Uyarsa gelicem sözgelecen mı?
Uyarsa gelicem sözgelecen mı?
bende uymazsa gelmem sözUyarsa gelicem söz
asfsdfasdfasbende uymazsa gelmem söz
Mac uyumlusu var mi bunun?Ping'ten gına geldi offline oyun iyi gelecek bir süre bana.
Bende Starbucks'a gidip Mac'le Photoshop falan yapayım belki bişeyler düşer
Valla kaç kere indirime girdi ama bu fiyattan altına düşmedi nedense yazın daha altına iner umarım
Abi Torrent indirince de insan kendini alamıyor indirip duruyorsun sonra bilgisayara virüs istilası oluyor, o yüzden çare Steam
Ekli dosyayı görüntüle 12948
3 daha denk gelmedi ama 3 ay daha burdayım. Görürüm belki3/4 2. El Keman satıyorum ilgilenen olursa yazsın
Adamlar uzun dönem için ciddi yatırım yaptılar fakat RnD olsun şarj ve bayi yatırımları olsun son zamanlarda azaldı, model 3 üretimi raya oturur gibi oldu yani kâra geçmeleri yakındır.
Torrentte ma uyumlu şekilde bulabilirsinMac uyumlusu var mi bunun?
Ülkede bayram, ramazan vs bir şey olmasın. İnsanlar zaten alıyor diye bilerek zam yapıyorlar her şeye.Pastırmanın kilosu 180 lira olmuş.
Turkiyeye gelecek mi simdi amazon? Turkiyeye gelirse daha rahat mi alışveriş yapabiliriz? Ya da ayni ürünü nerden bulurum yardımcı olabilecek var mi?ben amazon.de den çok fazla ürün aldım 30 euro üzeri kargo ücretsizdi anca bunu kaldırdılar amazon haziranda trye geliyor, o yüzden kalktığı söyleniyor, bir de yurtdışı gümrük vergisiz alışveriş limiti 20 yada 30 dolar-euroya düştü üzerine vergi ödüyorsun, amazon.de bunu peşin olarak senden alıyor gümrük vs uğraşmak zorunda kalmıyorsun, az tutarsa para iadesi yapıyor
Beyaz peynirde zamlandı.Ülkede bayram, ramazan vs bir şey olmasın. İnsanlar zaten alıyor diye bilerek zam yapıyorlar her şeye.
Yukarıda bir yerde ben de cevap yazdım sana. Gördün mü bilmiyorum.Turkiyeye gelecek mi simdi amazon? Turkiyeye gelirse daha rahat mi alışveriş yapabiliriz? Ya da ayni ürünü nerden bulurum yardımcı olabilecek var mi?
evet haziran gibi açılacak ama istediğin ürün orada olur mu olursa fiyat ne olur bilemiyorumTurkiyeye gelecek mi simdi amazon? Turkiyeye gelirse daha rahat mi alışveriş yapabiliriz? Ya da ayni ürünü nerden bulurum yardımcı olabilecek var mi?
5 dk önce 32ydi simdi 33 oldu
Bnde gelimigelecen mı?
tatlı nıyetıne olurBnde gelimi
Seçime kadar artar ya sürekli, bu saatten sonra düşmesi de zor zaten ama inşallah düşer, biraz da halk değil para babaları zarar etsin5 dk önce 32ydi simdi 33 oldu
Düşer düşer de 1 düşerse 5 çıkıyorSeçime kadar artar ya sürekli, bu saatten sonra düşmesi de zor zaten ama inşallah düşer, biraz da halk değil para babaları zarar etsin