Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mesela şu videoya da bakalım, combo kendi şeridi dışına çıkmamış yine ama ilk başta nasıl küfürler ediyor. Yani adamın orada ne yapmasını bekliyordu, göbek var hafif sağa doğru gelecek zaten adam mecbur buna, göbeğin üstünden uçmasını mı bekliyordu yani motorcu. Sonrasındaki olaylar bambaşka da :D

Motorcuların geneli fazla hassas bu konularda ama şoförlerin büyük kısmı da sıkıntılı. Yayanın atladığı yol çok saçma bir yol zaten, İstanbul'da yaşıyorsanız biliyorsunuzdur, Millet caddesi. Yayalar paso yollara atlayıp duruyor çok kaza oluyor o yüzden. Ben yayayken yeşilde geçen arabalara çok kızıyorum, haliyle motorcunun kızması da normal ama tepkisi yanlış, 2 korna çalsan zaten adam kaçıcak önünden, korkutmanın mantığı yok.
Adam telefona dalıp transa geçmiş bir nevi otonom hareket ediyor karşıdan karşıya pek farkında değil bir şeyin bu canına bile mal olabilir orası ayrı.
İstanbul'da herkesin bir acelesi var ve haklı sebepleri var kendine göre maalesef, bu kendim için de geçerli, bir de genel olarak stres yoğun bunun da etkisi var. İstanbul bir çok konuda dert :(

Mesela şu videoya da bakalım, combo kendi şeridi dışına çıkmamış yine ama ilk başta nasıl küfürler ediyor. Yani adamın orada ne yapmasını bekliyordu, göbek var hafif sağa doğru gelecek zaten adam mecbur buna, göbeğin üstünden uçmasını mı bekliyordu yani motorcu. Sonrasındaki olaylar bambaşka da :D
O sürücünün kafası kıyak. Bıçak vs o yolun yolcusu. Motora sağadoğru hamlesini sonraki olaylara bakarak olağan karşılıyorum. Aynısını Bmw ye de yapmış dikkat edersen. İri kıyım arkadaş araca binerken iyi dirsek attı yalnız :D

Adam telefona dalıp transa geçmiş bir nevi otonom hareket ediyor karşıdan karşıya pek farkında değil bir şeyin bu canına bile mal olabilir orası ayrı.
İstanbul'da herkesin bir acelesi var ve haklı sebepleri var kendine göre maalesef, bu kendim için de geçerli, bir de genel olarak stres yoğun bunun da etkisi var. İstanbul bir çok konuda dert :(
Gün içinde sürekli bir telaş halinde oluyorsun bir de işte/evde/okulda problem yaşadıysan barut gibi geziniyorsun valla.

Jüliet'in aynalar @Sailor kaptanımın arabada olduğu gibi sadece içerden elektirikle kapanıyor anahtarla kapanmaması üzücü ve kodalaması malesef yapılamıyormuş. Bu tarz ufak tefek şeylerin kodalaması konusunda VAG ve BMW'nin gözünü seveyim valla :(.
mazda o konuda alfa ıle aynı. aku bıtmesıne yakın vag grubundakı kadran selamlama ozellıgını aktıf ettı araba en son. hosuma gıttı normalde actırayım dedım kımse yapamadı. o konuda bahsettıklerın cok kolay. a3 goturmustuk yok gerı vıtesde ayna asagı baksın kapanırken korna kadran selamlama vs 2 dk

mazda o konuda alfa ıle aynı. aku bıtmesıne yakın vag grubundakı kadran selamlama ozellıgını aktıf ettı araba en son. hosuma gıttı normalde actırayım dedım kımse yapamadı. o konuda bahsettıklerın cok kolay. a3 goturmustuk yok gerı vıtesde ayna asagı baksın kapanırken korna kadran selamlama vs 2 dk
Aynen öyle. Sonra neden VAG'cısın diyorlar ağam araba kolay kolay ondan yani :D:D:D:p

O ne ya öyle playstation hilesi gibi:D

Yav ben bu videoda başka bir şeye takıldım o nasıl introdur nasıl kanal adıdır madem turbo imam adının hakkını vereceksin:D:D. Bu sahibindende imamdan satılık ilanlar bunlara ait herhalde :D:D

Adam ağır akan trafikte radyosunu da açar telefonla da uğraşır, durduğu yerde sürekli aynayı mı kontrol edecek. Yayayı korkutunca ne oldu arkadan güzel bir küfür yemiştir anca bir de çok haklı gibi youtubeda yayınlama çabası
kusura bakma da araba kullanırken dediklerinin hiçbirini yapamaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...