Yok yanlış anlama seni kastederek demedimOlabilir, gezerken denk geldi paylaşıyım dedim .
Yok yanlış anlama seni kastederek demedimOlabilir, gezerken denk geldi paylaşıyım dedim .
1.si daha mantıklı kontrol edicem teşekkürler, 2.pek mantıklı gelmiyor çünkü sayfalardan biri psikoloji diğeri tofaş sayfasıydıBazen hesaplar ele geçirilmiş falan olabiliyor instagramda son beğenilenlere falan bak bir gariplik var mı varsa şifre değiştirmekle başlayabilirsin veya sayfalar satılıp isim falan değiştiriyorlar öyle bir şey de olabilir
Göz dalması değildir muhtemelen O virajda liftof oversteer çok oluyorÇok garip. Gözü daldı herhalde.
Olur herhalde Kampüse girdikten sonra kimse soru sormuyor öğrenci olup olmadığına dair.İtüde okumasak da oluyomu
Evet o viraj
Daha önceden takip ettiğin sayfalar sahip değiştirmiş falan olabilir. Insta ve Youtube'da öyle bir anda popüler oluyorlar.Instagramla youtube bizi yeni açılan sayfaları otomatik olarak takip mi ettiriyor? Bu hafta 2. kez asla takip etmeyeceğim 2 sayfayı (ikiside yeni acilmis) takip ediyor olarak gördüm
Bazi yandas siyasiler, Tamam mi Devam mi aciklamasindan sonra twitter'da Allah'in ayetlerini ve hadisleri kullanarak icinde ' devam ' kelimesi gecen dini cumleleri paylasiyor. Ondan sonra bu serefsizlere neden oy vermiyorsun diye bizi elestiriyor vatandas. Dini, pisliklerine alet eden bu serefsizlere degil oyumu, gunahimi bile vermem. Allah belalarini versin. Sabah sabah delirttiler beni serefsizler.
Yahu cildiriyorum, beni delirtiyorlar. Hadi bunlar serefsizler ve dini siyasete alet ediyorlar. Beni asil delirten bu millet nasil bunu ayirt edemiyor. Kardesim, gercekten iman eden, gercek bir musluman dini bu sekilde kullanmaz. Bunu nasil ayirt edemeyip muslumaniz diyorlar deliriyorum. Bu kadar cahillik, kendini bilmezlik olur mu.. Sonra emisyon basliginda ' saygi'dan bahsediyorlar. Yerim lan saygisini. Ne saygi duyacagim bunlara !Adamın namazdaki resmini koyup devam yazıp üstüne bir de salakça şeyler karalamışlar.Valla komik oluyor ya gülme tutuyor beni.
Yazisma isleri bile bana gore degilken ses kaydi v.s hic bana gore degil. Hele bir de ozel gun kutlarken yazan yakin arkadaslarim da oluyor. Kardes arayiver, dakikan yoksa soyle ben ararim ama yeter ki ara. Bir sesini duyayim, iki dakika hal hatir soralim. Arkadaslarimla iletisim kurarken yazi karakteri gormekten biktim vallahi.Son zamanların modası da whatsuppdan ses dosyası yollamak. Lan bu whatsupp yazışma programı, madem konuşmak istiyorsun ara konuş. Neymiş efendim yazmak zor geliyormuş haspama. Ara arkadaş o zaman, bu telefon niye var??
Son zamanların modası da whatsuppdan ses dosyası yollamak. Lan bu whatsupp yazışma programı, madem konuşmak istiyorsun ara konuş. Neymiş efendim yazmak zor geliyormuş haspama. Ara arkadaş o zaman, bu telefon niye var??
Normal konuşmalarda değilde internetin düzensiz olduğu yurt dışından birileriyle konuşurken rahat oluyor ses kaydıYazisma isleri bile bana gore degilken ses kaydi v.s hic bana gore degil. Hele bir de ozel gun kutlarken yazan yakin arkadaslarim da oluyor. Kardes arayiver, dakikan yoksa soyle ben ararim ama yeter ki ara. Bir sesini duyayim, iki dakika hal hatir soralim. Arkadaslarimla iletisim kurarken yazi karakteri gormekten biktim vallahi.
Yurt disi konusmalarda normal. Cogu zaman tarifeler fena pahali oldugu icin yazisma dahil ses kaydi, goruntulu sohbet v.b her sey yapilabiliyor zaten.Normal konuşmalarda değilde internetin düzensiz olduğu yurt dışından birileriyle konuşurken rahat oluyor ses kaydı
Son zamanların modası da whatsuppdan ses dosyası yollamak. Lan bu whatsupp yazışma programı, madem konuşmak istiyorsun ara konuş. Neymiş efendim yazmak zor geliyormuş haspama. Ara arkadaş o zaman, bu telefon niye var??