Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Whatsapp'ı görüntü ve hızlı dosya paylaşımı için kullanıyorum 2-3 çıtır yazışmada cabası, çok mutluyum. Ses atanı arıyorum zaten sorun kalmıyo.
Benim derdim iş meselesi aslında. Bazı kişiler ay aman çok meşgulum, zamanım yok tribine girip de sesli mesaj atıyor, arkada da oturduğu kafeden gelen müzik sesleri. onlara yükseldim :D

BMW, BBC'nin tüketici hakları konusundaki programı Watchdog'un yayınının ardından İngiltere'de, sürüldüğü sırada birden motoru ve bütün sistemleri durma tehlikesi taşıyan 312 bin aracı geri çağırdı.

Söz konusu araçlar Mart 2007-Ağustos 2011 arası yapılan BMW 1 Serisi, 3 Serisi, Z4 ve X1 modellerinin benzinli ve dizel motorlu versiyonları.

Artist motorcu gördükçe aklıma hep şu video gelir :D
Bayağıdır izlememiştim iyi oldu, artistler, kontol için dokundu abi kontrol için, gelen arabayı dokunarak mı kontrol ediyor:D milletin arabasına vurunca aynasını kırınca adam olunuyor trafikte hele nasıl olsa yakalayamaz diye vurup basıp gidiyorlar veya saçma sapan işler adam seni sıkıştırsa bir an sinirle yapacağı hiç bir şey yok.
bu da geçen denk gelmişti izledim, senin bir sıkımlık canın var minibüse vursan ne olur. Motorsiklete istanbul gibi bir yerde biniyorsan da bazı şeylerin bilincinde olmak lazım

Son düzenleme:
Bayağıdır izlememiştim iyi oldu, artistler, kontol için dokundu abi kontrol için gelen arabayı dokunarak mı kontrol ediyor:D milletin arabasına vurunca aynasını kırınca adam olunuyor trafikte hele nasıl olsa yakalayamaz diye vurup basıp gidiyorlar veya saçma sapan işler adam seni sıkıştırsa bir an sinirle yapacağı hiç bir şey yok.
bu da geçen denk gelmişti izledim, senin bir sıkımlık canın var minibüse vursan ne olur. Motorsiklete istanbul gibi bir yerde biniyorsan da bazı şeylerin bilincinde olmak lazım
Şunu izle mesela, adam kendi şeridinde durmuş zaten sen şerit arasından geçiyorsun adam sana yol vermek için kenara çekilmek zorunda mı sanki. Diğer taraftan maganda demiş de asıl maganda kendisi, yayanın her zaman geçiş üstünlüğü olduğunu unuttuğu için terbiyesizce aragaz vermiş. Sevgili motorcu oradaki adam ben olsaydım kenara çekilmez vurmanı bekler sonrasında bir güzel boğuşurduk orada seninle, benim gibi yaşayan insanların sayısı Türkiyede az değil sonra üzülme :)

Şunu izle mesela, adam kendi şeridinde durmuş zaten sen şerit arasından geçiyorsun adam sana yol vermek için kenara çekilmek zorunda mı sanki. Diğer taraftan maganda demiş de asıl maganda kendisi, yayanın her zaman geçiş üstünlüğü olduğunu unuttuğu için terbiyesizce aragaz vermiş. Sevgili motorcu oradaki adam ben olsaydım kenara çekilmez vurmanı bekler sonrasında bir güzel boğuşurduk orada seninle, benim gibi yaşayan insanların sayısı Türkiyede az değil sonra üzülme :)
Adam ağır akan trafikte radyosunu da açar telefonla da uğraşır, durduğu yerde sürekli aynayı mı kontrol edecek. Yayayı korkutunca ne oldu arkadan güzel bir küfür yemiştir anca bir de çok haklı gibi youtubeda yayınlama çabası

Adam ağır akan trafikte radyosunu da açar telefonla da uğraşır, durduğu yerde sürekli aynayı mı kontrol edecek. Yayayı korkutunca ne oldu arkadan güzel bir küfür yemiştir anca bir de çok haklı gibi youtubeda yayınlama çabası
Bana kalırsa motorcunun da haklı olduğu durumlar var. Adam zaten yaya geçidinden geçmiyor, elinde telefon yolu bile kontrol etmiyor ama çarpsan sen suçlusun, öyle bir mantık yok, kaldı ki yaya geçiş üstünlüğü ışık olmayan yaya geçitlerinde olur, ana caddenin ortasında yaya geçiş üstünlüğü olmaz. Motorcunun arabalar arasında gitmesi yanlış ama zaten amaçları trafikten kurtulmak, sakin sakin akıyor aradan, ben o tarz yollarda genelde yol veriyorum, normal hızında akan yollarda aralara giren motorculara benim garezim, araba yavaş giderken telefonla uğraşır gibi bir şeyde olamaz. Arabayı kullanıyorsan telefonla uğraşmayacaksın bu kadar basit.

Böyleleri sert kayaya çarpınca da o koruma videosundaki gibi canım abim güzel abim yapıyolarya içimin yağları eriyo

Bana kalırsa motorcunun da haklı olduğu durumlar var. Adam zaten yaya geçidinden geçmiyor, elinde telefon yolu bile kontrol etmiyor ama çarpsan sen suçlusun, öyle bir mantık yok, kaldı ki yaya geçiş üstünlüğü ışık olmayan yaya geçitlerinde olur, ana caddenin ortasında yaya geçiş üstünlüğü olmaz. Motorcunun arabalar arasında gitmesi yanlış ama zaten amaçları trafikten kurtulmak, sakin sakin akıyor aradan, ben o tarz yollarda genelde yol veriyorum, normal hızında akan yollarda aralara giren motorculara benim garezim, araba yavaş giderken telefonla uğraşır gibi bir şeyde olamaz. Arabayı kullanıyorsan telefonla uğraşmayacaksın bu kadar basit.
Ben telefon kullanmasını savunuyorum zaten kullanmaması iyi ama zaten trafik ödeki araçlar gıdım gıdım ilerliyor çok sıkıntı görmüyorum bu konuda ki normal akan trafikte telefon kullananları da görüyoruz onlara zaten hepimiz çok karşıyız. Motorcu aradan gider ben ona bir şey diyemem ama adam yol vermedi diye sataşması yanlış. Yaya konusunda da haklısın ama iki dk da sabır yok kimsede

Tamam motor kullanma amacın aralardan geçmek olabilir ama bu oradaki adamın sana yol verme mecburiyeti getirmez. Sonuçta adam kendi şeridinde duruyor, şeridi aşmadığı sürece isterse şeridin en ucunda durur isterse ortasında. Yol vereceği tek taşıt da geçiş üstünlüğü olan taşıtlar olur bundan gayrısına yol vermesi onun kendi kararıdır. Telefonla oynaması farklı bir olay o yanlış zaten ancak kalkıp da motorcu telefonla oynayacağına aynadan baksan beni görürdün demesi saçma, bana deseydi hayırdır kendi şeridimde değil miyim? Sana yol verme zorunluluğum mu var? Haa bu da yol vermiyorum anlamına gelmiyor yanlış anlaşılmasın, genelde yol verme konusunda ''ÇAKALLIK'' yapılmadığı sürece centilmenimdir.

Son düzenleme:
Ben telefon kullanmasını savunuyorum zaten kullanmaması iyi ama zaten trafik ödeki araçlar gıdım gıdım ilerliyor çok sıkıntı görmüyorum bu konuda ki normal akan trafikte telefon kullananları da görüyoruz onlara zaten hepimiz çok karşıyız. Motorcu aradan gider ben ona bir şey diyemem ama adam yol vermedi diye sataşması yanlış. Yaya konusunda da haklısın ama iki dk da sabır yok kimsede
Motorcuların geneli fazla hassas bu konularda ama şoförlerin büyük kısmı da sıkıntılı. Yayanın atladığı yol çok saçma bir yol zaten, İstanbul'da yaşıyorsanız biliyorsunuzdur, Millet caddesi. Yayalar paso yollara atlayıp duruyor çok kaza oluyor o yüzden. Ben yayayken yeşilde geçen arabalara çok kızıyorum, haliyle motorcunun kızması da normal ama tepkisi yanlış, 2 korna çalsan zaten adam kaçıcak önünden, korkutmanın mantığı yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...