Allah Allah ben Competition ile işlevsel oldu diye biliyordum. CS veya CSL de inşallah ne diyeyim .
Allah Allah ben Competition ile işlevsel oldu diye biliyordum. CS veya CSL de inşallah ne diyeyim .
Bizim de olduğu kadarValla musluman olupta uygar olan bir tek biz variz zaten.
Muhtemelen orda delik olması performans bakımından birşey katmiyor. O yüzden açmıyorlarAllah Allah ben Competition ile işlevsel oldu diye biliyordum. CS veya CSL de inşallah ne diyeyim .
Sıfır derken tam olarak kaç "metre"deydi 20 yıl boyunca şovlara taşınırken illaki biseyler yazmıştır orda
@emreozukan abimle birlikte katıldığımız F90 M5 lansmanından ufak kareler... E39 daha 0km'deydi ve gecenin yıldızı F90 M5'den ziyade E39 M5 oldu .
O ney layn
@emreozukan abimle birlikte katıldığımız F90 M5 lansmanından ufak kareler... E39 daha 0km'deydi ve gecenin yıldızı F90 M5'den ziyade E39 M5 oldu .
Aerodinamik acıdan baya bi katkısı oluyor hatta özellikle F90 M5'de olmuş.Muhtemelen orda delik olması performans bakımından birşey katmiyor. O yüzden açmıyorlar
Nerden bileyim yav metresine mi bakacam arabayı kesmektenSıfır derken tam olarak kaç "metre"deydi 20 yıl boyunca şovlara taşınırken illaki biseyler yazmıştır orda
Ben sandalye bulur geçer karşısına otururdum, bayağı da sohbet ederdim ha hafif kafa kırık zaten benim, yan döneceğimiz yerleri falan konuşurdum, en sevdiği benzinden alacağıma söz verirdim falanNerden bileyim yav metresine mi bakacam arabayı kesmekten
Ben kıyamazdım sarılmayip döner uyurdum.Ben sandalye bulur geçer karşısına otururdum, bayağı da sohbet ederdim ha hafif kafa kırık zaten benim, yan döneceğimiz yerleri falan konuşurdum, en sevdiği benzinden alacağıma söz verirdim falan
Yav cidden bu araba benim olsa yada temiz bir herhangibir m sahibi olsam kimseye elletmem, anca çok sevdiklerime güvenebileceklerime veririm, sanayiye yağ değişimine bile gittiğimde kendim değişirim, isim koyarım falan o dereceBen kıyamazdım sarılmayip döner uyurdum.
Muhtemelen orda delik olması performans bakımından birşey katmiyor. O yüzden açmıyorlar
E46 m3de de mühendisler o deliği ekledikten sonra hiçbir işe yaramadığını farketmisler sonradan ama güzel gözüktüğü icin bırakmışlar keske m2de de yapsalarmis.Aerodinamik acıdan baya bi katkısı oluyor hatta özellikle F90 M5'de olmuş.
E39 un renginin ismi ney bilen var mı ?
techno violet olması lazımE39 un renginin ismi ney bilen var mı ?
Ben de ters köşe oldum bak şimdi, techno violet değilmiş öyle mi
Yoook ağam naptın yav o bildiğin mor bu biraz daha şarap kırmızısı gibi ama tam olarak o değil. Yukarıda yazdığım renk yani .techno violet olması lazım
Yeni kanal mı buldun knk varsa bizde patlayalımBen de ters köşe oldum bak şimdi, techno violet değilmiş öyle mi
Anlamadım desem kanka dersten kalktım belki ondan, beyin patatesYeni kanal mı buldun knk varsa bizde patlayalım
Hadi Hayırlı geceler cümletenAnlamadım desem kanka dersten kalktım belki ondan, beyin patates