naaptın müdür daha yaş kaç evlenmek istesen yaşın tutmazCullinan müthiş olmuş... Petrol zengini Araplar bunu beğendi. (Zengin kayınpeder bulsam da alsam )
naaptın müdür daha yaş kaç evlenmek istesen yaşın tutmazCullinan müthiş olmuş... Petrol zengini Araplar bunu beğendi. (Zengin kayınpeder bulsam da alsam )
Olsun ben şimdiden rez alayimnaaptın müdür daha yaş kaç evlenmek istesen yaşın tutmaz
Nezaman gidiyoruz lansmanınaCullinan müthiş olmuş... Petrol zengini Araplar bunu beğendi. (Zengin kayınpeder bulsam da alsam )
Petrol zengini de değilim, arap da değilim. Suvlerden de pek hoslanmamama rağmen ben de beğendimCullinan müthiş olmuş... Petrol zengini Araplar bunu beğendi. (Zengin kayınpeder bulsam da alsam )
Du bakam 4 5 aya bi organizasyon yaparlar bunaNezaman gidiyoruz lansmanına
Reis bana hazir californiaya kadar gelmişken bi araba verse de size reklamını yapsam. Falan...Elon amca son teknoloji yeni roketi fırlatıyor..
nurburgringi karadenizin köylere giden yollarina benzetirdim zaten, gece olunca daha bi öyle hissettimGece gece araç içi Nürburgring manzarası. Ciddi anlamda korkutucu göründü benim gözüme.
Logoya da mı bakmadiniz be kardeşim bi v bi w varAllah allah du bak şu
https://hizliresim.com/kO4YJ9
@Ugur @2jzihtiyar küfür hakaret vs harici yorum silme yapmıyoruz biliyorsunuz . Bu tür başlıklarımızda başlık sahibinin ihtiyacı olmasa da ya da dikkatini çekmese de y da Ali abinin bahsetttiği gibi cevap yazmaya beğenmeye üşenen bir olsa da bu yorumlarınıza ihtiyacı olan elbet çıkar. Sadece foruma üye olup yorum yapan başlık açan aktif üyeler tarafından takip edilmiyoruz. Üye olmadan dışardan takip eden de oldukça fazla.
GünaydınGünaydın herkese huzurlu sabahlar
Ulan ben de dinliyorum ciddi ciddi [emoji23]