Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Sailor telefondan memnunum ama sıkıldım abi redmi5plusun kamerası da çok guzel ayrıca :D bide param yok daha iyisine de gerek yok
valla su an en ıyı kamera mı note 3 te. daha ıyılerı cıktıda turkıye ye gelmedı :D sen bılırsın valla daha ıyısıne gececek paran yoksa bırıktır daha sonra gec sende beyın bedava nasılsa cok acıl degıl:D

Dostlar MadBid diye bir site ile karşılaştım geceleyin. Açık arttırma usulüyle ürün satıyorlar. Piyasa fiyatının onda biri fiyatında ürün alanlar varmış. Bir çok yorum ve yazı okudum, okuduğum kadarıyla da pişman olan çok az kişi var. Lakin içime sinmedi size de danışayım dedim. Bilen, eden var mıdır bu siteyi?

abi inanır mısın aynen bende sempatik bulmaya başladım bide otomatik olsa alırdım ya tam işime yarıyo aslında :D

Böyle bir arabanın içine binipde sırıtmayacak aile babası yoktur :) Hayal etsene, Eşin yolcu koltuğunda , kızın onun yanına, sende dreksiyonda, üç kişi ön koltukta ediyorsun. Arkada ise aile büyükleri :)
Ayrıca Doğum günüde kutlu olsun.

@Ali Karaer Doğum günün kutlu olsun adamım, sevdiklerinle nice mutlu,huzurlu, sağlıklı senelerin olsun inşallah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...