Bu durum şirkete ciddi bir külfet yaratabilir. Tazminatlar kaçınılmaz, hata ise korkunç. Düşünsene 200 ile gidiyorsun ve bir anda araçta her şey kapanıyor.
Bu durum şirkete ciddi bir külfet yaratabilir. Tazminatlar kaçınılmaz, hata ise korkunç. Düşünsene 200 ile gidiyorsun ve bir anda araçta her şey kapanıyor.
Linea?https://www.motor1.com/news/241647/2018-buick-excelle-revealed/
Yeni Astra Sedan. Gelse güzel iş yapmaya devam eder.
İndirim devam ediyor mu hala ?Car Mechanic Simulatör'den inciler
Üniversite hediyesi oğluna GOLF alan babanın dramı asdşlkbasşdvasd
Ekli dosyayı görüntüle 12969
Ekli dosyayı görüntüle 12968 Ekli dosyayı görüntüle 12967
VAG'a çalışıyoruz gene
Şimdi 2015'i bitiren biri olarak 2018'deki farkları kısaca söylemem gerekirse:
Daha detaylı ve daha çok parçalar var artık araçlarda,
İç mekana da el atabiliyorsunuz artık araçları daha fazla kişiselleştirmeye açık,
Rot balans yapma gelmiş,
Lastik değişimi gelmiş bunların hep makinası var sök tak indir diğerine tak vs. uğraşıyorsunuz,
Sipariş hikayeleri gelmiş,
Grafikler haliyle iyileşmiş,
Arayüzü bence yavaşlamış öncekinde sökmek takmak seçim yapma sipariş verme vs. daha hızlıydı,
Seviye biraz daha önemli hal almış sökme takma hızları imkanlar tuning, test odaları vs açabiliyorsunuz,
Önceki oyundaki araçlara ek olarak VW grubu bir kaç farklı klasik araç var, bir çok DLC var gene ama Pagani falan gelmiş.
Acaba oyun incelemeleri mi yapsak forumda
Bizim Cihangir ahilerin dergisi Motor1'den. Biliyorsun onların birde motorsport network. com var. Valla söylenene göre baya iyi diyorlar fırsat olup alamadım. Sen bi bak istersen.Ekli dosyayı görüntüle 12977 Bu dergiyi hiç okuyan var mı? İyimidir? Sen bilirsin belki @Porsche
İlk model 3 ü gördüm beyler
Çok güzel duruyor araba
Californiadayim abiNerde gördün..
Californiadayim abi
Bu tarz şeyler için buraya yaz abi, daha çabuk yardımcı olur milletHazır bu konu revaçtayken sorayım alakasız olacak ama bana 250 lt ve uzunluk olarak 120 cm i geçmeyecek ebatta tavan bagajı lazım. Şu herifi bi boşverinde yardımcı olun bu kardeşinize sevaptır ağalar
Şöyle bir şey buldum ama https://www.otomarketim.net/Form-Trip-Box-Arac-Ustu-Port-Bagaj-Kabini-250-lt,PR-9146.htmlAlakasız olacak ama bana 250 lt ve uzunluk olarak 120 cm i geçmeyecek ebatta tavan bagajı lazım. Şu herife bi yardımcı olun sevaptır ağalar
Sahibinden linkinden mesaj attım kargo makul bir ücret tutarsa ürünü alacağım. Bu nasıl kaçmış gözümden anlamadım çok teşekkürler