VIP'de takılanlar çıkarıp sallarlar kaptan sana (elini)Yarin kocaeline gidiyoruz gencler oradaki tayfa gorurse bi far falan korna olur inip dovmek suretiyle olur selam versin
Teşhir ürünleri varmış sadece 49 inç olanı aldık http://www.vatanbilgisayar.com/lg-4...uhd-webos-3-5-smart-tv-dahili-uydu-alici.html bir de TV almaya üç kişi focusla gitmeyin arkada kaldım canım çıktı connect varken nerden de bunla gittikAynı özelliklerde (sadece smart değil) philips kullanıyoruz baya memnunuz bu da üzmez diye düşünüyorum. Piyasayı düşününce de fiyatı fena değil.
valla su an en ıyı kamera mı note 3 te. daha ıyılerı cıktıda turkıye ye gelmedı sen bılırsın valla daha ıyısıne gececek paran yoksa bırıktır daha sonra gec sende beyın bedava nasılsa cok acıl degıl@Sailor telefondan memnunum ama sıkıldım abi redmi5plusun kamerası da çok guzel ayrıca bide param yok daha iyisine de gerek yok
onlar ellerının ne ıse yaradıgını ogrenmeden once ben ıkı elımıde kullanıyordum o kadar degıl herkes adabını bılsın yeter kı ogretmek zorunda kalmayalım genclereVIP'de takılanlar çıkarıp sallarlar kaptan sana (elini)
Kaptan ben zuvastayımYarin kocaeline gidiyoruz gencler oradaki tayfa gorurse bi far falan korna olur inip dovmek suretiyle olur selam versin
çilekli pasta mı ?
Yarın sabah sehir dışına kaçıyorumYarin kocaeline gidiyoruz gencler oradaki tayfa gorurse bi far falan korna olur inip dovmek suretiyle olur selam versin
abi inanır mısın aynen bende sempatik bulmaya başladım bide otomatik olsa alırdım ya tam işime yarıyo aslındaArabaya karşı git gide artan sempatim var..
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...ipla-1.6-hususi-oto-6-kisilik-519942442/detay
Hiç duymadım valla ya ama onda Vernik sorunu olsa diğer Skoda modellerinde de olurdu.@Porsche Yav bu yeni octavialarda da vernik sorunu mu var, fb gruplarında görmeye başladım da boyanan olmuş falan da bir bilgin var mı?
saka haberler falan mı bu ?
Diktatör olunca yapılacak küçük şımarıklıklar
abi inanır mısın aynen bende sempatik bulmaya başladım bide otomatik olsa alırdım ya tam işime yarıyo aslında