Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sahibinden linkinden mesaj attım kargo makul bir ücret tutarsa ürünü alacağım. Bu nasıl kaçmış gözümden anlamadım çok teşekkürler :)
Valla ben de direk gördüm desem :D Olursa mutlu olurum abi, Dünyada bile bunu yapan yok megane coupeye port bagaj, bakalım nasıl duracak :)

Valla ben de direk gördüm desem :D Olursa mutlu olurum abi, Dünyada bile bunu yapan yok megane coupeye port bagaj, bakalım nasıl duracak :)
Aslında sepet alacaktım oğlumun akülü arabasını sahile giderken bağlamak için ama tatil yaklaştı ve maddiyatı başka yerlere kullanmak durumunda kaldık :)

Dizel otomatik, ön camı panoromik, dijital kliması falan var, 300 lt bagajı var, az yakar, bilindik motor, arka genişliği fena değil, start stop var ve güzel, yalıtımı şaşırtıcı derecede iyi, tam senlik
İlan örnek olsun diye attım fena araba değil de gerçi birkaç eksiği varmış, exper raporunda yazıyor zaten.
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...el-otomotik-orjinal-74-bin-km-564790434/detay
2 kişi (ben 70-75 kiloydum arkadaşım da 90 kilo civarı) kışın şehiriçi tutturduğumuz ortalama da bu, önde kış lastikleri arkada yazlık lastikler vardı, çok fazla da kasmadık aslında.
30918b4d-8186-418a-a37d-d8f3907cbb23-jpg.12987

@DouglasAdams bak 4.2 yaktırmışım. Bir de benim yakıt verilerime güvenmezsin :rolleyes:

Son düzenleme:
İlk model 3 ü gördüm beyler :D
Çok güzel duruyor araba
Yeni makyajlı model s daha yakışıklı ve daha pahalı olmasına ramen model 3 daha çok ilgi görüyor ama sene sonuna kadar ilgi azalır amerikada

Son bir haftadır yeni model s'i nasıl alırım diye kara kara düşünüyordum ama şu adam yüzünden soğuyorum.

Yeni makyajlı model s daha yakışıklı ve daha pahalı olmasına ramen model 3 daha çok ilgi görüyor ama sene sonuna kadar ilgi azalır amerikada

Son bir haftadır yeni model s'i nasıl alırım diye kara kara düşünüyordum ama şu adam yüzünden soğuyorum.

iste model s daha pahali oldugu icin model 3 daha cok ilgi goruyor zaten :) model 3 35bin dolar, model s 70 kusur bin

Videoyu şimdi izledim de. Yuh artık

iste model s daha pahali oldugu icin model 3 daha cok ilgi goruyor zaten :) model 3 35bin dolar, model s 70 kusur bin
Biliyorum tabi ucuz diye halk ekmeği kuyruğu bekler gibi bayinin önünde beklediler araçta güzel çıktı üretimi gecikti vs derken epey reklam yaptı adını duyurdu ama dediğim gibi yeni model s bence daha yakışıklı ve model s ini satıp 3 alıcak duruma bile geldiler. Bence yanlış ama yıl sonuna toparlamaya başlar gibi sonrada avrupada bu heycan başlar.

Yine zenginin malı fakirin çenesini yordu :)

Yeni model s ler 21700 kullanıyor mu yoksa başka makyajdan sonramı gelicek

Edit:
Videoyu şimdi izledim de. Yuh artık
Aileyi küt diye yolda bıraktı resmen en azından uyarılır bi ortak yol bulunur ama bu yapılmamalı. İnsanın aklına düşmüyor değil bugün supercharger'ı elinden alan yarın neyi alır.

Son düzenleme:
Biliyorum tabi ucuz diye halk ekmeği kuyruğu bekler gibi bayinin önünde beklediler araçta güzel çıktı üretimi gecikti vs derken epey reklam yaptı adını duyurdu ama dediğim gibi yeni model s bence daha yakışıklı ve model s ini satıp 3 alıcak duruma bile geldiler. Bence yanlış ama yıl sonuna toparlamaya başlar gibi sonrada avrupada bu heycan başlar.

Yine zenginin malı fakirin çenesini yordu :)

Yeni model s ler 21700 kullanıyor mu yoksa başka makyajdan sonramı gelicek
Elon musk x ve s te batarya degismeyecek gibisinden twit atmıştı. Bulabilirsem atayım link

Edit: twit cevap olarak atılmış. Sonra bi daha yazmış.

https://insideevs.com/elon-musk-says-tesla-model-s-x-wont-get-new-2170-cell/

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...