eternal sunshine of the spotless mindBeyler çok acil kızla izlenecek film var mi
eternal sunshine of the spotless mindBeyler çok acil kızla izlenecek film var mi
A moment to rememberBeyler çok acil kızla izlenecek film var mi
Düz yolda çok hafif gaz vermen yeterli rampada da biraz daha fazla vermen gerekir. Gaz yetmezse motor titremeye başlar ama birinci viteste rampada olsa güçsüzde olsa hafif gaz vermen yetecektir. Rampada atmosferigin dezavantajını yüksek vites düşük devirde yaşarsın. Kavrama noktasında geri kacirirsa debriyaj baskı balata bitmiştir araçta
Güncel kasa 1.2 i20'de özel olarak iptal etmemişlerse hill holder var. =) Bu bir avantaj. Debriyaja yumuşak davranılırsa düzlükte gaz vermeden bile kalkabiliyor. Yokuştaki kalkışlarda da rölantide kalkamaz belki ama motorun arabayı yerinde tutacak kadar gücü var. Kalkıp ilerlemek için 2000 devir bile yeter de, ayak alışana kadar şöyle motorun sesini iyice duyacak gibi 2000-3000 devir civarlarına çıkartıp gaz verirsen stop ettirmemiş olursun. Kısa sürede alışılabilen bir araba i20. Bir an önce kalkışları vitesleri vs.leri tamamen çözmüş ol ki, onlara daha fazla dikkat harcamadan trafik hakimiyetlerine daha çabuk adapte olasın. Kolay gelsin.
Ya var ya, hiç ilgimi çekmiyor artık ya. Ibiza'dan sonra hiç içimden gelmiyor. Zamanında Golf'ü defalarca test ettim ama yeni Polo ı-ıhh... Ancak zamanım varken denk gelirsem uğrarım.Bi ara poloya da gidelim abi ne dersin İbiza direk geçersiz ya
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ya var ya, hiç ilgimi çekmiyor artık ya. Ibiza'dan sonra hiç içimden gelmiyor. Zamanında Golf'ü defalarca test ettim ama yeni Polo ı-ıhh... Ancak zamanım varken denk gelirsem uğrarım.
Abi yanlış hatırlamıyorsam şehir bölge planlama okumuştun demi sende? Benim bir arkadaşım da şbp okuyor şuan 2.sınıf ama hiç böyle şeyler yaptırmıyorlar varsa yoksa hep pafta üzerinde elle çalıştırıyorlar. Sizin sistem nasıldı?Hele bakın bakayım olmuş mu
2012'de başlayıp 2013'te tamamlamıştık bu modeli. Bu kavşağın ayrı videosunu da müzikleriyle sahneleriyle kendim ayrıca hazırlamıştım.
@mgdedeoglu hocam sen özel olarak baksana =)
Varsa yoksa hep pafta üzerinde elle çalıştırıyorlardıAbi yanlış hatırlamıyorsam şehir bölge planlama okumuştun demi sende? Benim bir arkadaşım da şbp okuyor şuan 2.sınıf ama hiç böyle şeyler yaptırmıyorlar varsa yoksa hep pafta üzerinde elle çalıştırıyorlar. Sizin sistem nasıldı?
Demekki elle çalışmak kaderinde var bu bölümün Haftaya jürileri var nerdeyse tüm sınıf sabahlıyor okuldaVarsa yoksa hep pafta üzerinde elle çalıştırıyorlardı
Ben bu işleri ders kapsamında yapmadım ki, tamamen duygusaldı
Stüdyoda bilgisayar 1.sınıfta sadece photoshop'ta maketlerin fotoğraflarıyla filan pafta hazırlarken kullanılırdı. 2. sınıfta çizimlerde isteğe bağlı kullanım başlamıştı. 3. sınıfta plan paftaları kısmen elle kısmen bilgisayarla yapılırdı, diğer analiz paftaları mecburen bilgisayarda GIS verileriyle ve istatistiksel hesaplarla yapılıyordu. Son senede zaten direk hocaların önlerine koyduğun şeye bakarlardı. Nasıl yaptığın umurlarında olmazdı. Neyle yaptın hangi programla yaptın diye soran hocayı terslerdik bile Onu bunu bıraksın, son ürüne baksın diye
Edit: Ben mezun olduktan sonra bu sistemler değişmiş olabilir tabii.
Bazı programları öğretmeseler bile mecburen öğreniyordu öğrenciler. Ben seçmeli derslerle öğrendim, dersi olmayanları da kendim öğrendim. Okulda olmayanları dışarıda öğrendim. Bilenlerden öğrendim, işim düştü öğrendim. Öyle öğrendim
Zevkli, güzel iş elinize sağlık. Ama modellemesi zaman almıştır baya. Bizde yarışma yapıyoruz, salı teslim var göbeğim çatladı vallaHele bakın bakayım olmuş mu
2011'de başlayıp 2012'de tamamlamıştık bu modeli. Bu kavşağın ayrı videosunu da müzikleriyle sahneleriyle kendim ayrıca hazırlamıştım.
@mgdedeoglu hocam sen özel olarak baksana =)
İŞLERİ NEDemekki elle çalışmak kaderinde var bu bölümün Haftaya jürileri var nerdeyse tüm sınıf sabahlıyor okulda
Teşekkürler hocam. Sketchup'ta 50km uzunluğunda modeldi toplamda, son teslimleri düşünürsek 1 yıla yakın sürdü Model 9-10 ay filan sürmüştür herhalde.Zevkli, güzel iş elinize sağlık. Ama modellemesi zaman almıştır baya. Bizde yarışma yapıyoruz, salı teslim var göbeğim çatladı valla
Fırından 3 sene önce çıkmış Eyüp Sultan da yükleniyor. Bu fidyoyu beyenip kanalıma abone olmayı unutursanız da bir şey demem Hemen hepsi telif yedi, para mara kazanacağım yok zatenBakın bu da Otopark testlerinin güzergahlarından birini içeriyor Hatta son Aston Martin testindeki tarihi kemerler...
Edit: Tamamı da bu
Senin ilacın sahibinden.com 150 160 hp benzinli.Ben turbo istiyorum 1.4 tfsi tokatlacam olmaz mi
Akıyor eski işler.Fırından 3 sene önce çıkmış Eyüp Sultan da yükleniyor. Bu fidyoyu beyenip kanalıma abone olmayı unutursanız da bir şey demem Hemen hepsi telif yedi, para mara kazanacağım yok zaten