Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ping'ten gına geldi offline oyun iyi gelecek bir süre bana.

Bende Starbucks'a gidip Mac'le Photoshop falan yapayım belki bişeyler düşer :p

Valla kaç kere indirime girdi ama bu fiyattan altına düşmedi nedense yazın daha altına iner umarım :)

Abi Torrent indirince de insan kendini alamıyor indirip duruyorsun sonra bilgisayara virüs istilası oluyor, o yüzden çare Steam :(
Ekli dosyayı görüntüle 12948
Mac uyumlusu var mi bunun?

3/4 2. El Keman satıyorum ilgilenen olursa yazsın

Adamlar uzun dönem için ciddi yatırım yaptılar fakat RnD olsun şarj ve bayi yatırımları olsun son zamanlarda azaldı, model 3 üretimi raya oturur gibi oldu yani kâra geçmeleri yakındır.
3 daha denk gelmedi ama 3 ay daha burdayım. Görürüm belki

IMG_2428.PNG

ben amazon.de den çok fazla ürün aldım 30 euro üzeri kargo ücretsizdi anca bunu kaldırdılar amazon haziranda trye geliyor, o yüzden kalktığı söyleniyor, bir de yurtdışı gümrük vergisiz alışveriş limiti 20 yada 30 dolar-euroya düştü üzerine vergi ödüyorsun, amazon.de bunu peşin olarak senden alıyor gümrük vs uğraşmak zorunda kalmıyorsun, az tutarsa para iadesi yapıyor
Turkiyeye gelecek mi simdi amazon? Turkiyeye gelirse daha rahat mi alışveriş yapabiliriz? Ya da ayni ürünü nerden bulurum yardımcı olabilecek var mi?

Turkiyeye gelecek mi simdi amazon? Turkiyeye gelirse daha rahat mi alışveriş yapabiliriz? Ya da ayni ürünü nerden bulurum yardımcı olabilecek var mi?
Yukarıda bir yerde ben de cevap yazdım sana. Gördün mü bilmiyorum.

Amazon tr konusu ise, şirket kuruldu resmi olarak. Ama ne zaman açılacak bilmiyorum. Satılacak ürünler aynı olur mu onu da bilmiyorum. Amazon.com daki her ürün amazon.com.tr de (yada artık ne olursa) olmayabilir

Edit: tamam görmüşsün önceki mesajı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...