sıkıldım cihazdan redmi 5 plus la değiştirsem mi? Benimki 1300 liralik telefon ortalama redmi5 plus da 1000 1100 civarında
4. cekırdegı hıcbır durumda kullanmıyor mu ? valla kamera onemsızse alınabılır ama ıslemcısıde eskı. senınkınden gecebılırsen daha ıyısıne gec yoksa bekle derım.Mi5s kullanıyorum 4 çekirdek telefonumuz var. Root yapmadan 3. Çekirdeği ihtiyaç halinde aciyor 4. Yu hiç açmıyor. Saçmalık resmen. Biraz da sıkıldım cihazdan redmi 5 plus la değiştirsem mi? Benimki 1300 liralik telefon ortalama redmi5 plus da 1000 1100 civarında
Aylardır bekliyorum çok sinirliyim ama buraya yazıyorum o arabayı ben test edecem .Tek derdin bu olsun kardeşim sakin ol
Test ederkn sen mi sürüyonAllahım çıldıracam ya . Sırf RS6 Avant için Ankara'ya tam gidecem araba S8'i olan bi müşteriye tahsis edilmiş... İstanbul'a gelince de arabayla denk gelemiyorum hiç... Biri üzerine RS6 atsın kafayı yiyecem ya çevrede de kimsede yok RS6 Avek'de vardı onlarda sattı .
Antalyayada gelYarin kocaeline gidiyoruz gencler oradaki tayfa gorurse bi far falan korna olur inip dovmek suretiyle olur selam versin