Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hiçbir şey Valla, tam tahmin ettiğim paralar ve ucuza kurtulmuşsunuz yani Hyundai i bunun için seviyorum işte :D
Haha öyle diyosun ama daha yarini var bu isin kim bilir ne dicek bana usta.
Bi de "bi kasisten atlamaya 1000lik mi olduk" diye düşününce kafayı kirmaya yaklasiyorum.
Not:aks değil aksin bi parcasi dedigim

Haha öyle diyosun ama daha yarini var bu isin kim bilir ne dicek bana usta.
Bi de "bi kasisten atlamaya 1000lik mi olduk" diye düşününce kafayı kirmaya yaklasiyorum.
Not:aks değil aksin bi parcasi dedigim
Ohooo bu mantıkla bakarsan ben de bir virajla 7 liralık oldum, böyle düşünme olacağı vardı oldu. Çok bir şey de çıkmaz rahat ol. Çıksa da parçaları çok pahalı değil uçuk kaçık fiyatlar olmaz.

Vw dandik çünkü:p:D:p tigu kaçtı?
55 yanak 18 janttı. Valla VW dandik değil hacım kimse kusura bakmasın. Hele DSG gerçekten çok pürüzsüz olduğunu birkez daha kanıtladı. TCT çok daha sarsıntılı geçiş yapıyor özellikle 1 ve 2 hatta 3 arasında. Daha 11k da ve Bursa da olduğu için kavrama isteme ihtimali yok.

55 yanak 18 janttı. Valla VW dandik değil hacım kimse kusura bakmasın. Hele DSG gerçekten çok pürüzsüz olduğunu birkez daha kanıtladı. TCT çok daha sarsıntılı geçiş yapıyor özellikle 1 ve 2 hatta 3 arasında. Daha 11k da ve Bursa da olduğu için kavrama isteme ihtimali yok.
Olum şakasına diyorum dandik diye iki tane dil çıkartan surat koydum:D

İtü Ayazağa kampüsünde olan varsa, Ford'un ileri seviye sürüş teknikleri kursu olacak çarşamba, perşembe ve cuma günleri. Hem otomatik hem manuel araçlar olacakmış. Renault'ta Zoe, Clio ve Duster getirmiş kısa test sürüşleri yaptırılıyor öğrencilere.

:(:(:(

Ekli dosyalar

• IMG_20180508_224635.jpg
    IMG_20180508_224635.jpg
    195.2 KB · Görüntüleme: 321
İtü Ayazağa kampüsünde olan varsa, Ford'un ileri seviye sürüş teknikleri kursu olacak çarşamba, perşembe ve cuma günleri. Hem otomatik hem manuel araçlar olacakmış. Renault'ta Zoe, Clio ve Duster getirmiş kısa test sürüşleri yaptırılıyor öğrencilere.
İtüde okumasak da oluyomu:D:D

Instagramla youtube bizi yeni açılan sayfaları otomatik olarak takip mi ettiriyor? Bu hafta 2. kez asla takip etmeyeceğim 2 sayfayı (ikiside yeni acilmis) takip ediyor olarak gördüm

Üzücü bi olayla güne basladim yine
Arabada 5 arkadaş son ses müzikle ıssız bi sokakta hızli giderken kasisi görmeyip üstünden uçmam ve arabanin amortisörlerini patlatıp,teker bilyalarını dağıtmam üstüne bu olanları 3 gün sonra anlamam kadar aptalca bisey olamaz heralde.Sanayideyiz ve kol böreğini tattık.
Metroyla dönüyorum
Ekli dosyayı görüntüle 12952
geçmiş olsun

Instagramla youtube bizi yeni açılan sayfaları otomatik olarak takip mi ettiriyor? Bu hafta 2. kez asla takip etmeyeceğim 2 sayfayı (ikiside yeni acilmis) takip ediyor olarak gördüm
Bazen hesaplar ele geçirilmiş falan olabiliyor instagramda son beğenilenlere falan bak bir gariplik var mı varsa şifre değiştirmekle başlayabilirsin veya sayfalar satılıp isim falan değiştiriyorlar öyle bir şey de olabilir

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...