Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Madem otomobillerle ilgili paylaşım yapacaksınız bari düzgün yapın arkadaş... Daha Volkswagen yazmayı bilmiyorlar. Hadi sahibinden de ilan veren insanlar olsa bişey demek yanlış anlamayın ama yani insan bi iş yapıyorsa doğru yapmalı.

@Ugur @2jzihtiyar küfür hakaret vs harici yorum silme yapmıyoruz biliyorsunuz . Bu tür başlıklarımızda başlık sahibinin ihtiyacı olmasa da ya da dikkatini çekmese de y da Ali abinin bahsetttiği gibi cevap yazmaya beğenmeye üşenen bir olsa da bu yorumlarınıza ihtiyacı olan elbet çıkar. Sadece foruma üye olup yorum yapan başlık açan aktif üyeler tarafından takip edilmiyoruz. Üye olmadan dışardan takip eden de oldukça fazla.

@Ugur @2jzihtiyar
Denizli’den çocukluk arkadaşım da benim gibi Alfa sevip almaya çekinenlerdenmiş. benim arabayı kullandıktan sonra clio 3ünü satıp 147 almak karar verdi . Bi 156 bulmuş onun için forumlarda araştırırken forumdaki benim başlık denkgelmiş. Önce farketmemiş. Okumuş okumuş bakmış plaka benim araba gülmüş geçen beni arıyor :)

Demem o ki, üyemiz olan olmayan herkes kelime marka model yazıp Google amca üzerinden de bizlere ulaşıyor. Üst sıralarda çıkıyoruz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...